Scorpiutzele - pe unde sunt ? (15)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
mai,fetelor!!!hai ca am revenit si eu,iri a fost nebunie la serviciu.ieri am votat-o pe luana,azi pe mandra mare a luminitei.maine,poate imi inscriu si eu mandra.ce isterie,ai creat,ana!!!
monica,lasa baiatul sa fie galanton.si a mea face la fel,de cate ori mergem in verde,imi da flori non stop si asteapta pupici (a invata-to mama).nu il tine sub eprubeta,dc ne gadim ca isi fac nevoile animalele,nici ghioei nu am aduna.
elena,lasa ca vine bronzul.nu se poate sa suferi degeaba.chiar de ce nu-l inscrii pe popica,s-ar detasa mult de ceilalti,la ce crai e.hai sa invadam site-ul cu pitici de scorpiutze!!!
syd,e bine asa.daria e f sensibila la astfel de chestii.si la 11 luni suferea dupa taica-su.piseaza-l la cap macar cu lucrul asta,dc nu are el initiativa de a petrece mai mult timp cu ea.da-i peste nas.cat despre bona,te inteleg,la fel am patit si eu,dar eu zic sa pastrezi nr de tel,pt orice eventualitate,nici nu-ti dai seama cand iti fol,mai ales ca aparentele inseala si nu intotdeauna prima alegere e si cea mai buna
nina,si la noi vad ca da sa ploua.poate-poate s-o racori.ei,cum merge cu proiectul????
mira,sarcina la fel de usoara ca si pana acum.vad ca deja ai trecut de gandurile negre de la inceput.lasa,ca vine perioada frumoasa,cand o sa fii cocolita de toti.merita tot efortul.
va pup pe toate si multa santate micutei,luminita!!!
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Nu am putut sa ma inscriu pe site-ul ala, nu stiu ce vor de fapt. Asa ca daca nu birui, o sa va votez doar mandrele voastre pe rand
Fug ca nu ma lasa teroristu' aici, fereasca sfantul!
cjfgrkdehtmhy.gfr
jkgyjjnhnh - asta e mesajul lui! Ati inteles, da?
Pupici, Elena si un Goe mic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
emma27 spune:
ave,popica!!!!!cred ca ai fi un traducator bun pentru mandra mea.
si eu m-am inscris,dar nu tb facut asta,pentru galerie.sus,vezi ca te trimite la un link,unde completezi datele despre popica si ii pui poza.succes.mare pacat sa se risipeasca talentul.
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
![](images/user_man.png)
bvali spune:
Exista doua modalitati prin care poti adauga un copilutz la galerie:
1. Sa completezi formularul acela de pe site.
2. Sa trimiti un mail cu poza atasata si cu datele la galerie@tiffanyshop.ro (scrie asta acolo pe site).
Succes.
http://www.tiffanyshop.ro/kids/kids_gallery.php?action=new_kid daca vrei mai direct.
monica-elizabet spune:
buna fetele, ce mai faceti/ ce mai ziceti?
eu am fost ca de obicei cu astia mici pe-afara si acum am facut adunare generala sa-i culcam de pranz...dar nu inainte de a le da de mancare...fapt care ma termina nervosmai ales la d-ra ruxi care nu mai vrea sa inghita nimik, nimik...cred ca e si ea la cura de slabire ca mine
elena...tare frumos mesajul lui georgica
pupici la toata lumea sa aveti o zi buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
danitin spune:
Salut, am revenit si sunt in toane, evident, mult mai bune. Sper sa reusesc sa plec la casa de vacanta la sfarsitul saptamanii si sa ma remontez total. Acum, incerc sa tin pasul cu voi…
Mina, stai sa vezi cum o sa fie cand va deschide usile de la dulap si va scoate tot ce gaseste acolo…. Lori a mea mi-a tras o sperietura zdravana zilele trecute cand s-a ascuns in dulap si a inchis usa si statea si radea si eu nu steam de unde se aude.
Syd, iti doresc sa ai putere si calm sa treci cu bine peste necazuri.
Mira, felicitari pentru bebe fetita care va sosi. Trec repede 40 de saptamani… Unde ai stat in Timisoara?
Monica, Alex al tau e un dulce cu trandafirul lui. Ai si tu multe pe cap si poate de aceea reactionezi uneori mai energic...
Hellene, multumesc mult de mesaj. Am foarte mult de lucru pentru ca am 2 servicii si mai colaborez in al treilea loc. De oboseala cred ca eram asa terminata. In plus bebe avea diaree si mai erau si caldurile alea... Mi-am mai revenit si ma bucur ca v-ati gandit la mine.
Tomecica, sanatate multa fetitei tale
POZE CU LORI
http://community.webshots.com/user/danielactin
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Am votat-o si eu pe Adriana, dar cineva ii daduse nota 1, in loc de 10. Aveti grija fetelor, alegeti nota 10 nu dati direct pe voteaza !
Maine o votez pe Alexia. Apoi pe Daria, daca Emma a inscris-o in concurs si apoi pe George, daca Elena il inscrie in concurs.
Emma, la proiect nu lucram inca, abia pleaca invazia rosie. La sfarsitul lunii, va anunt daca proiectul bb nr. 2 are rezultat luna aceasta.
De azi, pt. 4 zile, sunt zilele orasului, aici. Eu astept vata de zahar si colacii aceia cu zahar(kortos kalacs)facuti in fata ta.
Numai sa-l conving pe Cristi sa mergem, caci nu prea-i plac locurile aglomerate.
Pe maine, fetelor !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
miraklucker spune:
Buna dragelor,
sunt in pauza, copii dorm si eu studiez ce sa mai gatesc!! E nasol in fiecare zi trebuie sa fac ceva, sotul meu manaca abia seara de pranz cand ajunge acasa si ce ramane isi ia cu el pentru a doua zi asa ca nu pot gati pentru 2 zile.
Azi a iesit in sfarsit soarele e inca destul de rece dar sper sa se mai incalzesca. Dupamasa mergem la lac e ceva circ si zoo ma duc sa-mi distrez copilul!!!
Danitin, da, 40 saptamani trec repede cand te gandesti ca 8 nici macar nu am stiut ca sunt gravida, dar dupa aia.... ce ma asteapta. Am stat in Traian, pe Baba Dochia, asta toamana mama mi-a vandut aprtamentul si a cumparat altul langa, pe Andrei Saguna langa Casa de Pensii, era la etajul 4 si cum ai mei vor sa se mute acolo macar peste iarna (stau la Oravita intr-o casa imensa unde ingheti de frig iarna oricat foc ai face) au luat altul la etajul 2. Eu doar cand merg in Romania mai stau acolo dar parca nu mai e acelasi lucru ca in fostul meu apart!!
Monica, nu te necaji poate e doar o faza o sa inceapa ea sa manace, poate e din cauza dintisorilor. A mea a inceput de vreo 2 saptamani sa manace bine nu-i mai pisez cu mixerul doar putin cu furculita si prefera mancarea noastra decat ce-i fac pentru ea asa ca nu-i mai fac separat.N-are inca nici un dintisor, mesteca ca o baba fara dinti. Azi la pranz a mancat si dejunul si pranzul impreuna, am fost plecati ea a adormit in carucior, si s-a trezit tocmai cand ne-am pus la masa. Cum nu-si manca-se cerealele cu iaur de dimineata, le-a macat amestecate cu mancarea de pranz!! Ce gust o mai avea si asta nu stiu, dar ei i-a placut!!!
Emma incerc sa nu ma gandesc prea mult la ce ma asteapta si sa ma obisnuiesc cu ideea. Probabil o sa-m iiau si eu pe cineva sa ma ajute macar cateva ore pe saptamana altfel nu stiu cum voi birui cu 3
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
emma27 spune:
recunosc ca eu am facut greseala asta cu punctele.mi s-a parut ciudat,dar am zis ca se acumuleaza mai multi de 10.imi repar greseala,maine,luminita.promit!!!
eu am inscris-o pe daria,dar vad ca inca nu a aparut poza ei.
nina,dc o vrea omul sa stea acasa,singurel cu tine,nu-l refuza.duceti-va si voi in timpul zilei,nu e asa aglomerat.mmmm,ce mi-e pofta de unul cu nuca multa,multa si fierbinte.nu am inteles de ce tine 4 zile????
danitin,esti elena doi,cu serviciile astea.pai,multa rabdare si putere de munca!!!s-a rezolvat cu micuta?vad ca vara asta nu ne-am stricat deloc la stomacel.sa dea Domnul ca si de-acum incolo sa nu avem probleme.
monica,nu glumi.am o nepotica,f interesata de faptul ca trebuie sa nu fie grasa,sa aiba talie.am prins-o chiar cand isi smulgea cu penseta puful de pe picioare,caci asa vazuse la maica-sa.si avea doar 3 ani.aceeasi problema o am si eu cu daria,cu sutienul la costumul de baie.plus ca domnisoara vrea sa o dau cu stick sub brat.
oricum,e cald,eu ma gandesc ca poate mananca la gradi si nu mai insist,macar fructe sa manance.vad ca a mea nu mai suporta supa,dupa care era moarta.in schimb,sandwich-uri si pepene,dar nici din astea f mult.
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
miraklucker spune:
Ana, ti-am votat si eu fetita, maine o sa o votez pe Alexia!!
Am vazut ca te interesezi de cresa, sora mea a avut-o pe fetita ei cea mare la cresa langa Parcul copiilor si a fost multumita plus ca nu platea deloc mult, a avut noroc asta toama ca renunta-se cineva altfel nu mai erau locuri. Acum a plecat din nou in Franta. Si la fata i-a placut. Nu stiu unde stai dar mi-am dat si eu cu parerea
O zi buna in continuare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos