Tipuri de masini spalat dupa felul de incarcare

Tipuri de masini spalat dupa felul de incarcare | Autor: light

Link direct la acest mesaj

Care sunt parerile voastre privind masina de spalat cu incarcare verticala versus cea cu incarcare orizontala?

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005Opere de artaIn parc cu barca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

noi avem cu incarcare verticala, pentru ca nu am avut unde sa punem una cu incarcare frontala, sunetm multzumite de ea..:) mai ales eu care stau acum pe DC si ea spala de zor. Nu pot sa compar cu una cu incarcare frontala pentru ca nu am avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

avantaj incarcare vericala: ocupa mai putin spatiu, copilu` nu-si baga jucariile in masina asa usor
dezavantaj: rezervorul de detergent se curata mai greu, nu se vad hainele (pt. copii mici conteaza!!!!)

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Eu prefer masinile de spalat cu incarcare verticala si la mine rezervorul de detergent se spala relativ usor.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Am avut ambele tipuri. O prefer pe cea cu incarcare verticala din doua motive: ocupa foarte putin spatiu si este mult mai stabila avand greutate mare pe suprafata mica. Nu ma deranjeaza sa nu vad in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Masinile cu incarcare orizontala (front loader) au mai multe avantaje.
Folosesc de 3 ori mai putina apa (eu una platesc apa pe care o folosesc si pentru mine conteaza enorm), folosesc mai putina energie electrica, folosesc pe jumatate cantitatea de detergent si nu in ultimul rind spalatul este mult mai gentil (pastreaza hainele mai bine pentru ca nu este un agitator care "bate" hainele).

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

eu una chiar recent mi-am luat masina cu incarcare orizontala

am luat-o mai mica pt a incapea la mine intra perfect, tot din cauza de spatiu am vrut mai mica

si eu am vrut tot masina cu incarcare verticala dar mi-a trecut nu stiu de ce , dar m-am razgandit

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

cele cu incarcare verticala au cuva prinsa in 2 locuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Va multumesc mult pt informatii.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - iunie 2005Opere de artaIn parc cu barca

Mergi la inceput