Bataile inimii nu se aud !!!

Bataile inimii nu se aud !!! | Autor: ancuta06

Link direct la acest mesaj

Azi am fost la luarea in evidenta, prima consultatie pentru sarcina. Am 11 saptamani si o zi. Dupa conversatia de rigoare, intrebari, etc, a vrut sa asculte inima bebelusului. Fara echo, doar cu aparat din ala de auzit. Si l-a tot mutat, si sucit, in toate pozitiile, in toate locurile posibile. Bebe nu se auzea. A zis ca se mai intampla, ca sta ascuns bine. Eu sunt un pic ingrijorata. Mi-a zis sa revin peste o saptamana, numai ca intre timp ma duc in Ro, si voi face acolo o echo. Mi-e frica. in rest, la pipait, a zis ca pare sa se dezvolte normal, ca simte uterul ca a crescut un pic, etc.

Voua vi s-a intamplat ca la 11 saptamani de la UM, sa nu se auda inimioara? Si totusi, sa fie totul ok?

Ancuta 10+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Eu cred ca bb e prea mic ca sa-i auda inimioara doar cu aparatul respectiv,fa-ti o eco ca sa- ti splberi toate temerile.

pe tine si pe bb mic.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ai fost la medic sau la moasa? Aici, de exemplu, moasa nu are echo, doar aparatv din acela de auzit. Eu am fost la ea doar cand am facut un curs de pregatire pentru nastere, eram in ultimul trimestru si de-abia atunci a ascultat inima copilului cu aparatul acela, s-ar putea ca la inceputul sarcinii sa fie mult prea devreme. Sarcina mi-a urmarit-o un medic si n-am avut niciodata neclaritati.

Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mie mi se pare mlt prea devreme pentru a auzi asa bataile inimii. Este mult prea mic! La mine la eco cu Doppler am auzit bataile inimii lui bebe in sapt.13.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Multumesc pt raspunsuri, fetelor. Cristina, am fost la moasa.

Data trecuta, cand eram gravida cu Martijn, eram inca in Ro. La 9 saptamani am facut un echo, si a numarat si bataile inimii. Moasa a zis ca e mai usor cu echo, ca vezi unde sta bebe. Acum, dupa raspunsurile voastre, m-am linistit.

Mi-am facut programare pt echo, dar e abia pe 16 august. Saptamana viitoare ajung in Bucuresti, si voi merge acolo la echo, ca nu pot rabda atat.

Ancuta 10+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

curaj ANCUTA ai sa vezi ca la echo ai sa vezi inimioara!si eu sunt tot in 11 saptamani si doctorul nici nu a incercat sa-l asculte,mi-a facut echo ca sa vada inimioara si a vazut-o!
pupici cris11+

T.CRIS & baietelul meu(si mai multe poze)
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ancutza, Eu cu doplerul la 11 sapt i-am auzit inima cand doctorul a incercat, a cautat ceva, dar depinde si de aparat cat e de nou. Sunt sigura ca si tu in curand o vei auzi si la eco te vei lamuri.
Sarcina usaora si nu te panica din atata lucru, banuiesc ca ai si alte simptome..

Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralush spune:

Ancuta,daca e restul ok de ce sa iti faci probleme!
Am intrat si eu o data in panica pe tema asta si bebe avea 18 saptamani!Depinde de cum e pozitionat el si cine stie cate altele,de aparatura folosita!Mai repeta testul...si rabdare bb e micut!!
PPk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Ancuta,cu ce a incercat sa ti-l asculte?Eu acu'ma trezii,si sunt cam...somnorici...asha ca nu ma prinsei...cu trompetica din aia mica,ce ti-o pune pe burtica?sau cu Dopler?
Pentru prima,mie mi-a zis dr.ca se-aude de la 16-18 spt...iar cu echo doppler,eu eram in 15-16 sapt cand mi-a facut echo-dopler...
Asha ca nu te-ngrijora!,Silvia si Stefanel,37 +

Mergi la inceput