Nunta in Iasi (3)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
lgireada spune:
pt Daria +
. Merci de urari.
Eu mai mult citesc topicul, nu activez. Mie nu-mi plac asa mult nuntile mari, cu foarte multe persoane. Daca va fi sa aleg nu as face o petrecere mare. As face una de logodna, sa zicem, neconventionala cu prietenii nostri foarte apropiati (poate sa fie chiar un gratar cu mici si bere ) si o masa selecta la restaurant cu noi, cu nasii si parintii.
Sigur, visez sa ma imbrac in alb, dar nu suport ideea de a purta batic sau palarie la sfarsitul nuntii, imi displace profund ideea de betie, etc. Sunt o gramada de obiceiuri cumplite as spune eu.
Parerea mea de viitoare miresica: nunta cat mai micuta si cat mai draguta.
Liliana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
quote:
Originally posted by lgireada
dar nu suport ideea de a purta batic sau palarie la sfarsitul nuntii, Sunt o gramada de obiceiuri cumplite as spune eu.
Liliana
Nici mie
![](icon_smile_big.gif)
![](bis.gif)
Eu vreau sa ne imbracam singurei si apoi sa ne intalnim cu ceilalti iar la sfarsitul petrecerii fara dezgatit
![](icon_smile_wink.gif)
Si eu as fi vrut o petrecere mica, cu cativa prieteni dar nu se poate - asa am si dorit la inceput dar a rezultat altceva.
idei nunta
![](images/user_woman.png)
lgireada spune:
Daria, tocmai ce ziceam si eu... asta e ideea mea de inceput, sa fie o chestie intima si pentru sufletele noastre. Acuma sa vad ce voturi dau parintii. Cica s-or intalni luna asta. Va tin la curent! Pana una alta, bravo voua, tuturor!
Liliana
![](images/user_man.png)
adorabilu spune:
Buna fetelor! Sunt Simona.
Am o mare rugaminte la voi...stiti cumva de unde as putea sa fac rost de porumbei albi pt cununia religioasa??
Aaa..la multi multi ani Nushulica; sa fii fericita, iubita si sa faci cu sotiorul tau numai copilasi frumosi si destepti!Mai nou...am reusit sa imi iau si costumas pt cun. civila de la Casa Wanda
. Doar acolo am gasit costumas cu fustita mai scurta, ca in rest gaseam numai fustoaie ca pt bunica. Buba mare este ca nu gasesc decupati la culoarea costumasului...un alb culoarea untului. Creka pana la urma o sa imi fac la comanda, zicea nasamea ca stie pe cineva care are fabrica in Tudor.
Cat despre iubitel...grav tare...a reusit sa isi ia costum de mire..si atat. Pantofi nu isi gaseste la Leonardo marimea lui, camasa si cravata isi cauta in disperare...nu gaseste cravata uni...si cam asa mergem prin tot orasul, pe caldura asta...degeaba...
Cam atat despre noi...bafta miresicilor la cumparaturi!
Darria spune:
Bine ai revenit Simona
Porumbei nu stiu unde dar incearca la o agentie de aici: http://www.enunta.ro/agentii_iasi.html
sau alta ideie(nu stiu cat este de buna): mergi in piata de animale, cauta un crescator de porumbei albi, explicai ce doresti si nu cred sa nu accepte(oricum incaseaza niste bani pe nimic - eliberati porumbeii la biserica iar ei se intorc ascasa).
Da la haine pt. cununi civila am si eu probleme(plus ca nu sunt 90-60-90) dar gasesc eu ceva pana la urma - asta ca sa nu mai zic nimic de rochia de mireasa Spre deosebire de noi stati bine - noi nu am cumparat nimic, trebuia sa mergem maine in Piatra dar ne vom duce sambata urmatoare. Pana la urma vom lua ce vom gasi.
Parc aveti nunta in septembrie daca tin eu bine minte - aveti tot timpul pana atunci sa va gasiti hainute.
idei nunta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
mai fetelor am lipsit si eu putin si gata ati si umplut o pagina
in primul rand bine ai venit Igireada si Casa de Piatra!!!daca tot v-ati hotarat...cu nunta nu-ti fa griji toate vrem ceva mic si intim la inceput si discuti cu parintii cu socrii si uite asa ajungi la o nunta de vreo 150 persoane
mai vorbim la anu ca doar nu plecam de aici stam cu tine sa te vedem miresica
simona ce inseamnacumva????.... FELICITARI
sa fie intr-un ceas bun
porumbei albi...vezi pe la casa eva sau pe la tara mai simonitza ca doar is mai ieftini
ma bucur ca ti-ai gasit costumas ai mai scapat de o grija si eu tot de acolo mi-am luat
haideti sa va zic ce am patit azi:am avut accident de masinaconduceam o masina de-a firmei si in podu ros la intersectia aia cu splai bahlui s-a trezit o v..a sa treaca direct ca voda prin loboda cu toate ca avea cedeaza
si uite asa m-am pricopsit cu un cucui la cap nu foarte mare dar m-a si durut capul toata ziua ...explicatia ei:nu m-a vazut
ce-i drept eram eu cu un matiz dar oare asa e de mic????
ma rog au urmat cateva ore pe la politie si asigurari si saptamana viitoare servicepe caldurile astea sigur asta imi trebuia
mai vorbim fetelor
nunta
Darria spune:
Simona: scuze, nu am fost atenta
Felicitari pentru
Iti doresc sarcina usoara si un bebel sanatos
Nushulica: pacat ca ai avut parte de un mic neajuns si pt. zbenchi
Zice ca nu te-a vazut - lasa ca te inveti tu cu unii soferi - trebuie sa-i pazesti tot tu pe ei Bine ca nu ai patit nimic, masina o repara asigurarile si daca e un service serios nu trebuie sa stai cu masina - o lasi si o iei gata reparata.
idei nunta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
pai mai darria de obiecei asta fac si eu ii feresc pe toti cretinii care si-au luat carnet cu pile si nici nu stiu sa circule dar pe asta chiar nu am avut cum s-o feresc ca am vrut sa trag dreapta de volan dar venea si pe cealalta banda o masina si il boteam si pe ala si era unu mareeeeasta e...de acum nu am ce sa mai fac
nunta
Darria spune:
quote:
Originally posted by nushulica
pai mai darria de obiecei asta fac si eu ii feresc pe toti cretinii care si-au luat carnet cu pile si nici nu stiu sa circule
nunta
Romania, Romania, ole, ole, ole - stii cantecul da? Sigur ca-l stii.
idei nunta
Darria spune:
Azi am eliminat de pe lista cu ofertantii flori pe o florareasa din Dimitrov - si cu aceasta ocazie anulez posibilitatea de a face florile pt. nunta in piata.
Ma duc si eu ca orice om(unde au afisat un panou) si intreb daca fac flori pt. nunti. Imi raspunde o doamna in varsta, amabila, ca da fac dar imi zice sa vorbesc cu o tanara(batrana a trebuit sa plece la alt stand, probabil client - a revenit cand noi tocmai plecam si nu am mai avut chef de discutii) . E, aici a fost nemultumirea mea: tanara nu a stiut(sau nu a vrut) cum sa se comporte cu un posibil client. Parca-i furasem butelia, asa mi-a vorbit. Batranica a intrebat-o daca are flori facute sa-mi arata - zis ca nu, pana aici nimic care sa ma deranjeze. Am intrebat-o la ce pret fac cocardele si daca au un catalog, sa-mi arate. Ofensata mi-a raspuns ca daca vreau catalog sa ma duc alaturi la florarie. Nu mi-a mai dat alte detalii si a incheiat discutia cu mine. Bun nu au catalog, dar putea sa-mi explice ce si cum fac. Spun asta pt. ca tot azi, la aceeasi piata am vazut buchet si lumanari care nu prea m-au incantat, gusturile difera dar era vorba de modul de asamblare.
Mi se pare cat se poate de normal sa vad inainte pe ce servicii dau banii, nu sa ma trezesc in ziua nuntii ca am niste bazaconii de flori.
Bun, sa presupunem ca a avut o zi proasta, ca e om si se mai intampla dar putea sa evite sa vorbesca sau sa spuna sa revenim altadata decat sa ne trateze asa. Eu cand am momente proaste(se mai intampla) spun ca nu pot vorbi acum si vorbesc cu omu cand pot - nu trebuie sa-mi suporte toanele mele.
Sau: poate sunt eu dificila
In vecii vecilor nu am sa apelez la ei sa-mi fac vre-un aranjament.
Sau poate banii nostri nu erau buni, poate era vorba de alegerea clientilor sau poate nu vroia sa faca vanzare?
Uite asa se pierde un client.
Nu vreau sa fac reclama negativa, departe de mine, vreau doar sa-mi spun parerea - poate ajuta pe altcineva. Ma deranjeaza enorm cand am parte de un asemenea tratment, daca nu-ti place de mutra mea spune-mi ca nu ma supar.
De un tratment semanator am avut parte si la Withe Lady in Targu Cucu dar fac diferenta intre angajat si societate.
idei nunta