Nunta in Iasi (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Eu am nunta la Casa Boiereasca (in Bucium) - noroc a fost ca nu era inca gata restaurantul cand ne-am hotarat noi. Am vorbit cu patronii si normal ca aveau liber.

La meniuri sunt ceva mai scumpi, adica peste 1 milion. Cum insa sunt la inceput, eu zic sa mergi sa discuti cu ei, sa vezi ce variante au, ca sa fii in tema.

mmc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Nushulica: am vrut sa stabilesc meniul(si costul) acum vre-o luna dar mi-au zis sa vin pe 15 - atunci sa le comunic si numarul de persoane.

quote:
cam cat ajunge nunta voastra cu tot ce inseamna ea ?

iti spun exact dupa - acum suntem la inceput cu toate.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

enderbaby intra la "costurile unei nunti in romania"si o sa-ti vina sa nu te mai mariti cand o sa vezi cat ajunge o nunta acum depinde foarte mult de tot ce-ti doresti tu si de cati invitati o sa ai
dar cand faci socoteala nu trebuie sa treci si meniul ca asta sigur ti-l scoti ca doar invitatii macar atatia bani vor da daca nu mai mult deci socotesti toate celelalte in afara de bautura si mancare
cand tragi linia sa vezi cat a fost cu totul normal ca socotesti si tacamurile dar astea ti le scoti sigur

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Am cautat dar nu gasesc .... poate poti sa-mi dai si mie un link! Mersi!

Ai grija ce-ti doresti...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Am rezolvat si problema: filmare+fotografii. Inca ceva pentru care nu mai trebuie sa-mi fac probleme

Fetelor: va rog frumos spuneti-mi si mie pe unde e DSPM(sos. Nationala) - acolo trebuie platita taxa pt. copac.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Darria, ai idee daca chiar putem planta copacelul? Ca eu mai degraba as planta un pom decat sa dau bani, care cine stie unde se duc!

mmc

Mergi la inceput

mmc nu se poate sa plantezi tu copacul trebuie sa ai neaparat chitanta ca ai platit
darria habar nu am unde e asta nici nu stiu ce e de fapt

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

SALUTARE!M-am intors aseara din luna de miere si mi-a fost dor de voi.S-a nimerit sa ne intoarcem exact in ziua in care implineam o luna. am reusit sa citesc ce ati mai scris de cand am plecat. A fost super si in curand am sa pun si niste poze de pe acolo.
Nushulica>nu am stat o luna:)doar 2 saptamani(18.07-01.08)!as mai fi vrut eu..
Voi ce mai faceti?am vazut ca s-au produs ceva schimbari pe aici..va pup

http://yahoo.photos.com/darbyshaw79

Mergi la inceput

kriss welcome back!!!povesteste-ne cum a fost ca nu mai pot de nerabdare mi s-a parut ca ai lipsit o luna sau chiar si mai mult ...
de ce schimbari vorbesti???care a fost treaba cu atentatele erati acolo cand s-a intamplat??

nunta

Mergi la inceput