Miresele anului 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by Raza de soare
Nu ma mai mira... sol-meito... cam 95% e rochita mea ! Ma, Krelia, ma uimesti ! Si eu vreau fara crinolina si cu mult tull pe dedesubt, sa fie mare-mare, pe langa mine...

O sa-ti scada din entuziasm cand o sa-ti spun cat costa, sau cat costa cel putin anul trecut la targul de la sofitel: 1300-1500 de dolari
DAR, este un vis! Si dk tata ar fi si el un pui de shmeker, zau ca mi-as lua 3, nu una - sa ma schimb toata noaptea!!!
- cred ca m-a tampit caldura!!!!

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Oi fi fraier...n-oi fi fraier...

Zauuuuu ?!? Dar dc. o fac eu la un magazin specializat si ma costa 10 mil, ce-are ? Varianta cu trena, anul trecut... Acum vreau fara si va costa cred, vreo 8 mil. Seamana fff mult cu ce vreau eu; intre timp, am ( cam ) renuntat la trena si cu siguranta la maneci, ca o sa mor de cald...
Va dau un sfat: incercati sa va faceti rochitele pana pe 15 martie sau ma rog, inainte de Pasti, ca sunt preturi mult mai mici, ca apoi incepe sezonul...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Thanks ! Sa stii ca la asta nu m-am gandit. Dar ce fac ? Imi fac rochia nainte de pasti si apoi stau si ma uit la ea pana in august ?!

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Doamne, cat ati scris ! Noroc cu nou-venitele, ca ne-au mai bagat si pe noi in priza... Pai pana vin eu de la mare, voi treceti la cap 20, in ritmul asta... si fara mine... Sic ! Dar si eu plec la mare fara voi... Dar o sa-mi fie dor de voi... muuuuult...
La mare e fulllllll... asa ca dupa ce am studiat oferta, aseara am fost la Sel... nu vreau sa fac reclama, stiti voi, oricum... si ne-am luat... singura casuta pe care ne-o permitem, momentan: un cort ! E superb si e de 4 persoane, ca sa avem loc...
Ca la ce preturi sunt acum, nu prea merita sa dormim 2 nopti la hotel, iar la gazda nu prea vreau... Asa, cu cortul, dc. nu gasim hotel mai ieftin, e ff romantic, pe plaja, 2 Mai, Vama... vedem unde gasim... daca vom gasi si loc de campare... trezit dimineata, scos nasu' si ochisorii, vazut rasaritul... si e prima oara cand mergem impreuna la mare...
Si apropos: noua, LA MULTI ANI !!! Azi-noapte, cand eu faceam bagajele, ca deh, m-am lungit, pe la 1:55 sare puiu' din somn, ma saruta si... ne-a urat " La multi ani impreuna !"... Si s-a culcat la loc, zambind... Mi-a facut figura, ca eu voiam sa-i spun prima, dar dormea asa frumos, ca mi-a fost mila sa-l trezesc...
Sper sa mai pot intra, daca nu... sa aveti grija de voi si ne vedem luni !

Raza de soare

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ! SCUMPICILOR ! "Dixtractie" placuta si sa revii printre noi cat mai repede ! Vreau si eu la maaaareee !!!!!

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Thanks ! Sa stii ca la asta nu m-am gandit. Dar ce fac ? Imi fac rochia nainte de pasti si apoi stau si ma uit la ea pana in august ?!

Ioana-Cristina

Yap ! Si o probezi... si te gandesti la banutii economisiti... si iar o probezi...

Krelia, lenesa, Krelia lenesaaa... Scoal', lenesoooo !...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:

LA MULTI ANI ! SCUMPICILOR ! "Dixtractie" placuta si sa revii printre noi cat mai repede ! Vreau si eu la maaaareee !!!!!

Ioana-Cristina

Multumesc ! Facem 1 anisor de cand ne-am vazut prima data... am hotarat sa fie si ziua de 1 an impreuna... chiar dc. o luna nu ne-am vazut, ca eram eu si-l tineam pe jar... il vreau ? nu-l vreau ? multumesc, Doamne, ca a avut rabdare cu mine, altu' in locul lui se ducea...
Ufff... nu mai am rabdare, sa iau salariul, sa vina puiu' sa plecam... vreau la mare, la soare... cioara ma fac ! si-asa sunt eu bronzata, sa vedeti cand ne-om intalni... next uik ne vedem, miresici de Bucuresti ?

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:

Ioana-Cristina

Multumesc ! Facem 1 anisor de cand ne-am vazut prima data... am hotarat sa fie si ziua de 1 an impreuna... chiar dc. o luna nu ne-am vazut, ca eram eu si-l tineam pe jar... il vreau ? nu-l vreau ? multumesc, Doamne, ca a avut rabdare cu mine, altu' in locul lui se ducea...
Ufff... nu mai am rabdare, sa iau salariul, sa vina puiu' sa plecam... vreau la mare, la soare... cioara ma fac ! si-asa sunt eu bronzata, sa vedeti cand ne-om intalni... next uik ne vedem, miresici de Bucuresti ?

Raza de soare

La multi ani!!!!!!!! Sa fiti fericiti, si sa va iubiti in fiecare an si mai mult!
Ma bucur ca mai sunt oameni ca mine care fac din fiecare evgeniment o aniversare.... Noi avem asa: ziua cand ne-am vazutt, ziua cand ne-am imprietenit, ziua cand ne-am luat d emanuta, ziua cand ne-am sarutat....si tot asa..... astfel incat in fiecare zi e cate o aniversare. Nu-i asa ca asta face viata mai frumoasa?
Acum o sa facem rost de inca cateva ocazii de aniversare: ziua logodnei, ziua cununiei, ziua nunti......ce frumos!!!!!!!

Andita

Mergi la inceput

Aniversarile.....Vine logodna , nunta , etc....
Ce de emotzii !!!!

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

quote:

Aniversarile.....Vine logodna , nunta , etc....
Ce de emotzii !!!!

Bine ai venit Madutza!
La multi ani fericiti impreuna Raza de Soare!

Astazi intrebarea mea e legata de cununia religioasa.
Am inteles ca daca faci logodna la biserica inainte de nunta (eventual a doua zi dupa ce primesti inelush...of,of,of, cand o veni si la mine inelushul ca il astept cu nerabdare), atunci slujba de logodna dureaza 20 min, si slujba de nunta 20. Daca nu faci logodna la biserica, ti le face pe amandoua in ziua nuntii, deci durata se dubleaza. (40 min de slujba deodata)
Voi cum faceti???
Ca pe mine ma bate un gand sa fac logodna la biserica anul asta, doar noi ca porumbeii de manutza la biserica, si nunta la data stabilita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza miresici!!!
Bun venit noilor fete !!!
Cris se pare ca vom avea nunta in aceeasi zi, eu la Alba Iulia.
Am ceva de lucru asa ca voi scrie mai rar azi.
Krelia wake up mama, tre sa deschizi un nou cap.!!!!
RAZA multi ani alaturi de jumatatea ta!!!!

poze
gio si bb 16+

Mergi la inceput