Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (66)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
loreema24 spune:
Ellen – imi pare rau pt oglinzi.
Elyanne – bine ca nu a patit nimic. Noroc cu fetele!
Nu mai zic de acum ca am fata slabuta!
Ana – de acum nu mai sta in camera.Gata!!! La plimbare prin toata casa.
Ce copii rai! Se face el mare si le-o plateste!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
loreema24 spune:
Andora – inca mai astept cererea in casatorie! Cand va fii te chem neaparat.
Noi mergem in eforie sud si nu e nici scump si e si f frumos,parerea mea!
Cadoul este intarziat.Sotul meu a crezut ca e de ajuns ca de ziua mea sa ma duca la munte 3 zile.Si eu nu sunt de acord,asta la noi e traditie deja,nu cadou, ca doar mergem toti! Si l-am tocat la cap pana mi-a luat cadou!
De festivalul de la Sighisoara nu stiu nimic.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
georgiana.david spune:
Danyce ca bine zici, tare eram stresata dar cred ca oricare dintre noi ar fi fost. Faina tare Alma, a crescut mult!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
georgiana.david spune:
Ramona pai o sa mai merg la mare doar eu cu Ioana vreo 3 zile dar nu stim inca cand. O sa ne hotaram in functie de starea vremii si cred ca o sa merg pe la mijlocul saptamanii ca sa evit weekendul. Mi-ai promis o reteta pt. par, please!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
loreema24 spune:
georgiana - stai sa vina matusa mea de la munca sa imi dicteze reteta ca o are scrisa.
mina - mama dar gatesti nu te incurci!
danyce - Almei sa ii treaca mai repede.
Loreema (6 sept 2004)
LiliaToma spune:
Eu tot vroiam sa intreb, ceva nu ft important, dar mie mi s-a parut interesant.
La pozele tale, DANYCE, cind deschizi albumul si se vad toate pozele mici asa, in albumul nou, prima poza: "are mama o papusa" cind poza e mica Alma e intr-un fotoliu gri, asezata in el, cind dau clic pe poza sa o maresc, Alma e jos linga un fotoliu negru
Sunt eu batuta in cap si numai eu vad asa, sau mai vad si altii? Nu e relevant, mai zic o data, dar prima data m-a amuzat, acum stau si ma gindesc ca e o chestie interesanta si nu inteleg de la ce vine.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Lilia si la mine e la fel... nu observam daca nu ziceai
Piciorul Elenei e bine, s-a desumflat, are doar o julitura... a trecut... In schimb e bolnav pisoiu'... Daca nu isi revine, maine cu el la doctor... Of... azi am parte numai de rele ... sa treaca mai repede ziua... ca tare prost a inceput...
mina spune:
Loreema, nu ma mai lauda ca ma rusinez.... Stai sa vedem cate papa vizigotu din ce am facut eu azi. Cu ciorba cu borsh am avut succes la pranz. Sa vad ce parere are de placinta cu branza la cina.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
mina spune:
Eliana, imi place tare titulatura ta acuma am observat-o .....
Hai, fruntea sus, se trateaza el pisoiu.... a trecut el piciorul fetei prin urechile acului rad eu rad dar atuncea nu-mi venea
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
loreema24 spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Eu tot vroiam sa intreb, ceva nu ft important, dar mie mi s-a parut interesant.
La pozele tale, DANYCE, cind deschizi albumul si se vad toate pozele mici asa, in albumul nou, prima poza: "are mama o papusa" cind poza e mica Alma e intr-un fotoliu gri, asezata in el, cind dau clic pe poza sa o maresc, Alma e jos linga un fotoliu negru
Sunt eu batuta in cap si numai eu vad asa, sau mai vad si altii? Nu e relevant, mai zic o data, dar prima data m-a amuzat, acum stau si ma gindesc ca e o chestie interesanta si nu inteleg de la ce vine.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Si eu vad la fel!!! Interesant!
![](foto.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
![](advocat.gif)
![](zana.gif)