Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Andreea,felicitari,.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Andreea felicitari !
Dar despre ce examen e vb?

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu

Mergi la inceput

Monica,,ne era dor de voi....oooof,ce greu trebuie sa-ti fie fara Bobo,,.

...pe pitic il trece in pasaportul tau,nu-i face separat,dar iti trebuie acordul taticului autentificat la notar,printre alte acte,daca vrei caut si-ti spun exact ce acte...si au un ghiseu separat pt copii si batrani.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

poze Alexia

Mergi la inceput

Mona,uite actele:

Pentru eliberarea pasapoartelor individuale pentru copiii cu varsta de pana la 14 ani:
- cererea tip, model 1;
- certificatul de nastere, in original si copie ;
- actele de identitate ale parintilor sau ale reprezentantului legal in original si copie;
- consimtamantul ambilor parinti sau al reprezentantului legal, autentificat la notariat, sau dat in fata lucratorului de pasapoarte;
- documente justificative din care sa rezulte motivarea solicitarii;
- hotararea judecatoreasca ramasa definitiva prin care minorul a fost incredintat unuia dintre parinti, in original si copie;
- chitantele CEC sau trezorerie privind achitarea taxelor de emitere a pasaportului (315.000 lei + 642.000 lei);
- pasaportul anterior, dupa caz;

http://www.dgeip.kappa.ro/index7.htm

poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Am uitat, programul de masa al Stefaniei este asa:
7 - 210 ml lapte (dupa care mai doarme inca o ora sau doua)
suc de fructe/apa
11:30-12 - 120 ml lapte (si somn 2 ore)
15:30 - citeva linguri de mancare, prefera borsul, cam o data la 2 saptamani are o zi in care mananca bine
18 - un iaurt de 150 ml cu o grisina sau biscuite
21 - 240 ml lapte + supliment daca se mai trezeste pana pe la 23

Eu nu mai stiu ce sa-i fac de mancare la pranz ca nu vrea sa manance. Ia citeva guri, apoi nu mai vrea. Si nu pot sa-mi dau seama daca nu mananca pentru ca nu ii place sau pentru ca nu ii este foame. Dr. a spus ca poate sa fie si caldura de vina.

La 6 seara i-am mai facut papanasi sau budinci, dar mananca citeva guri doar daca ii pun si iaurt deasupra. Si la 6 seara mai mananca borcanel de cereale cu fructe. Fructe simple nu vrea deloc, nici macar daca ii dau in mana si sa manance singura. Daca ii dau mananca grisine si pufuleti.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Merci mult de raspunsuri Andreea B.

Referitor la lapte (nu stiu cine intreba) mama imi spune ca la tara Bogdan bea in nestire lapte de vaca proaspat, bea el si aici lapte la cutie dar nu asa cu placere.Conteaza clar calitatea laptelui iar ei simt. Lapte praf nici mort nu se mai atinge de el. Daca as gasi si aici o sursa de lapte proaspat la tarani ce bine ar fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Roxi, eu nu vreau neaparat sa-i tai din portia de lapte, cat din numarul biberoanelor, ca mi se par cam multe 4 la varsta asta. Adevaru e ca nu ma prea chinui, probabil ca o sa mai renunte el cu timpul o parte din ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Fetele daca treceti copilul pe pasaportul unuia dintre parinti , in cazul in care plecati cu avionul copilul nu mai plateste taxa de aeroport , acest e singurul avantaj .
Dezavantajul e ca parintele nu poate iesi deloc din tara dupa aceaa fara copil .

Eu cred ca e mai indicat ca copilului sa i se faca pasaport separat chiar daca costul de emitere e mai mare .

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Monica , uite cum am facut eu :
am fost la sediul din N Iorga (vezi sa mergi mai pe dupa amiaza ,17-19 ca-i mai liber ) si am depus actele ptr schimbarea pasaportului si am cerut sa fie trecut si Luca pe el ..ptr ca eram cu tatal acolo , nu mi-a mai trebuit declaratie ci a completat el acolo una ...iti trebuie actele care ti le-a spus Andreea ...ii face poza acolo si ..gata
vezi ca daca ti-ai schimbat numele dupa divort iti trebuie acte doveditoare
dureaza 20 de zile

Andreea , felicitari pentru exam !!!!
Olivia , tinem pumnii ..multa sanatate

aha , si programul :
la 9 -lapte 200 ml
la 12 parnz -legume cu carne , galbe, ficatel si un iaurt mic
la 16 -fructe multe cu biscu
la 19 -soldatei cu branzica, etc (iar aseara a mancat la restaurant mamaligutza cu branza )
la 22 -lapte 200 ml

nu mai stiu ce vroiam sa va spun ..

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

E sunt trainer si pentru fiecare curs pe care il implementey trebuie sa dau un examen
Merci de felicitari

Mergi la inceput