Sunt o fana convinsa Nokia,dar acum,atrasa de design-ul unul Motorola V3,imi vine sa "calc stramb".Am vazut ca meniul tel Motorola nu se compara cu cel al Nokia,dar,macar sunteti multumiti de aceasta marca?
Stiu ca se mai plangea cineva de Motorola..Eu zic sa ramai fan Nokia..
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Wow, si eu vreau sa-mi iau un Motorola V3......imi place la nebunie cum arata.....acum am Nokia, dar vreau sa trec pe Motorola
Apropo, cat ajunge un Motorola V3 in RO?
Alina
Am "gasit " azi 4 cunostinte care au Motorola V3 si cand le-am spus ca vreau sa imi iau si eu mi-au zis ca ei au gasit un service care le cumpara cu 200euro,numai sa scape de ele.Si precizez ca telefoanele nu sunt mai vechi de maxim 1 luna.
Va multumesc pt raspunsuri.
Am un Motorola V150 din ianuarie, am fost de 4 ori la service cu el pana acum, se inchide singur si cand e incarcat la max., trebuie incarcat la 2-3 zile chiar daca e numai in stand by ( fatza de 7 zile cat scrie in prospect). Cat sta in service imi folosesc vechiul Nokia, tocit si amarat care functioneaza la fix...Am vrut telefon "dragutz/micutz" tel. dragutz am, da atat...Urmatoarea vizita va fi nu la service, ci la Protectia Consumatorului.
Ia-ti Nokia....
V.
veni, vidi, Victorie!
Pai nu dealerii sunt vinovati, ei numai le vand...Cine le fabrica e de vina...
V.
veni, vidi, Victorie!