Mamici de iulie-august (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza la toate mamicile, burticile si bebelusii scumpi!!!

La multi ani pentru toti cei care au implinit o luna, mama ce repede ati crescut!!!!

Eu ma pregatesc sa ies din casa , am o multime de treburi astazi... fir-ar... de s-ar inoura putin...!!!!!

Monica Elena, eu am luat Cutiutza muzicala 1 si 2, i-am pus deja muzica bebelushei , cred ca-i place de pe acum, din burtik!!! O ascultam pana si in masina!!!

Anka, hai ca ai fost de coma cu patutul!!!! Pe mica publicitate aici pe forum poti cere si fotografii, este o fata care vinde de toate!!! Doar intra pe mica publicitate, asa de curiozitate sa vezi ce mai vinde lumea!! Sunt mamici care nu mai au nevoie de diverse si le vand, mi se pare normal!!! Am vazut ca ziceai de mica publicitate din ziar!! Nici vorba, avem aici sub nasul nostru, pe forum!! In partea stanga a paginii sus, in casutze albastre unde este profilul personal, etc este si mica publicitate!!!

Gata, va pup pe toate , trebuie sa fug!!!!

Irina si bebe 37 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata burtici si mamici..

Monica...de taiat unghiile..le-am executat deja..dar partea cu oja inca nu...adica mi se pare ca am niste maini f aiurea fara..mai ales ca mi se umfla dimineata..in fien...dar daca zici ca nu e bine..am sa renunt cumva.Nici cu lac nu e voie??

Cu parfumul , antiperspirantul..nu e voi sa-ti dai cand alaptezi nu?

AniS si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ankak, eu am luat produse cosmetice de la ei, suporti pt patut,cateva hainute...mai multe chestii din astea marunte...si sunt ok.

Patutul de care zici tu, l-am vazut la BabyExpo, arata bine...

AniS si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

*Neata, fetili,
Ai mei parinti au avut avion azi dimineata la 6,50 din Otopeni. Au trecut cu bine, le-au cerut invitatia, i-au intrebat de bani si le-au dat drumul.
Acum sunt in Praga si la 14,40 ajung in Helsinki.Sper sa nu-i ia prea mult la intrebari finlandezii. Oricum, au numarul meu de tel si daca sunt probleme, ma suna. Am azi mamica, yupiiiiii!!!!!
In schimb, am contractii dureroase de-mi vine sa ma urc pe pereti.Nu stiu daca sunt regulate dar sunt cam la juma de ora. Sper sa nu nasc azi.Azi am 36 saptamini.
La multe luni si ani inainte tuturor bebelusilor.
K36

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neataza fetelor!!!!
Monica multumim de asemenea si voua muuulte luni sanatoase si voioase inainte!!! Voi cand ati implinit luna? Ca esti la cateva zile diferenta parca de mine???!!! Pupicei lui Mihnea de la Andrei
Multumim si celorlalte fete! Tinem pumnii si pt voi sa va vedem la o lunisoara!!!
Azi noi facem 4 sapt, insa luna o implinim pe 27 calendaristic! TRebuie sa mergem zilele astea la controlul de o luna la dr. pediatru. Si mai tarziu il cantaresc si eu acasa sa vedem cat a luat sapt. asta.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

La multi ani bebelusi mici si scumpi!! Sa le aduceti numai bucurii parintilor!!

Deny-ce curajoasa esti sa vii inapoi acasa!! Daca mi s-ar fi intamplat mie,nu m-ar fi lasat sotul sub nici o forma sa mai vin acasa!! Oricum nastere rapida si fara multe dureri iti doresc!!

Kulta-cred ca sunt contractii de bucurie la tine!!! Stai cuminte si mai bucurate de cateva zile impreuna cu parintii tai!!

Ankak-sa stii ca si eu am dilema cu epilatul,nu stiu ce sa fac daca sa ma duc sau nu! oricum daca nu ma duc imi iau eu benzi epilatoare de la Veet si ma epilez singura,dar cred ca durerea e aceeasi,insa ma gandesc ca e mai "safe".Mai vedem!!

Monica-Elena-merci de sfat!! Cred ca o sa-l urmez!! Sa-ti creasca comoara la fel de frumos ca pana acum!!

Anda si buburuzu' din burtica 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

salutare, fetelor!
eu am visat azi noapte ca nastea Katink,- nu ma injura, cred ca de la discutiile de ieri mi s-a tras...
la multi ani, bebei de-o luna si aproape o luna!
la multi ani, Eva!- parca azi era ziua ei si daca nu e si ii urez de doua ori, nu cred ca se supara nimeni!
Kulta, au tot dat finlandezii la stiri ca au indesit controalele din cauza de jocuri de atletism- sunt la inceputul lui august- si le e teama sa nu se intimple ca la Londra. deci cauta dupa chestii suspecte. si daca ii scotocesc pe-ai tai prin bagaje, se uita de dinamite si prostii, nu in lucrusoarele voastre. deci nu e cazul sa iti faci griji. iti doresc sa ajunga cu bine si sa va simtiti bine impreuna.
Anis, bebe nu te vede la inceput,nu vede decit la 20-30 cm, te recunoaste numai dupa miros si voce, de-aia nu e voie cu parfum, e bine sa ai un deodorant cit mai fara miros.plus ca poate face alergie la substantele din parfum, care sunt prea puternice pt mirosul si pielea lor finutza.cit despre unghii, sub ele intra fel si fel de mizerii si in lacul si oja care se umfla- tot bagindu-le in apa - cu kk!- se string milioane de bacterii.
M36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papu spune:

ankak,
n-am cuparat nimic inca de la buburuza, insa vezi ca patutul de care vorbesti tu este 17.900.000. E facut de o firma Tucor care lucreaza pt export si pe care o stiu de la expozitie. calitatea patuturilor e f buna. eu mi-am luat tot unul de la ei cu 4.500.000 din lemn de fag vopsit alb de care sunt f incantata. toate produsele lor le gasesti pe babycomfort.ro. nu au magazin de prezentare dar te poti duce sa le vezi la depozit (cu un tel in prealabil) si-ti zic din experienta ca sunt f seriosi si fac livrare imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Buna dimineata!

M-am intors de la tara cu bine Se pare ca bebelinei i-a placut escapada ca n-am avut nevoie nici de nospa, desi ne-am zbenguit destul de mult.Multumesc inca odata ca m-ati incurajat sa merg. Cred ca nu m-ar fi iertat sora-mea daca-i ratam petrecerea de majorat.

Kulta - nu naste cum iti vin parintii, lasa-i macar sa-si traga sufletul o zi, doua. Si eu cred ca de emotie esti agitata. Oricum, tinem pumnii

Ankak - Eu m-am epilat la cosmetica pana la 7 luni(acum o luna) si am de gand sa ma epilez pana nasc. Chiar am intrebat o prietena care are bebe de 4 luni cum a fost cu rasul la spital si mi-a spus ca s-a epilat aproape de tot cu trei zile inainte de a naste si nu a fost nevoie. Asa ca nu vad probleme, daca nu esti extrem de sensibila la dorere. Singura mea problema este ca stau in Alba Iulia, si mergeam la epilat la baneasa, unde lucrez. Acum stau si ma gandesc daca sa ma obosesc cu drumul pana aculo, sau sa caut ceva mai aproape(mi-e greu sa ma obisnuiesc cu o cosmeticiana noua) Apropos, stiti vreo cosmeticiana&coafor bun in zona Baba Novac, Decebal, Alba Iulia?

Azi mergem la ecografie. Abia astept sa o vad pe printesa. Merg la Spitalul privat la Dr Herghelegiu. Stie cineva daca imi pune fimuletul pe CD?

Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Felicitari celor care au nascut deja si sa fie puiutii sanatosi !
Nastere usoara celor care urmeaza sa va vedeti cit de curind bebeii !

Anka , salutari si

Eu sunt o viitoare mamica de sept.-oct. si am o mare curiozitate .Mamicile care ati nascut deja , ce fel de aparatori pentru sin ati folosit si cit de eficiente au fost ? Eu am avut mari probleme la primul copil si parca nu as vrea sa fac si acum ragade .

Gabi , 30 sapt . si Mihnea

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput