Miresele anului 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Fetelor, hai si voi la " Sugestii " pt admini, ca eu i-am rugat frumos sa faca in asa fel sa fie cum a fost pana acum. M-ati inteles ? Nu-s prea coerenta, ca merge greu netu si ma enerveaza si stau sa va caut de nebuna...

Bun venit boboceilor !

Legat de cununia civila. Lasati-o pt ziua nuntii. La civila afla si vine toata lumea cu o floare si-un cadou de 500 mii, la nunta nu se-nghesuie multi, se gandesc ca au fost la civila si nu dau bani de 2 ori.
Noi am vrut sa facem asa si s-a impotrivit soacra-mea , dar dc. judec la rece, De ce sa fi cheltuit mai mult de cateva beri ? Ca sa primim aceleasi 4 fiare de calcat si 20 de seturi de lenjerie... Ahhh ! Urasc sa spun asta ( dar doar voua )... a avut dreptate ! Iar banutii aia ii folosim cu succes pt nunta... e mult mai bine asa, credeti-ma !

Nu uitati de sugestii, mai ales, tu, Krelia ! Vad ca esti pe metereze, ca si mine...
HELP !

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

M-am prins eu ce au vrut sa faca!!
Exact ce banuiam!
Sa "sparga" cele 2 evenimente: nunta si botezul.
Dar, petrecerile oarecare, cui le lasa???

Si, dupa cate vad, muncesc de pomana acum sa mute toate subiectele legate de nunta, de la forumul cu botezuri la cel de super mirese.

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Oi fi fraier...n-oi fi fraier...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fetelor, nu ma speriatia asa ......... ce e cu preturile astea ..... la restaurantul la care vom face noi nunta pretul meniului variaza intre 17-25 euro!

Daca sunteti cuminti ..... va spun cu cat puteti lua wiski din freeshop, ca doar acu sosi din Turcia si sunt informata, eu am si cumparat 5 sticle pentru nunta si mi-a parut rau ca nu am putut lua mai mult ca erau destul de greu de carat!

Unde e Ralu ca nu am mai vazut-o pe aici .... ca ea e colega mea de nunta !?!?!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Oana, 17-25 E in Tg Mures (sper sa nu ma insel, de acolo esti, nu?),dar in Bucuresti daca gasesti ceva la 30 E e boierie mare...
Nu stiu, dar parca toate restaurantele astea au luat-o razna cu preturile, vad ca le merge treaba si pompeaza preturile alea....

Mergi la inceput

oana, ia in considerare ca aici este Bucurestiul, iar un meniu de 30-35 euro pt Buc, eu zic ca este ok. Evident, cred ca poti gasi si mai ieftin, cum la fel de bine poti gasi un meniu de 60 de euro
ralucutza e cu trebi la servicel , cred ca intra ea mai incolo, cand s-o elibera!
Eu mi-am spus parerea la "Sugestii". Mission complete!

26 august 2006

Mergi la inceput

Ideea mai nasoala e ca noi nu avem nici un banutz strans, si nici nu prea suntem in stare sa punem nimic deoaparte, asa ca singura metoda de finantare a nuntii ar fi un credit. Ceea ca ma ingrijoreaza insa este un prieten care a zis ca nu si-e recuperat nici jumatate din bani asa ca o sa mai plateasca la credit inca vreo 4 ani. In schimb a primit o multime de cadouri, mai mult sau mai putin utile. In fond cine are nevoie de 3 roboti de bucatarie????

Asa ca bun, credit-credit DAR cum se face in mod finutz sugestia de a NU veni cu cadouri ci cu banutzi?
[/quote]

Nici noi n-am strans + nu vom strange prea multi, cred... Tot pe credit ne bazam; si-l iau eu, ca am salaru' mai mare pe hartie... Poate-mi face figura si ma lasa cu creditu' sa-l platesc eu 4-5 ani ! La asta sa te gandesti, nu dc. nu-ti vin toti invitatii...
Citeste mai sus si lasati civila pt aceeasi zi cu nunta.
Nici noi nu voiam cadouri si familiilor le-am spus sa dea bani, ca tre sa platim avansul la rest. Ma rog, n-a mai fost nevoie... Dar la civila cu 4 seturi identice se vine... Mai ganditi-va si economisiti, mai ales ca nu aveti cum sa strangeti... zice fata care se chinuie din ianuarie sa stranga si... nimic, ca deh, noi suntem deja o familie, avem cheltuieli, ne distram, etc... Banca sa traiasca !

Raza de soare

Mergi la inceput

Si vestea rea e ca euro e cotat pt sept la 35610, iar pt sf anului la 36, chiar 37.000 ! Grabiti-va cu avansul + contractele !

Raza de soare

Mergi la inceput

Raza, esti tare, fato!
Imi place ce [quote] ai dat
L-ai dat cu reply, si apoi ai sters din greseala, sau ai apasat "introdu comentariu" si apoi textul cu copy si paste?

Reply, iubita, si apare textul tot si cin' l-a scris!

Cu euro, stiam si eu faza, si am impresia ca vor iar sa-l creasca la 40 de euro, oricum, benzina se stie clar ca vor s-o faca cat in vest! Mai au un pik!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Pana sa stabilim noi maretia asta de plan cu n-spe mii de nunti, eram pentru cununia in aceeasi zi cu nunta. Mare dreptate aveti: zile esepatare inseaman si cheluiala in plus, si boseala in doua zile diferite. Si daca tot e nunta, sa fie din toae punctele de vedere, si cu acte, si cu preot, nu? de ce sa le separam atata? in fine, teoria mea fuse, fuse, si de duse, ca oricum aas da-o, nu pot sa fac si cununia civila in aceeasi zi cu nunta, pentr ca nu e timp fizic pentru amandoua...
Sincer, ma cam speriati si pe mine cu preturile astea astronomice. Eu si iubitelul avem ambitia sa ne facem nunta (asta cu tineret, de care va ziceam) prin forte prosprii 100%, chiar daca asta o sa inseamne, Doamne fereste, si vreun imprumut... Nu e vorba decat de vreo 60 de persoane, dar, se strang banutii astia.... Sper sa ne descurcam.
Inca mai caut pe net uhn locsor pitoresc cu o manastire sau bisericuta ca-n povesti, dar nu prea gasesc... Daca dati din greseala in concediu peste un astfel de loc, ganditi-va si la mine....
Va pup.

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu nu pot semna nimic pana in ianuarie.
si atunci cine stie cum, ca voi fi o mamica prospata.
si probabil vom semna la 30 euro/meniul(numai mancarea), la schimbul BNR din ziua platii, deci... 19 aug.
Asa ca mare lucru nu am rezolvat.
sa speram ca putem strange ceva banuti, acum ca a mai crescut si bursa.Sper sa ne revenim si noi putin.

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput