Solenza - piuit la 85km/ora??
Buna,
Probabil o sa pun o intrebare stupida, dar cum nu am experienta si nici pe cine sa intreb, m-am decis sa pun aici intrebarea...Daca nu este sectiunea potrivita, rog moderatorii sa mute subiectul.
Am o Solenza Europa cu care nu prea am mers foarte mult, din diferite motive. De-abia a iesit din rodaj, si in toata perioada asta nu am depasit 80 km /ora, caci nu am avut unde. Sambata insa, am ajuns la 85 km/ora si in momentul acela a inceput sa piuie/tziuie prelung...ca un semnal de avertizare. E normal?? In cartea tehnica nu tin minte sa fi citit asa ceva...am incetinit si repetat figura, si s-a intamplat la fel, tot la 85 de km. Poate stie cineva sa imi explice ce se intampla...
Multumesc,
Madi
Raspunsuri
danna2002 spune:
cred ca cel mai bine ar fi sa dai un telefon la unul din numerele care intuiesc ca tzi au fost lasate de cei de la care ai achizitionat autoturismul.
Normal nu este sa tziune/piuie, cu atat mai putzin la 85km/ora, nu este admisibil nici la viteza maxima pentru care a fost proiectata.
tata lu Toma spune:
Cred ca la :
www.daciaclub.ro
ai mai multe sanse sa afli raspunsul
_
Sunt moderator dar ma tratez
Madi spune:
Lidia,
Solenza nu se mai fabrica, puteti sa va luati doar la mana a doua. Noua ne-a fost recomandata ca fiind mai buna...dar pana la urma tot Dacie este, adica troncane, piuie..nu se inchid usile foarte bine etc. Daca nu te astepti la prea multe din partea ei, e ok, noi suntem multumiti pana acum.
padrian spune:
Solentza ta e varianta cu radio ?
Daca da ..la 80 km/h ...da-i drumul un picut mai tare ..si il tzi asa pana ajungi din nou sub 80 km/h ....si ai sa vezi ca nu mai piuie :)
catutza spune:
Noi avem Solenza Rapsodie,de 1an jumate pana acum suntem multumiti de ea,am fost plecati si in tara in diverse excursii si concedii,am mers si cu viteza si totul a fost ok ....asta pana acum 2 luni cand a inceput sa piuie daca depasesti 80km la ora,dar spre norocul nostru nu piuie mereu(asta e si motivul pentru care nu am fost inca cu ea la "doctor"),dar in rest nu am avut probleme cu ea-usile se inchid bine,nu ploua in ea sau alte probleme.Eu zic ca e o masina buna pentru drumurile noaste.catutza
Mihi spune:
Noi avem solenza si n-am schimbat decat bateria, si toate rotile in plus a avut si ceva probleme cu un contact si nu are 2 ani
Asa ca e chestie si de noroc!
DE finisaje nu mai vorbesc!
Mihi mami lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/dintisor1.jpg" target="_blank">Arpi
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/lori.jpg" target="_blank">Lori
si matusa lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/octavian.jpg" target="_blank">Octavian
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg" target="_blank">http://www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg
joxy spune:
Cine te pune sa mergi cu 85km/h ?
mergi cu 86...
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!