salon de manichiura!
dragele, caut un salon de manichiura/pedichiura care sa foloseasca metode mai putin barbare de curatare a unghiilor.
acum merg la un salon de cartier,la o tipa care curata foarte bine unghiile, dar le si traumatizeaza.foloseste niste chiurete si niste cutitase cu care imi scobeste si imi racaie unghiile de ma doare sufletul.in rest e ok, ma piguleste, nu lasa nici o pielicica...dar, totusi, unhgiile mele sunt pline de striatii!
si m-am decis.vreau un salon mai klumea.
acum cativa ani mergeam la Perfect Nails-nu foloseau decat betigase din nu stiu ce lemn,tratamente la cald si alte chestii care mi-au placut, astfel ca unghiile mele aratau altfel iar cuticulele nici nu mai trebuiau taiate.dupa ce am nascut mi-a fost peste mana sa ma mai duc.
mai merge cineva acolo?stie cineva o manichiurista buna la perfect nails sau in alta parte?eu locuiesc in berceni, deci m-ar interesa si ceva cat de cat aproape de mine sau in centru.
ei fetelor?facem lista?
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Raspunsuri
Laura10 spune:
Iti marturisesc ca si mie mi-a fost mult timp teama de scobitul unghiei cu diverse obiecta, mai ales ca eu nu rezist la durere. Dar am gasit o tipa care e super, face manichiura si pedichiura super bine, de cand se stie asta face si face bine. pe cine am auzit ca a fost la ea a zis ca e super multumita. dar este in Drumul Taberei asa ca ti-e peste mana, daca ma gandesc... Daca te intereseaza iti dau nr de tel. Succes.
diana904 spune:
La salonul din Orhideea a fost cineva?? Peggy sage parca? M-ar interesa ceva pareri despre cum lucreaza fetele si eventual ceva preturi...
tumpi spune:
Laura ,daca se poate da-mi si mie te rog adresa si nr de tel al manichiuriste tale.Acum imi e destul de peste mana sa ajung la a mea ca e taman in celalalt capat al Bucurestiului.
Merci mult de tot.
Amik, tu in ce zona stai?
poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Kehleyr spune:
Aveti mare grija cu manichiura si pedichiura facute in oras. Oricat de bun ar fi salonul, nu puteti fi sigure ca aparatele sunt sterilizate ca lumea. O prietena medic mi-a explicat ca ceea ce se foloseste in majoritatea saloanelor, aparatul de sterilizare cu ultraviolete, nu face doi bani. Puteti lua hepatita C sau alte minuni. Ca sa nu mai vorbim de traumele fizice. Stiu pe cineva care dupa o sedinta de pedichiura prea "intensa", la un salon bun, si-a facut praf ambele degete de la picioare si a trebuit sa se opereze.
Daca nu puteti renunta macar cumparati-va instrumentele voastre si insistati sa va lucreze numai cu ele. Intrebati manichiurista ce firma prefera si ce va trebuie ca sa nu aveti dupa aceea surprize ca nu vrea sa va lucreze.
Luminous beings we are, not this crude matter.
Ioana75 spune:
Si eu merg la Perfect Nails la Mall-ul din Vitan. Le cer sa-mi curete cuticulele cu freza intotdeauna. Sint multe manichiuriste bune acolo, eu iti sugerez sa te programezi pe rind la fiecare, pina o gasesti pe cea care iti place
.
Ioana
diana904 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Si eu merg la Perfect Nails la Mall-ul din Vitan. Le cer sa-mi curete cuticulele cu freza intotdeauna. Sint multe manichiuriste bune acolo, eu iti sugerez sa te programezi pe rind la fiecare, pina o gasesti pe cea care iti place.
Ioana
Ioana, da-mi si mie niste preturi te rog , eventual pe PM. Si eu caut un salon ca lumea, fata la care mergeam eu a plecat de unde lucra si nu mai am cum sa dau de ea.
Ioana75 spune:
Preturi la Perfect Nails:
- manichiura cu lac "simpla" 180.000 ROL
- manichiura cu french "simplu" 215.000 ROL
- manichiura cu french "special" 235.000 ROL (de pretul asta nu sint sigura, dar e pe aproape).
Mai ofera o gramada de servicii: unghii false, geluri, nebunii, picturi pe unghii ...
.
Ioana
flafi spune:
E in grozitor cu manichiura si pedichiura. Am crezut ca am eu pitici pe creier. Nu mai merg la tipa care imi facea mie M+P deoarece m-am suparat pesalonul unde lucreaza si in plusde asta mi-a cam brutalizat unghiile, care arata f. rau acum.
Incerc sa gasesc altceva, dar imi este f frica deoarece nu strerilizeaza echipamentul Mama unei prietene a luat in acest mod hepatita C.
Haideti sa facem o lista, ceva...
La Mona Lisa de la P-ta Victoriei cunoasteti pe cineva sau stiti cum se lucreaza?
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;24/st/20050820/e/Nunta/k/c25d/event.png
ana_maria222 spune:
Daca vreti manichiura si pedichiura am o tipa care vine acasa..sterilizeaza totul..si inainte si dupa ce va face...lucreaza impecabil si ffff ieftin!! Daca va intereseaza..astept PM!! 
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Preturi la Perfect Nails:
- manichiura cu lac "simpla" 180.000 ROL
- manichiura cu french "simplu" 215.000 ROL
- manichiura cu french "special" 235.000 ROL (de pretul asta nu sint sigura, dar e pe aproape).
Mai ofera o gramada de servicii: unghii false, geluri, nebunii, picturi pe unghii ....
Ioana
la ce pretz sunt unghiile false?? fara nebunii..doar un french..
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!