Miresele anului 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si eu stiu ca se plateste la sf. dupa nunta.

In ceea ce priveste cununia civila, mai mult ca sigur o vom face si noi in aceeasi zi, adica 19 aug. 2006. Daca tot n-am facut-o acum ca bebe e pe drum, facem totul odata.

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

quote:
Originally posted by krelia

alinush, iarta fata, eu intelesesem ca vrei sa stii cum e cu taxa de restaurant

Acum sunt in ceata complet!!!
Ce-i aia taxa de restaurant?
Pentru ce se platesc acesti 10% din moment ce oricum le faci consumatie de mii de euro???
Orneaza sala, fac ceva de banii astia?

Despre banii dati inainte mi se pare oarecum ok dpdv al patronului, ca sa-si vada banii inainte de a pune mancarea pe mese, ca sa nu se trezeasca dimineata de dupa nunta ca tu nu ai strans bani suficienti si nu ai cu ce achita nota!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Barky .... face bine,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by alinush2005
Ce-i aia taxa de restaurant?

cunoscuta, de asemenea, si sub numele de spaga pentru ospatari, bucatari, femeie de serviciu...personalul aferent
Unii o percep, altii nu, dar, lasa la latitudinea ta sa stabilesti cat sa le dai.

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

Oi fi fraier...n-oi fi fraier...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Krelia, gand la gand cu bucurie, exact asta vroiam sa-i spun si eu despre taxa aia de 10%....si ce frumos ii spun ei taxa pt personal...

Mergi la inceput

Fetelor,
Eu una pentru prima zi de discutii sunt coplesita deja de cate am aflat! Mi se face greata de cate chestii trebuie facute, de cati bani si de cata alergatura si stres e nevoie pentru a organiza o nunta!
Ma duc acasica si ma bag in cada sa-mi adun gandurile si sa incerc sa accept faptul ca nu e deloc asa simplu precum credeam...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tigrutz

Krelia, gand la gand cu bucurie, exact asta vroiam sa-i spun si eu despre taxa aia de 10%....si ce frumos ii spun ei taxa pt personal...

Pai da, doar n-om vrea sa ne spuna pe fatza ca tre' sa manance si gura lor!
Desiii, n-ar lipsi mult, si nu m-ar mai mira nimic

26 august 2006

Mergi la inceput

Dupa o repriza de Nightwish - Sleeping Sun si de "bocit" un pik (asa, ca fetele ), va zic si eu ca plec acasik....si ca maine nu ne vom vedea prea mult. Are fata niste trebusoara si ramane acasa. O sa intru putin prin dial-up sa va pupez!
Seri frumoase sa aveti!

26 august 2006

Mergi la inceput

Apropos de Nightwish dupa care sunt topita...
Ia ziceti voi fetelor viitoare miresici:
La ce melodie v-ati gandit voi pentru dansul mirilor?
Ei?Ei?
V-ati gandit la asta? O sa fie toti oamenii cu ochii pe voi doi, si voi plutind pe ring pe melodia respectiva...

..si m-am mai gandit la ceva...
(Doamne ce de ganduri imi trec prin cap azi..)
Ce fel de tocuri ne luam?
Eu una ma gandeam la tocuri inalte, ca eu sunt micutza de inaltime, dar parca nu as vrea sa-mi plang de mila ca nu mai pot dansa de dureri de picioare...Vreau sa dansez in noaptea aia pana la ziua si sa nu las pe nimeni sa stea pe scaun !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

mie mi-ar placea clasicul vals al mirilor
ma gandisem si eu intr-o vreme ca poate e prea invechit, dar atat de mult m-am gandit incat mi-am dat seama ca-mi place tare mult si ca asta vreau la nunta mea
e adevarat ca pana la anu', s-ar putea sa ma mai razgandesc, dar va rog sa nu spuneti nimanui, sa zica lumea ca sunt o persoana care stie ce vrea
Tocurile astea sunt o adevarata tragedie pt mine pt ca nu prea le suport, desi imi plac tare mult. Mi-ar placea sa fiu o miresica inalta si supla (ca si subtiaza ale naibii tocuri ), dar ce ma fac daca nu le suport? Decat sa stau pe scaun cand e dansu' mai in toi, mai bine, imi iau ceva cu tocuri mai joase si arat mai

Mergi la inceput