Nunta in Iasi (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Yupiiiiiii
Oana ai fost o miresica superba
De unde ai luat rochitica?
Costumul mirelui e de la Dinasty?
Frumoasa petrecere
Interesant suportul tortului - de unde l-ai luat(suportul)? - daca nu sunt insistenta.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Darria, sa stii ca nu am vrut sa te supar... Nu aveam de unde sa stiu ce prost a iesit totul la Roman... Imi cer scuze...

Eu am vazut de aseara ca ne-au separat pe Forum, dar nu vad rostul... Macar daca erau grupate toate subiectele cu nunti intr-o parte si cele cu botez in alta, mai intelegeam, dar asa... In fine... numai sa nu disparem de tot...

Oana, inca nu am timp sa ma uit la pozele tale, dar cum prind momentul, direct acolo ma duc... Mai ales ca fetele zic ca sunt frumoase...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Ralnied: nu m-ai suparat absolut deloc, nici nu mi-a trecut prin cap asa ceva -> nu iti mai cere scuze
Maine, cred, merg in Moll sa-mi fac invitatiile(la parter, cred - am vazut ca sunt si la etaj dar aici e mai convenabil). Inainte o sa trec si pe la Hala sa vad ce gasesc acolo.
A, uitasem: nu mi-au trimis foto cu casuta - pe la sfarsitul saptamanii cred ca ajung pe la ei - sa dau un avans si poate vad cum arata casuta.
Imi place smilies-ul de la sectiunea super miresici DC Vad ca se lucreaza la ambele sectiuni si intr-un final cred ca va fi o sectiune pt. inceput de drum si o sectiune pt. petreceri(cel putin asta am inteles eu din ce scrie sub cele 2 sectiuni).

Pt. suport de tort cei de la Preference mi-au dat un nr. de tel. de la un laborator din Bularga - dar gogu(eu) l-a pierdut cand merg la ei il cer iarasi. Am inteles ca au suporturi dragute si fac praji bune(iti dau un mic tortulet de proba gratis - banuiesc ca de 200 gr. si prajiturele). Cum sunt deschisa la nou o sa merg sa vad ce ofera acest laborator. Dar sufletelul meu tot la Ana ramane - sa vedem - desi pana la urma cred ca o sa renunt la suport in favoarea calitatii.
Flori naturle: tot ei mi-au dat o carte de vizita(pe asta nu am pierdut-o ) a unei doamne/domnisoare care este decorator flori - daca vreti va dau pe PM nr. de tel. Nu am vorbit - sunt doar la stadiul de a avea o carte de vizita Sa vedem....daca nu, Ikebana scrie pe fruntea mea.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Darria,

Rochitica e de la Agnes Toma, iar costumul e intr-adevar de la Dinasty.

Suportul pentru tort e probabil cel de la cofetarie. Eu am facut petrecerea la Astoria, iar tortul a fost inclus in meniu si s-au ocupat cei de acolo de comandat tort si de adus. Nu stiu exact de la ce cofetarie a fost dar a fost foarte bun la gust si a si aratat bine. Daca vrei ma pot interesa de cofetarie.

In ceea ce priveste florile, tot cineva de pe DC spunea ca la Gradina Botanica fac niste aranjamente foarte frumoase si ieftine. Dar nu stiu sa-ti spun daca e chiar asa sau nu.
Socrii mei au nasit anul asta iar florile le-a facut o florareasa din piata de flori din Piata Unirii (cer scuze pt repetitie). Am inteles ca e in stare sa faca flori pentru o nunta intreaga. O cheama Petronela si nr de tel e 0745692762.

Cat despre parintii tai...spuneai cat esti de dezamagita si vreau sa-ti povestesc ceva: am o prietena buna care se marita anul asta. Mama ei a murit cand era mai mica iar tatal ei s-a recasatorit. Fata a renuntat acum cativa ani la liceu si a venit in Iasi sa incerce sa se descurce singura (ea era dintr-o localitate de pe linga Iasi). Parintii ei, din cate am inteles, nu s-au prea interesat de soarta ei la Iasi, dar ea a reusit sa-si gaseasca de lucru, l-a cunoscut pe viitorul ei sot, s-au mutat impreuna, a luat vara asta BAC-ul si da la facultate. Cand si-au facut invitatiile a scris la motto: Cei care ne-au dat viata..... si a trecut-o pe mama ei adevarata si pe tatal ei acolo (ceea ce mie mi se pare logic si de bun simt). Ce vroiam sa-ti spun e ca parintii ei, si mai ales mama ei de-a doua, s-au suparat foarte tare si acum nu vin la nunta.
Spuneai ceva de dezamagire?

Oana

Mergi la inceput

Oana: multumesc frumos pt. raspuns

Pt. suport tort: lasa, nu vreau sa te deranjez(credeam ca stii) - ca sa afli presupune sa te deplsezi la restaurant si exact asta nu iti mai lipseste. Cred ca ori este de la Select ori de la laboratorul din Bularga(am inteles ca lucreaza cu restaurantele).

Floricele: Nushulica spunea de Gradina Botanica. Nu stiu unde in Piata Unirii, parca nu mai sunt flori acolo - dar mi-ai dat nr. de tel. Multumesc frumos. O sa toate ofertele posibile.

Imi pare rau pt. prietena ta, sper ca acum problemele ei sa se fi terminat. Si la noi sunt parinti vitregi(ai sotului - si avem un trecut problematic) iar pe invitatie vor fi trecuti doar cei naturali. Sa speram ca nu va iesi urat. Si la asezatul la masa sunt probleme - asa ca inteleg situtia. Ai mei: de schimbat nu o sa-i schimb in vecii vecilor, doar sa evit aparitia unor probleme. Parte proasta e ca o fac fara sa-si dea seama, nu din rea intentie - asa sunt ei, nu pot intelege mai mult.

idei nunta

Mergi la inceput

Scuze Darria,

Nu in Piata Unirii, in fundatie. Este statia de troleu pe dreapta (cum te duci in Copou) si exact inainte de statie este piata de flori.
Sper sa fie bine.
Sa stii ca pentru orice fel de informatie poti sa-mi dai un PM si iti raspund cu placere; acum ca eu am trecut de toate...

Oana

Mergi la inceput

Despre piata Dimitrov vorbesti - stiu acolo(tot de la o miresica dar de anul trecut), chiar au afisat ca fac aranjamente pt. diverse ocazii.
Multumesc pentru buna intentie

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor sunt super incantata am fost ieri si am discutat cu tipa aia care se va ocupa de ornatul salii la mine este tare d etreaba si sigur va iesi foarte bine
haideti sa va zic ce o sa-mi faca:
-inima baloane masa miri
-arcada baloane intrare
-arcada baloane muzica(la orchestra)
-aranjament floral masa miri crini imperiali si gerbere
-aranjament masa miri tull si fundite satin
-aranjament cu tull si satin si pentru mese nuntasi
-aranjament intrare format din 4 stalpi de 1m inaltime imbracati in tull si cu cate un aranjament floral deasupra
-artificii tort
-buchet mireasa trandafiri si orhidee cu funda organza
-lumanari la fel ca buchetul
-buchet nasa cu ce o vrea ea
va zic ca sunt multumita si de pret si culorile vor fi alb si somon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

oana am uitat sa-ti zic ai fost super miresica si totul mi-a placut artificiile rochia costumul(nu sotul)ca s anu te iei de minetot
am o singura intrebare sau dubiu sau nu stiu cum sa zic... de ce nu ti s-a vazut tiara la coc???adik de ce nu ai facut un coc mai ridicat astfel incat sa ti se vada scumpetea aia de tiara??eu asa mi-am inchipuit pentru mine dar poate tie nu ti-a placut asa...te intreb sa nu te superi oricum ai aratat super dar eu as fi vrut sa ti se vada tiara

Mergi la inceput

Draga nushulica,

Nu mi se vede tiara pt ca nu am avut asa ceva. Mi-am cumparat de la Alb si Negru doar setul cu cercei si colier. Sotul meu fiind la fel de inalt ca mine nu am vrut sa am coc mai inalt si nici tiara (si aceea avea sa ma inalte un pic); si asa am avut un toculet mic la pantofi. Nu ca s-ar fi suparat el, chiar dimpotriva, dar nu vroiam sa comenteze nimeni pe tema asta (la orice petercere se gaseste cineva care sa comenteze).
Am avut prinse in coc niste floricele din strasuri pe care le-am gasit de cumparat in Mall la un magazin cu tot felul de bijuterii gen Meli Melo de la etajul 1.

Oana

Mergi la inceput