Mamici de ianuarie-februarie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 13
bumbita spune:
eu am niste balonari...ma deranjeaza ca nu pot simti exact..seara stau intinsa in pat si sunt foarte atenta...da, atenta, nu gluma...ioana si zici ca saptamna viitoare sa ma astept
T_Ioana spune:
Bumbita eu zic sa ai rabdare ca vine si momentul...nu trebuie sa te raportezi la celelalte fete....fiecare bebe e unic in felul lui, ca fiecare graviduta de altfel
Ioana
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
paula2003 spune:
Eu nu am luat aproape de loc in greutate, alerg si toata ziua si nu am timp de pos pe mine. Nu va mai suparati cu diferentele dinte bb, burtici, kg... Suntem toti diferiti si bb la fel.
Sarcina usoara si balonari mai putine. Ea am luat un ceai din plante de la farm. si nu mai am probleme.
Paula
16+Alexandra 
Giova spune:
Si noi maine termianam sapt. 16, dar foarte rar il simt pe bebe.E o senzatie ca si cand imi face prin burta ca tre sa merg la Wc.
De obicei in weekend seara.
se zice ca asa incepe, pe urma urmeaza sa se simta ca niste bule de aer si pe urma il vezi miscand.
La eco al meu, mi se parea cam lenes, se misca dar mai incet.Eu sper sa nu fie acidut, sa nu miste tare, ca atunci va fi cuminte si dupa ce se naste.
Cica cum va fi in burta asa va fi si pe urma.
poze
gio
si bb 15+
Denisam spune:
Ioana felicitari pt baietzel si sa fie sanatos!
Legat de vopsit, am spsu si eu c am-am facut la 8 saptamini cu o vopsea suta al suta naturala, un fel de hena, care emai scumap dar imi ajunge sa ma fac de 2 ori desi am parul destul d elung, asa ca stati linistite ca dc e naturala sau dc te faci dupa 3 luni cu vopsea, nu pateste nimic bebe.De exemplu, e indicat ca de fiecare data cand cureti aragazul, baile, etc, cand folosesti chimicale sa porti manusi, ce nu mai uitati cateodata la bucatarie sa le puneti
?
O zi buna!
Denisa
14
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Giova bafta cu apartamentul sa gasiti ce vreti. Asa e cu msicarile lui bebe dupa 15sapt sunt ca niste fluturari mici sau bule de aer si incepind cu 18 il simti si stii sigur ca e bebe.
Eu cred ca am mai luat maxim 1 kg, astept pe 2 august sa merg la medic ca sa il intreb de materna dc e ceazul sa o iau c ama intrerupt-o la 8 sapt cnad aveam starile de greatza si nu imi mai vine sa o iau si sa ma programeze si pe mine la morfologica la sf. lui august, etc.
Curaj pt prestat celor ce le e frica, ca e f. fain, credeti-ma!![]()
Denisa
14
BEBIK
J G spune:
Fetelor, deci peste 3 saptamani as putea sa-l simt? WOW!!!
Intrebare: voi faceti triplu test, amniocenteza?
Ca eu nu prea vreau sa le fac!
adriana_i_ spune:
J_G: eu am sa fac triplul test, amniocenteza numai daca e nevoie, adica daca va iesi un rezultat rau la triplul test. Ma rog insa sa iasa totul bine si sa nu fie cazul de amnio.
Adriana 10+
Denisam spune:
Fetele, am uitat sa va spun, ca ati intrebat de cosuri.
Dc sutn 1-2 in periaoda cand ar trebui sa va vina lunar CM e ok, dc sunt mai mult si apra saptamianl e si de la lipsa de sex, nu numai in fctei de ce maninci.
Si daca nu eram gravide, tot apareau dc nu faci sex regulat,e vorba de un hormon care e in organim si el genereaza cosurile ca nu se produce cum trebuie, stiu si de la medici si din carti.Asa ca fie-va mial de soti dc nu va revenit cheful ca mai tarziu o sa ii alergatzi![]()
Denisa
14
BEBIK
Giova spune:
la ora 19 mergem sa vedem un apartament. sunt asa curioasa cum e, dar presimt ca nu-mi va placea.
va zic maine.
Acum plec la farmacie sa iau Materna.
Va pupic, o seara placuta si ne auzim maine!!!
poze
gio
si bb 15+