Mamici de ianuarie-februarie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
bumbita spune:
felicitari CATALINA

evenimentul asta merita sarbatorit
....
mopmentul asta il astept si eu....esti o fericita..o simti ...este acolo....poti vorbi cu ea...te poti juca cu ea....iti face...prin aceste mici "lovituri" o gramada de bucurii, nu?
eu ziceam ca sunt balonata si simteama niste balonase in stomac, dar de fapt, citind mesajele voastre, cred ca se pregateste sa loveasca si strumfuletul meu...cat de curand...va voi scrie si eu....cat de curand probabil, despre acest eveniment...
ma bucur sincer...vezi ca acum poti sa-ti calculezi exact data nasterii...nu stiu exact cum se calculeaza, am citit undeva....o sa ma interesez si o sa-ti spun!!!!!

bumbita 17 +
utocatalina spune:
Maraki asa este
...si al mine luni Bianca era cu picioarele in dreapta si capul in stinga..iar eu mereu am simitit bolboci in dreapta...dar ce a fost azi a fost evident..2 lovituri...sigur si ce simtiti tu este de la RECLAMA ILEGALA! Esti sigura ca-i baietel?![]()
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
maraki spune:
Sant sigura ca e baietel pt ca m-am uitat la pozele altor fete mai inaintate in sarcina si stiam cum trebuie sa se vada
Am vazut clar insa am spus pe un ton " e baietel?! " ca si cum nu ma asteptam iar doctora a spus ca e prea devreme si ne-a intrebat ce ne dorim
Cred ca s-a speriat de tonul meu![]()
![]()
![]()
14+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Monica mercic mult scumpa si mii de pupici! Felicitari pentru kg...cit priveste hainele eu ce sa mai zic ca in talie de la 2 luni nu am mai incaput in vechile haine..asa ca am cumparat cite ceva..am putine lucruri noi, dar practice, asa ca pina la toamna o sa incerc sa ma decurc in ce mi-am luat!Eu plec la mare luni pe 1 august...vreo 12 zile..T mi-a zis ca pot plaja dimineata si seara, dar sa nu intru brusc in apa, adica este interzisa trecerea rapida de la cald la rece..mi-a zis ca se poate si baie in mare, dar eu am auzit niste povesti horror asa ca eu, personal nu ma risc...o sa stau dimineata si seara sub umbreluta cu burtica acoperita si in apa intru pina la fund...acum fiecare face cum crede! Eu mi-s fricoasa!
Bumbita mericic mult...sa-mi zici cum se calculeaza...fug ca a venit sotul...in curind o sa-l simti si tu pe bb!![]()
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
bumbita spune:
catalina, sa tii seama de sfatul meu din mesajul anterior....

...
si tu si monica aveti grija cu marea
....oricum vacanta placuta...
sa nu ma uitati si pe mine
...cu parerile voastre despre serviciu.....pls.
bumbita 17 +
alina80 spune:
CATA, si eu l-am simtit pe Ayan aseara pentru prima data mai clar, nu stiu daca ai citit, am scris mai devreme. Si astazi toata ziua am simtit ca se misca. Am stat mai mult culcata in pat azi ca m-a durut mijlocul si am observat ca devine mai jucaus cand stau eu linistita. Sunt foarte entuziasmata!!! Abia astept totusi miscarile alea ferme de care vorbesc mamicile cu sarcini mai avansate! Deci dr. al tau ti-a zis ca putem intra in apa, dar nu brusc? E ok si asa, ca mie tare-mi mai place sa ma balacesc!
Fetelor, toate o sa-l simtiti pe bebe in curand!
16+
Denisam spune:
Fetelotr ma bucur ca il simtiti pe bebe, eu uneori am nsite balonari sau ori fii goluri de arr seara, problema e ca am auzit ca atunci cand stai intinsa si cand pui palma sau tatii pupa burtica atunci ar da el semne, la noi tati pupa burtic asi seara si dimineatza, dar nu stau eu mult in pat mai deloc, pt cat zic ei ca trebuie, asta e..
Mai vedem noi cand vrea sa miste, o sa mai incercam figura seara, atunci e momentul cia..
Eu cand am fost la lac in weekend, am intrat treptat si nu am avut probleme, si sper ca si in sept. sa fie ok cu oceanul si cu innotatul, ca doar de aia recomanda..si dc apa e calda si intri treptta e OK.
Fug la treaba, mai am 2h si o sterg si eu..
O seara buna!
Denisa
14+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
mirela10 spune:
fetelor,felicitari pt fetitze si baietei,ma bucur tare mult pt voi!!!!

eu,sunt relativ bine,desi ieri dimineata mi-a venit rau in metrou cand ma duceam la munca si nimeni nu s-a oferit sa cedeze un loc.in final o doamna batrana s-a ridicat si asa mi-am mai revenit.a fost oribil,nu aveam aer,nu auzeam,transpirasem toata...si in seara asta mi-e asa greatzaaaaaaaaa
.in rest ma lupt si eu cu constipatia si balonarile.
dar am o veste buna.in final plec in romania
in luna august,desi cand ne vom intoarce vom fi mai mult decat lefteri...dar asta e,am decis sa nu ne mai gandim la bani,Dumnezeu va avea grija!
am fost si la strand si am inotat ca o "sirena"de am facut si febra musculara,iar apa a fost cam rece ca m-a durut burtikul.dar cred ca totul e bine.
va pup pe toate si sa auzim de bine.sper sa nu mi se faca rau in avion,plec marti dimineata.poate mai reusesc sa intru pana atunci...ca tare imi lipsiti

mirelutza
14+
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
Denisam spune:
Mirela, bine ca ai dat un semn, iti poti lau concediu, ce bine..cat stati in Ro?
Ai grija cu apa rece si ai grija si pe avion, dar tu esti aproape, oricum..l amedic cand mai mergi..
Ai grija de voi
Denisa
14+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!