Moisa vs Mihalache

Moisa vs Mihalache | Autor: Chi

Link direct la acest mesaj

Deschid un subiect nou - si rog moderatorii sa nu il stearga ! - pentru ca daca l-as plasa la Inseminare sau Superpacientele sau la Pacientele dr Mihalache, as risca sa nu-l citeasca toata lumea.

Deci: ma tot chinui sa fac inseminare dar de fiecare data apare ceva care imi strica socotelile (barza mea e mai naravasa!) si trebuie sa mai aman. Fiind si acum in aceeasi stare si stand pe tusa doua luni, vreau sa adun mai multe informatii.
Sunt pacienta (multumita) a dr.Moisa dar vad ca trendul in inseminari bate catre Mihalache-Matei.
Provoc pe cele multumite sau nemultumite sa-si spuna parerea si sa vedem daca e numai moda sau e realitate.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Chi ,hai sa incep eu. Vad ca nimeni nu se incumeta. Interesant subiect, mai ales pentru cele nehotarate!
Eu, sunt veterana la Moisa,astfel incat nu ma pot pronunta decat asupra inseminarilor facute de domnia sa, si iata cum:
Ceea ce pot afirma cu toata taria, este ca, inseminarile lui Moisa NU sunt deloc DUREROASE!
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Sunt cu totul in asentimentul lui Chi. Pacientele din cele 2 tabere, indrazniti, e teren neutru, si eu sunt interesata de cele 2 variante de inseminare, nu stiu pe care sa o aleg. ar fi interesanta si rata succeselor, disponibilitatea dr. respectiv de a lucra in afara programului, pt. ca ovulatia nu se produce intotdeauna dimineata, cand sunt ele la spital sau alte kestii care "ard" cu ocazaia unei asemenea proceduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Si eu vreau sa fac inseminare pt prima oara, si inca nu stiu unde ar fi mai bine... eu cred ca ar fi bine daca fetele care au facut inseminare sa vina sa ne impartaseasca din experienta lor... Si mai cred ca un factor important in aceasta ecuatie este biologul cu care lucreaza dr. respectiv.
De aceea, va rog sa extindem putin, poate sunt inseminari reusite si la alti dr., de ex. am auzit de dr. Niculescu de la Giulesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Desi am mai scris si la paciente, spun si aici ca sunt pro Moisa, chiar daca am facut doar o inseminare nereusita. Vis-a-vis de disponibilitatea ei, eu am facut inseminarea intr-o zi de vineri, la ora 21 si 30, cand ea ar fi trebuit sa fie in week-end deja. Si asta doar pentru ca ea credea ca foliculul se va sparge in noaptea aceea si nu vroia sa mai amane o zi, iar dupa simptome a avut dreptate. Am incredere in ea si merg mai departe cu inseminarile.

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Eu sunt pacienta dr. Moisa si voi fi in continuare. Pana acum am facut 7 inseminari si voi face in continuare iar daca pana in primavara nu reusesc cu inseminare voi trece la FIV. Eu cred ca de reusita inseminarilor depinde foarte mult de organismul fiecareia. Sunt fete care au reusit din prima, altele care au reusit inseminarea chiar inainte de a face FIV. Asa ca sunt hotarata sa incerc orice. Eu am facut inseminari si duminica. La prima consultatie mi-a spus ca ea o sa isi faca programul in functie de mine ca o sa fie disponibila oricand (exceptand zilele ei de concediu, ca doar este si ea om la fel ca si noi). La ultima consultatie am fost doar asa, de control, dar imediat dupa eco mi-a spus ca nu imi da drumu de acolo pana nu imi face inseminarea pentru ca eram deja in plina explozie a foliculului. M-a pus sa imi sun sotul in fata ei sa vina sa facem procedura. La alta inseminare m-am nimerit tot asa pe nepregatite si atunci mi-a dat de la ea un Pregnyl si Utrogestan fara sa le platesc. De cate ori am sunat-o pe telefon intotdeauna mi-a raspuns la fiecare intrebare fara sa simt ca as fi deranjat-o. In timpul procedurii nu am avut dureri ci doar disconfort. Pe masa, dupa inseminare nu am stat niciodata prea mult. Eu am intrebat-o daca ar trebui sa prelungesc sederea dupa procedura, daca dupa ce ajung acasa ar trebui sa stau mai mult in pat si mi-a spus ca sprematozoizii pregatiti sunt pusi unde trebuie, pe trompe si nu vor iesi de acolo. Mi-a spus sa imi vad linistita de treburile mele zilnice, mai putin bai fierbinti.
Eu si sotul avem incredere in ea si vom merge in continuare alaturi de ea.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Multumesc pt raspunsuri, dar vad ca tabara "Pacientelor dr. Mihalache" inca nu a vazut subiectul.
Haideti, fetelor, sa auzim pareri si sa alegem ce este mai potrivit pentru noi, fara suparare si fara resentimente!
Nu am intentionat sa incriminez pe nimeni insa mi-e frica ca si voua, de nereusita si vreau sa aleg in cunostinta de cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Eu optez pentru Mihalache.
Noua Moisa ne-a spus din start ca nu avem decat 2 solutii: inseminare cu donor sau adoptie!
Cand am ajuns la Matei si la Mihalache, ne-au recomandat inseminare. Am facut 4 in 3 luni, din pacate nereusite. Insa sotul care la Moisa avea zero spermatozoizi, la Matei, la Medsana si la inca cateva laboratoare avea ~ 2 mil. De la 0 la 2 mil e cale lunga. Mihalache si Matei ne-au redat speranta, chiar daca nu am reusit cu inseminarile. La prima inseminare facuta pe ciclu natural mi-a iesit beta HCG-ul pozitiv, insa mi-a venit menstruatia. Am trecut la FIV la Sabyc pentru ca nu am mai rezistat psihic sa fac inseminari.
Si am reusit din prima!
Acum sunt in 34 saptamani si voi avea o fetita, cu sotul meu bineinteles. Daca ne luam dupa Moisa nu am fi avut copilul nostru si poate nici impreuna nu am mai fi fost, pentru ca acceptarea unui donor e foarte dificila.
Acum sunt in continuare pacienta lui Mihalache si cu ea voi naste.

Multa Bafta

Nicole 34 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Din punctul meu de vedere, eu consider subiectul si delicat si subiectiv, mai ales ca are o titulatura ca in drept: "vs"
In primul rand, nu pot sa-mi spun parerea decat despre dr. mea, respectiv dna Moisa.
Fiind sora tot de dr. ginecolog, eu una ma abtin de la comentarii, ca stiu ca majoritatea depun suflet in meseria lor, iar intre medici si pacienti lor, in general, se realizeaza o legatura mai stransa, mai ales daca medicul preia pacientul de la inceput si ii cunoaste "toata povestea", ca sa zic asa. Deci, pacientul multumit intotdeauna isi va lauda medicul ales.
In acelasi timp, am auzit si despre cazuri in care daca o pacienta pleaca de la un medic nemultumita si are o reusita in alte parte, il bombane pe primul, netinand cont ca uneori o importanta mare o mai are si "forta destinului".
Deci...
Eu una am ajuns sa am dr. pe care mi l-am dorit, cu care pot colabora, pe care ma pot baza si in care am mari sperante. Iar faptul ca ma ajuta sa am incredere ca in viitor voi avea bb-ul meu, e mare lucru. Cel putin pentru mine.
In privinta procedurii inseminarii, nu te pot ajuta decat spunandu-ti ca am facut 2 inseminari cu prof. Marinescu si dr. Moisa, iar apoi 5 cu Moisa, atat la Giulesti cat si la cabinetul particular si procedura in sine a fost aceeasi, asa ca nu stiu care ar putea fi diferenta intre inseminarile facute in locatiile enumerate si spitalul CFR, unde am inteles ca lucreaza dr. Mihalache.
In general, in Romania, dotarile sunt cam aceleasi,iar rectivii, idem.
Parerea mea este ca fiecare dintre noi are organismul ei, fiecare are norocul ei si in final,...fiecare are medicul ei, pe care si-l alege.
Cate-o pentru pacientele tuturor medicilor!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Eu cred ca "versus" din titlul subiectului e in sensul de comparatie, nu de confruntare...cred ca este ultimul lucru pe care si l-ar dori cele 2 doctorite, adica confruntarea
de asemenea, este foarte, foarte importanta echipa medic+biolog mai ales in cazul in care infertilitatea este masculina... ma refer in special la timing, adica la "potriveala" perfecta intre ovulatie, endometru si calitatea spermei...pai daca sunt putini si ametiti, sa-i mai lasam sa astepte si 1000 de ani pana la ovulatia in sine?
sper ca nu v-am pus mintea pe moatze

Mergi la inceput