interpretare analize

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dumitrescu spune:

Simina, eu nu vreau sa mai continuam aceasta discutie, n-ar fi corect fata de Miha. Si eu am sugerat acelasi lucru, cum ca baietelul n-ar avea nimic, dar am incercat sa-i dau mai multe detalii pt ca ea sa inteleaga mai bine si sa-i explic toate variantele care ar putea fi. Hai sa ne bucuram pt ea si orgoliile noastre sa le pastram fiecare pt noi. Eu sincer sunt atat de ocupata pt ca lucrez incat nu am energia necesara pt a discuta in contradictoriu. Imi cunosc locul si am incercat sa-i dau sfaturi din persepctiva mamei, a prietenei, asa cum m-as fi gandit eu pt copilul meu. Sa zicem ca erau niste ganduri exprimate cu voce tare, am sa le pastrez pentru mine. Eu nu mai vreau sa mai intervin aici si nici in alt loc, las locul celor care se pricep mai bine, mai ales ca sunt din ce in ce mai ocupata la servici. Eu am vrut sa ajut in masura in care am putut si cateodata te cam ia valul. Scuze inca o data pt Miha pt ca nu era cazul ca o suparam cu disputa noastra si iti doresc si tie numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Rox eu iti multumesc . Apreciez mult ajutorul acordat si mai ales faptul ca ti-ai facut timp ca sa-mi raspunzi. Al meu chiar are giardia, a iesit pozitiv la a 4a analiza. Inca o data merci
Miha ma bucur mult pt. voi si iti multumesc si tie.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput