Insomnia-cauze !

Insomnia-cauze ! | Autor: alessia105

Link direct la acest mesaj

Eu , desi sunt o persoane careia ii place sa dorma.si de obicei cand gaseam o pauza cum faceam un nani mic..acum dupa nastere nu pot sa dorm .. si Slava Domnului ca bb doarme toata noptea de la 1 luna si nici inainte nu se trezea cine stie ce..decat la 4 si apoi la 8
Problema a aparut cand eram insarcinata in luna a 8 a ,atunci am pus-o pe seama sarcinii apoi dupa nastere am pus-o pe seama shimbarilor ce se petrec in organism, Voi ce ziceti?

Va pupam dulce pe toate si pe toti m va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu nu inteleg cand nu poti tu sa dormi? Ziua sau noaptea?
Eu sunt o persoana careia a dormi i se pare pierdere de vreme.. Nu dorm niciodata la pranz, si ma enerveaza persoanele care o fac
Au fost perioade cand am avut probleme cu somnul de noapte, in sensul ca abia daca dormeam 3-4 ore... era din cauza de caldura, stres, cafea... era in studentie.... Iar a doua zi eram zombie.
Altfel, daca dorm 8 ore pe noapte e super suficient, iar sambata sau duminica ma trezesc la 8 si nu ma mai culc la loc. NU POT!
Plus ca daca ai bebe mic... Eu cand era bebe a mea mica.. nu apucam sa termin treburie... Pai daca mai si dormeam....

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roz6 spune:

Eu am avut insomnii intr-o perioada cand tineam regim vegetarian.
Aveam anemie din deficienta de fier, din cauza lipsei de proteine. Vitamina C si calciul favorizeaza absorbtia fierului.
Cred ca ar fi bine sa iei niste vitamine si chiar sa-ti faci niste analize ale sangelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

ankalaura...Noaptea nu pot ... ziua nu pot ..daca dorm 3 ore pe zi e bine ..bb nu ar fi o problema ptr ca a fost si e un bb f cuminte ..doarme toata noaptea si pana pe la 2 pm mai mult doarme decat e treaz...asa ca as putea sa ma odihnesc ...Al meu zice ca nu pot sa dorm ptr ca ma gandesc prea mult la problemele altora si la ale noastre ...eu sunt mama tuturor ranitilor mai ales famile si prieteni si cum au o problema dau fuga la mine si eu ajut pe toata lumea cum pot.....Dar asa eram si inainte .....asa am fost din intotdeauna

roz6 acum 2 luni(era aceeasi problema) totul era ok ...
dar am sa le repet poate s-a mai schimbat ceva

Va pupam dulce pe toate si pe toti m va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roz6 spune:

Alessia, si mie imi iesisera bine analizele.
Fierul era putin scazut, dar in limitele "normale".
Un an de zile m-am simtit agitata, parca n-aveam stare si nu puteam sa dorm. Dormeam 7 ore pe saptamana si ma simteam fff obosita.
Povesteam cuiva despre situatia mea si altcineva (un tanar, posibil student la medicina) a auzit discutia si mi-a spus ca lipsa de fier da insomnie.
Fusesem la 5 medici si nici unul n-a stiut ce am, chiar si cand am pus direct intrebarea daca mica mea lipsa de fier poate sa duca la insomnie si mi s-a zis ca nu.
Ia cateva zile sirop cu fier si vitamina C ( siropul se asimileaza cel mai rapid) si daca in cateva zile nu reusesti sa dormi, renunta la fier - nu e bun in catitati mari.
Ia si niste vitamine (de exemplu vitamina B6 si B12 nu se prea asimileaza din mancare, la fel si acidul folic) si vei vedea ca te vei simti mai bine.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Sincer ..nu ma simt dobosita deloc ...daca dorm o ora ma simt ca si cum as dormi 7-8 ore ...... daca dorm mai mult de 4 ore ma simt f obosita.......Sarut mana ptr sfaturi!!!

Mergi la inceput