Mamici de iulie-august (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Adriana, de ieri ma tin sa iti spun si normal ca uit

In legatura cu alaptarea exclusiva.
Stai fara grija si fa exact ce iti spune tie acolo dr. Cam de acelasi lucru s-a lovit si sora mea anul trecut, toti de acasa se mirau cum de ii da numai lapte si nu si ceai/apa sau mai stiu eu ce...
Aici este la fel, atata timp cat ii dai laptic de la san nu e nevoie de absolut nimica altceva, si chiar te incurajeaza ca pana la 5 luni sa alaptezi si abia apoi sa incepi diversificarea, si asta treptat cate un aliment - daca retin eu cu morcov se incepe - si cate putin pana reusesti sa elimini o masa de lapte si sa o inlocuiesti cu una solida si tot asa...

Pupici,
Katink si dulcineea mea 39+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Mamini, inca nu ne-am cumparat marsupiu, pt ca nu ne-am gindit ca o sa avem nevoie. Dar aseara ne-am uitat pe internet la Babies "R" Us si am gasit acolo unul care ne place. Avem magazin B"R"U aici, asa ca o sa mergem zilele astea sa il cumparam. Asta este:
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0001Z93FM/qid=1122479129/sr=8-5/ref=pd_bbs_sbs_5/103-1867223-2795866?v=glance&s=toys&n=507846

Mai mult info la http://www.babybjorn.com/

Dupa cum am mai spus, Eva plinge doar daca nu este luata in brate, atunci cind vrea; cum vede ca intind miinile spre ea sa o iau in brate, cum tace si e fericita; de-asta o sa si cumparam baby carrier-ul ala, pt ca m-am saturat sa nu pot face nimic din cauza ei.

DEDE, FELICITARI PENTRU BEBELUSA MEDEEA!!!! SA CREASCA MARE, SANATOASA SI FRUMOASA!!! SI TIE REFACERE GRABNICA!!!

Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Si mie mi-a spus pediatra Evei sa nu-i dau nimic altceva in afara de lapte de sin (si formula, atunci cind am nevoie). Nu apa sau ceai sau altceva. Nici medicamente sau alte vitamine. Pt vitamina D, daca scoateti bebelusul afara in fiecare zi, 15 min, este de ajuns; isi ia vit. D de la soare. Se obisnuieste sa se dea vit. D mai mult copiilor care sint nascuti iarna si nu pot iesi afara asa de des.
La controlul de 2 luni o sa-i faca si vaccinurile pt virsta ei; sint 4; mi-a dat si lista cu ele si mi le-a explicat care si pt ce sint (cite 2 in fiecare piciorus)... Offfff, papusica mea, iar o sa sufere ...

Oana C si baby Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

La multi ani bebelusilor care au deja o luna!!!Sa fiti sanatosi,mancaciosi si mamicile voastre fericite!

Felicitari DEDE!Sa-ti traiasca micuta Medeea!Refacere rapida si inapoi pe DC!

Irina,nu eu m-am programat asa tarziu la Dantes.Chiar el a facut-o.Se pare ca nu ma chiama sapatamanal...Merg pa 6 august deci.Daca nici de data asta nu ma lamureste...eu ma duc la Medgidia sa nasc cu cezariana.Am toate conditiile si acolo,Dr anestezist Chirica si Belcin sunt prieteni de familie...plus ca nu mai platesc 2 milioane pt o rezerva cand acolo toate sunt la fel de super.Totul depinde de Dantes.Eu sincer simt ca nu mai am mult.Burta a inceput sa se lase vazand cu ochii pe zi ce trece si cred ca pana pe 15 august bebe vine.Mie nu prea mi se pare corect sa ma lase pana in ultima clipa sa nu stiu nici ce anestezie nimic.

In rest suntem relativ bine.Si eu dorm noaptea binisordoar la 7 dimineata ma trezesc pentru toaleta dupa care mai dormpana pe la 10.In schimb ziua dorm de la 12 la 15-16.Noaptea nu pot dormi devreme sub nici o forma.Numai dupa ora 1 cand adoarme si bebe.Se agita si a inceput sa-mi loveasca si coastele...
Apropo de vise!Si eu am visat asta noapte ca am fost la control si dr mi-a spus ca am dilatatie deja si ca nu mai am mult si nasc...
Ce chestie si cu visele astea...se apropie,fetelor!

Va pup!

Giana35+

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MEDEEA A GASIT DRUMUL DE IESIRE!!!!!!!!!!!!!!!! super! felicitari! sa traiasca si sa fie sanatoasa, ca iubita si asteptata e.
Oana eu am luat un marsupiu mai ieftin, fiindca oricum nu se poate folosi f mult- depinde de greutatea copilului, iar noi il vom folosi numai in casa, afara e prea frig. ma gindesc ca imi va fi mai usor sa fac treaba cu ea cind nu vrea sa stea in bouncer.
si cu vaccinul, nu te gindi ca sufera, gindeste-te ca o apara de niste boli oribile.priveste-le ca pe o chestie buna.simte o intepatura si atit. si pupa mami si trece.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am vorbit acum si cu Monik25me , la telefon, e inca in spital...ea fiind din Pitesti, prefera sa se refaca in spital si sa-i scoata si firele, ca sa nu faca inca un drum.Sunt bine amandoi ,bebe mananca si doarme si e topita dupa el ca toate mamicile, dupa puiul lor...de altfel..

AniS si bebelina mea dulce 38+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

BRAVO MEDEEA !! AI GASIT IESIREA SPRE LUME!! SA FII SANATOASA,CUMINTE ,MANCACIOASA SI SA ADUCI PARINTILOR MULTA FERICIRE!!

LA MULTI ANI AIDAN SI ANDREI!! SA CRESTETI MARI SI CUMINTI!!

e o caldura azi la Craiova insuportabila,n-am avut chef de nimic.Am lenevit in pat mai toata ziua.Si netu' asta care mi-a dat erori peste erori!! Sper sa mearga acum!!M-a apucat nostalgia de tot...Il vreau si eu pe Bubu mai repede!!!

Anda si buburuzu' din burtica 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Mamini multumesc pt apreciere. Nu stiu ce viseaza ea acolo in burtica. Dar atunci cand o deranjaza pozitita in care stau vocifereaza ca un om mare. Bate de cateva ori din picioruse in locul respectiv de parca ar spune "alo, mami, vezi ca nu-mi convine" si chiar daca da asa de tare ca ma doare uneori, tot mi se lipeste zambetul de fata la gandul ca ghemotocul meu deja comunica cu mine . Din cate am citit tu o sa-ti vezi printesa exact la data cand am eu termenul, 11 august, mult succes si sunt convinsa ca atunci cand ii vei vedea mutrita o sa stii ce nume i se potriveste La cat de linistita e bebelina mea poate nastem in aceeasi zi. Dar sa stii ca doua spatamani e foarte putin, gandeste-te la cele 37-38 care au trecut deja, ca sa pui lucrurile in perspectiva. Eu iau fiecare zi cu incetul, ma orientez de la un control la altul, de la o analiza la alta, imi fixez repere pe termen scurt si parca trece timpul mai usor. Asta pt ca si eu sunt nerabdatoare sa imi vad puiutul.

Acusor eu ieri am fost prima data la control in spital, dimineata pe la 8:30. Mai erau doar doua gravidute care asteptau la dr mea. si pe mine m-a chemat prima probabil pt ca eram cu sarcina cea mai avansata. Dar am inteles ca maternitatea e super aglomerata in perioada asta, ceea ce ma cam streseaza, pt ca banuiesc ca dupa un travaliu si o nastere, pe caldura asta, atat iti mai lipseste sa te puna sa mai stai inghesuita cu cineva in pat. E cam nasol. Sa vedem ce bafta am atunci cand nasc. Mie rezultatele mi-au iesti ok si la sange si la secretie. Dar sa stii ca si eu am observat ca in ultimele doua dati m-a jenat controlul, nu mi-a placut, desi nu facea nimic diferit de alte dati dar nu stiam din ce cauza. Acum m-am mai lamurit.

cami si zuza mica din burtica 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Felicitari Dede! Bine ai venit Medeea! Vorba fetelor, pana la urma ai gasit iesirea!

Truli-luli, nu stiam ca putem merge la control si dimineata. Tu cum ai procedat?

Pupici
acusor 36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Cami, nu-mi spune de proteste...caprita asta a mea e bataioasa rau, se joaca cu tati si el o pupa si ea ii da cite un sut in falca de nu-mi vine sa cred.se bate cu asistenta la control, cu Dopplerul, cu cardiograful, cu salteaua, cu ficatul. ma doare dar tare mi-e draga si imi place ca e asa temperamentala (deocamdata, cit inca nu stie sa faca nazuri, sa tipe si sa se trinteasca pe jos..)
si eu ma gindesc ca o sa vad mutrita si o sa stiu...am eu asa niste nume care se invirt prin cap, dar deocamdata e Bubu si Tzitzi, Mitzi, Suzi si alte pitzuline. si mie mi-a gasit mama nume dupa ce m-am nascut, altceva decit avea in cap inainte sa ma nasc.
noroc ca suntem toate intr-o barca si ne tinem moralul si parca trece timpul mai usor...ar fi frumos sa nastem mai multe atunci, un val de bebei...

Kulta,ce faci, soro? mai da-ne un semn, sa stim de tine! stim ca esti ocupata, dar asa...o vorba, doua.

M

Mergi la inceput