Fetita sau baiat - putem alege?
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana-Cristina spune:
Fetelor , eu vreau o fetita si un baietel. Asta mai incolo ....cred ca anul urmator.Asa ca mi-am cumparat programul Calmens unde imi tin toate datele. Si are si optiunea de a-ti alege sexul copilului (numai pentru menstruatie regulata), iar in functie de datele pe care le introduci si de ceea ce iti doresti sa ai (fetita sau baietel)iti calculeaza zilele in care "sa te pui pe treaba". Nu stiu daca este suta la suta viabil programul dar mi-am permis nebunia asta. Si nu este prea scump (400.000 daca il comanzi ca CD si 200.000 daca doresti sa ti-l trimita pe adresa de mail).
Pentru interesate - www.calmens.ro![]()
Ioana-Cristina
Alecsia spune:
Ramo, ti-am scris PM. Sper sa te descurci.![]()
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
mira_m spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
Mishu, se pare ca explicatia ta e cea mai logica![]()
cum se masoara aciditatea vaginului?
Chiar vreau si eu sa stiu. Am citit tot pe Dc ca se poate interveni in aciditatea sau bazicitatea Ph-ului!
Mira si fetita dulcika
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
Mishu, se pare ca explicatia ta e cea mai logica![]()
cum se masoara aciditatea vaginului?
Ramonika,as vrea eu sa fie explicatia mea da' nu-s io asa desteapta,e auzita si preluata...
pH-ul se masoara ori la cabinetul medicului cu un pH-metru (daca are asa ceva)ori acasica cu stripuri de pH luate de la farmacie (am inteles ca s-ar gasi la Sensiblu la 200000 lei cutia dar nu am incercat inca...sau la Tehnica Medicala).
As vrea sa incerc pentru ca eu chiar am glera (prea) acida si in conditiile in care ne chinuim ptr bebe de luni de zile,chiar e o problema!
Despre "reglarea" Ph-ului stiu de la Livia ca se fac spalaturi cu bicarbonat de sodiu dizolvat in apa (la o anumita concentratie).Atentie: schimbarile bruste de Ph pot determina aparitia unei rani pe col,am aflat asta ieri in spital cand mi-am cauterizat una,deci prudenta maxima!
Ina

boeru spune:
Fetelor hai sa va spun cum a fost la mine. La eco de la 5.5 luni mi s-a spus ca e fetita. Noi foarte incantati am si ales numele (noroc ca n-am cumparat hainute sau n-am pictat camera in roz....) la eco de 7 luni - stupoare este baiat... Chiar nu conta dar am fost incantati si de aceasta schimbare. L-am nascut pe Raducu si suntem tare mandrii de baietelul nostru. Numa' ca mai vrem unul si inca de atunci l-am intrebat pe medicul meu cum facem sa avem si o fetita. El a ras atunci de nerabdarea de a mai avea inca unul dar acum am revenit cu intrebarea la el Raducu are aproape 2 ani. Ce explicatie mi-a dat: Se poate sa "alegi" sexul copilului in functie de zilele de ovulatie si anume; Cica incepand cu a 13-a zi(!!!) de la venirea menstruatiei, deci ziua a 13-a, a 14-a, si a 15-a este foarte indicat sexul la aceia care vor baiat din cauza de spermatozoizi XY, care sunt "pe val". In restul zilelor ( eu pentru siguranta o sa iau in calcul 5 zile in loc de 3) circula "prin zona" XX-icsi. Deci mari sanse pentru fete. Va spun ca o sa incerc metoda asta si o sa va spun ce-a iesit.
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
adriana_mihnea spune:
Si pe mine ma intereseaza subiectul, avand in vedere BB2! Tot fetitza vrem! ![]()
Aveam salvat ceva interesant pe calculator, dar am gasit si link-ul exact.
www.desprecopii.com/info.asp?id=21" target="_blank">Alegerea sexului copilului - mituri si legende.... - foarte interesant.
Care incearca prima? 
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
claujro spune:
INCREDIBIL! Sa fie o coincidenta sau nu, mi-am introdus datele pe linkul ala dat mai sus si s-a verificat si in cazul baietelului si in cel al fetitei! 

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
http://community.webshots.com/user/claujro
Doris-Alina spune:
La mine a dat gres, rezultatul era BOY, iar mami are o printesa...![]()
Sanatosi sa fie, baietei sau fetite!!!
DORIS si
INES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
geliza spune:
fetelor, atentie...in calendarul chinezesc varsta nu este aceiasi fiindca anul chinezesc incepe prin februarie...mai aveam eu cateva linkuri, dar sunt in compul de la serviciu...daca vreti revin luni...
Eliza si Mara (24.01.2002)