Idee de nunta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

M-am gandit si eu la credit, dar am ajuns la concluzia ca nu merita sa platesc 5 ani de zile o petrecere de o noapte. Mai bine investesc acesti bani in popoul viitorului meu bebe, pentru educarea lui! Asa ca varianta asta cade... In ultimul timp ma gandesc din ce in ce mai des daca voi face nunta... Inclin sa ma duc la cununia civila impreuna cu nasii, care pot fi si martori si ATAT! Nu mama nu tata... Dar Iubi al meu imi zice ca nu e frumos... ca ai lui si-ar dori sa vina... cat priveste pe ai mei, pe mine nu ma intereseaza daca se supara sau nu... ba da... mint... ma intereseaza dar nu pot sa-i chem ca nu am o letcaie... Dar stiu ca, asa cum acum nu am bani disponibili pentru nunta, nu voi avea nici la anul nici peste 5 ani... sau asa cred... Asa ca vreu sa o fac anul asta...

Ce parere aveti despre cununia religioasa? Tin mult sa o facem, dar sunt si acolo niste cheltuieli si... daca merg la biserica nu trebuie sa-mi fac rochita de mireasa? Imi vine sa plang...

Cred ca as suferi enorm daca copilul meu nu mi-ar spune de nunta lui... cum sa pierd asa un eveniment? Dar sunt convinsa ca voi fi o mama ma buna decat... judec aspru... stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Laura, nu dispera, poti sa-ti faci nunta pe care o doresti cu cheltuieli mici. Fiecare se incadreaza in bugetul pe care il are.
De ex: tin minte ca tu ai scris la subiectul cat costa o nunta ca pe invitatii dai 150-200 euro. Nu-i asa(acum eu nu stiu preturile din Bucuresti), eu am dat pt. 75 de invitatii si 70 carduri de masa 2.200.000 lei. E adevarat ca poti sa le faci si mai ieftine dar si mai scumpe, depinde de cat iti permiti. Fetele spuneau de un site: www.invitatia.ro - eu nu am comandat de aici ca sunt Toma necredinciosul dar fetele care au comandat spun ca sunt seriosi. Parca Bybirox si-a facut singurica invitatiile, daca o rogi sa te invete te va ajuta ca e fata draguta - uite asa iesi mai ieftin.
Spui ca poti face nunta la socrii tai: pai poti transforma locul cu mici cheltuieli in ceva superb. Am inteles ca invitatii vostri sunt persoane apropiate - daca nu ai unde sa-i cazezi, le explici situatia si te vor intelege, asa e intre prieteni - in ziua de azi e greu sa le faci pe toate.
Rochita: nici eu nu pot sa o am pe cea visata, dar nu-i nimic, gasesc eu ceva. Sunt rochii dragute incepand cu 6 milioane - tu ai noroc ca in Bucuresti sunt multe oferte.
Cocarde: eu am gasit dragute cu 5.000(vechi) bucata.
Daca o mai faci si acasa va fi mult mai ieftin - gasesti tu pe cineva sa te ajute la bucatarie(nu sa stai tu)
Daca rogi miresicile din Bucuresti sa te ajute, iti vor spune ce si cum sa faci sa fie mai ieftin dar si bun.

Se poate la biserica si fara rochie de mireasa. Laura pt. mine hainele, petrecerea sunt de umplutura(pt. divertisment) - conteaza cununia religioasa. Daca iti spun ca eu prin februarie nu vroiam rochie de mireasa, crezi? Dar discutand cu alte persoane am ajuns la concluzia ca hai sa fie rochie. Eu, de exemplu nu o sa dau mai mult de 15 mil. pe haine(rochie, pantofi, etc..): pt. ca nu am mai mult si pt. ca nu se merita pt. o noapte.
Capul sus, o sa le rezolvi pe toate
Credit: unul mic, pe care sa-l acoperi dupa nunta(daca iti ramane ceva). Acum tu stii ce invitati ai si cat isi permit dar in toate cazurile sunt acoperite cheltuielile de nunta. Incearca sa faci un calcul al tuturor cheltuielilor, pe care sa le acoperi cu un buget mic.
Bafta!

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Laura, nu dispera. daca iti doresti cu adevarat aceasta nunta atunci o vei avea.
eu am facut invitatiile cu 13.000 buc + 6.000 scrisul, si cu textul pe care l-am compus noi. cardurile de masa le-am confectionat singuri.
daca ai nevoie de idei si alte informatii scrie-mi la PM.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

fetelor, sunt atat de emotionata! mai am cateva zile si ma ... marit. adika fac cununia civila. pe 20 august. de cand nu am mai vorbit, atatea s-au intamplat... ai mei s-au convins ca nu au cum sa nu ma ajute cu nunta si, deoarrece eu cu Iubi am hotarat sa facem cununia civila anul asta, orice ar fi... am facut-o. parintii au zis ca trebuie neaparat sa facem si cununia religioasa tot anul asta...

Asa ca... sunt total pe langa... nu stiu ce trebuie sa fac la cununia civila, noi am vrut verighete, asa ca le-am luat, dar am inteles ca nu e bine sa le porti pana nu faci cununia religioasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Felicitari Laura
CASA DE PIATRA!
Da, parintii au dreptate, trebuie sa faci si cununia religioasa pt. ca ea este importanta. Pt. mine cununia civila este de umplutura, nu are nici o importanta.

idei nunta

Mergi la inceput

va multumesc fetelor si va urez si voua fericre in casnicie!

mai astept sugestii de la voi. acum, pe ultima suta de metri pentru cununia civila si mai departe pentru cea religioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Laura, invitatiile le poti face chiar tu si te costa cam 8000 de lei. Noi te ajutam cu designul. Trimite-mi un mail cu datele voastre, cu datele nuntii (locatie si celelalte) si iti trimit inapoi un model sau doua. Poti sa adaugi si ceva foto ca nu e cu suparare. Se pot reduce mult costurile unei nunti daca vrei. Eu mi-am aranjat singur nunta cap coada si a iesit super ieftin (ce vad eu aici preturi te ia groaza). Spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Laura draga...sa fii super fericita...ca meritzi....Asta-i tot ce conteaza...shi ceea ramane pana la urma.

Shi eu ash vrea sa-mi fac singura invitatziile...daca avetzi ceva modele care pot facute fara efort exagerat... va rog mult...pe PM sau mail.

Va pupik

Nunta noastra
Noi doi

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Laura ce masura porti la haine? Intreb asta pentru ca ma gandesc ca te pot ajuta cu rochita de mireasa. Daca iti vine a mea ti-o imprumut cu drag, trebuie doar data la curatat, daca nu iti vine a mea poate vorbesc cu miresicile mele care au avu deja nuntile si doresc sa isi vanda rochita, deci ai iesi mult mai ieftin.
Cate cocarde ai nevoie?

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Felicitari Laura. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, iubire si intelegere.
Ma bucur ca pana la urma s-au rezolvat problemele.
Ar fi bine sa faci cununia religioasa tot anul acesta.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput