situatie delicata !!!!!!
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Aprilie spune:
Adriana, felicitari pt. baby !
Era cam momentul sa-l ai (ai 34 de ani) si ma bucur pt. tine.
Nu-i spune sotului NIMIC deocamdata; se poate f. bine sa fie el tatal si nu poti risca o despartire in acest caz. L-ai rani de moarte si daca n-o sa te poata ierta il vei lasa pe baby fara tata...nu merita !
Imediat ce nasti fa un test de paternitate cu "prietenul" cu care ai avut o relatie fugitiva (ca asta a fost, ati fost impreuna doar de 2 ori).El stie toata situatia ta asa ca nu va fi impotriva.Nu ma indoiesc ca va vrea sa STIE cu precizie daca el e tatal sau nu.
In functie de rezultat,vei lua cea mai buna decizie pt. viitorul tau si al lui baby.
Daca copilul e al sotului si tu doresti sa ramii impreuna , poate nu e o decizie rea.Ar fi tatal copilului si tu ai avea constiinta impacata.
Daca copilul e al "prietenului", se intoarce foaia.
El avind deja 39 de ani (fara copii) e putin probabil sa mai aiba altii...posibil sotia lui nu a putut ramine insarcinata...
E f. posibil ca el va vrea sa vina in contact cu copilasul (si e NORMAL, doar e al lui)de aceea iti va fi imposibil sa pastrezi prea mult secretul fata de sotul tau.
Va fi doar o chestiune de timp pina sotul va afla.
Cum va reactiona sotul la stirea ca copilul nu e al lui ? Doar tu poti sti...eu pot doar sa-mi inchipui ca nu va fi prea fericit si ca probabil va vrea sa divorteze de tine...
Sint total impotriva ideii de a spune sotului acum despre aventura ta...e prematur si inutil.Asteapta pina vei avea un rezultat SIGUR ( testul de paternitate).
Nu te baza pe ideea ca vazind nou nascutul vei putea asuma cu cine seamana !!!
Singurul lucru SIGUR e testul !
Stai linistita (vrei doar un copil sanatos), nu te stresa, ai grija de baby ,maninca bine, odihneste-te si pregateste-te sa intilnesti DRAGOSTEA VIETII TALE. Ai ghicit - e bebelusul tau !
Inca nu stii ce sex are ?
Sa dea Dumnezeu sa fie bine !
Aprilie
PS - Ma intreb ce spune "prietenul" tau ca are de gind sa faca DACA e al lui copilasul.Ati discutat despre aceasta posibilitate ??
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Oana C spune:
Adusca, o sa fii mai "sparta" cind vei fi tu cea inselata de sot cu alta ... Atunci sa rizi cit poftesti, daca-ti mai arde!!!
Si cu fete ca tine in Iasi ... deja ma gindesc la prietenele mele din tara.
Credeam ca iesencele sint mai familiste, dar vad ca s-au schimbat multe prin tara de cind am plecat ... Ce sa-i faci, alta generatie ...
De dat cu piatra ... Pot sa incep? Daca voua vi se pare normal sa va inselati sotii sau sa destramati casnicii, asta nu inseamna ca toate femeile sint la fel.
Anca74, pai tocmai, ca nu m-am luat de cealalta femeie ... Saraca, numai ea stie prin ce va trece cind va afla toata tarasenia, pentru ca la un punct va afla despre asta. Eu nu i-am sugerat sa ia tel si sa o sune!!! Nuuuuuuuuuu! Ci i-am cerut sa se imagineze in locul aleia.
Daca Adriana afla ca bebele este totusi al sotului ... iar ziua urmatoare afla ca sotul ei a inselat-o cu alta (si are copil cu ea), ce-ar face ... Aste este. Ce este atit de greu de inteles? Nu mai vorbim romaneste? Unde este empatia, sufletul ... si una din cele 10 Porunci??? Chiar am devenit asa de nepasatori pentru tot ceea ce este in jurul nostru? Ne intereseaza doar satisfactia proprie de moment? De cind am inceput sa acceptam ca a rani pe cineva intentionat este ceva normal?
Sigur, a fi casatorit si a dormi in camere diferite nu mi se pare deloc normal. Dar de aici si pina a-si gasi un amant (casatorit) si a face si un copil al carui tata nu se stie cine este ... e cale lunga.
De ce Adriana nu a venit cu intrebarea ce se poate face cu casnicia ei si cu sotul inainte de a calca gresit?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
quote:
Credeam ca iesencele sint mai familiste, dar vad ca s-au schimbat multe prin tara de cind am plecat ... Ce sa-i faci, alta generatie ...
da, mey, in Iasi au ramas numa spargatoarele de case
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
marcellinna spune:
acuma e inutil sa se mai planga pentru laptele varsat.Pocinogul a fost facut si nu se mai poate da timpul inapoi.
Zic si eu ca fetele,vezi sa afli cat mai repede posibil al cui e copilul si apoi mai vezi tu cum rezolvi problemele.
inutil sa te pui pe ghicit acum al cui e copilul ca nici asa nu ai cum sa afli.
Zicea cineva de grupele sanguine.Daca ai noroc si grupele voastre sanguine(a ta, dar mai ales a sotului si a prietenului tau sunt diferite)ai sanse mari sa afli imediat dupa nasterea copilului cine-i este tata si sa scapi de testul de paternitate.
Oana C spune:
Uite, la asta ma refeream:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38748&whichpage=1
si la asta:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51260&whichpage=1
marcellinna spune:
Nimeni n-a aplaudat-o pe Adriana pt ceea ce a facut...cel mult a primit aplauze pt copil ca ala dragul de el n-are nicio vina.
In ciuda resentimentelor pe care le are fata de sotul ei,nu cred ca nu are remuscari fata de sotia prietenului sau fata de toata situatia asta? Eu nu cred ca nu le are,dat fiind faptul ca nu sta linistita la gandul gestului ei,isi face griji pt copil,nu doarme linistita.
mcm spune:
adriana, singurul stres din sarcina trebuie sa fie legat de bb, daca mananci suficient, daca te odihnesti suficient, daca analizele sunt bune. La asta trebuie sa te gandesti, in momentul asta nu are importanta cine e tatal.
Am citit ce au scris ceilalti, unii te critica, altii te imbarbateaza....tu ne zici ca esti confuza. In ce sens? Cred ca pe tine te macina mai mult relatiile cu cei 2 barbati din viata ta decat sarcina. Dar tu trebuie sa-i lasi la o parte pe ei acum (cu indiferenta sau interesul lor) si sa te gandesti la tine si la bb. Si dupa nastere, dupa ce te vei aduna atunci sa analizezi iar situatia si sa iei o decizie.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)
adusca spune:
quote:
Originally posted by Oana C
Adusca, o sa fii mai "sparta" cind vei fi tu cea inselata de sot cu alta ... Atunci sa rizi cit poftesti, daca-ti mai arde!!!
De dat cu piatra ... Pot sa incep? Daca voua vi se pare normal sa va inselati sotii sau sa destramati casnicii, asta nu inseamna ca toate femeile sint la fel.
pt acest mesaj sper sa primesc scuze imediat, sau daca nu rog moderatorii sa ia masuri, nu pot tolera sa fiu jignita de oricine care se trezeste cu fata la cearsaf dimineata sau are tulburari de comportament.
Fetele de pe DC
Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.
Oana C spune:
Adusca, daca nu te iei de aiurea de altii, nu se ia nimeni de tine si nu te jigneste nimeni. Nici nu te cunosteam, nu te cunosc si nu am nimic cu tine. Dar daca in loc sa iti spui parerea, buna, rea, te iei de alte raspunsuri, asa se intimpla.
Si de unde stii tu ca sint "oricine"? Tu cine esti? Cere-ti tu scuze mai intii pentru ceea ce ai spus referitor la parerea mea, apoi imi cer si eu scuze!
Si sper ca ai citit subiectele deschise de Violeta69, ca sa afli ceea ce simte si cealalta parte implicata. Daca nu te-a atins, foarte rau; daca te-a facut sa te gindesti ca totusi cineva va suferi din asta, atunci imi pare rau ca te-am inteles gresit si imi cer eu scuze prima.
adusca spune:
Oana hai sa fim foarte intelesi. Eu ti-am comentat raspunsul tau, nu am facut nici o referire la tine ca persoana, tu m-ai jignit.
Aici e un forum de discutii, normal ca raspunsurile toate pot fi intoarse pe toate partile, asta atat timp cat pastrezi limitele decentei si regulamentul:
04. Incercati sa combateti idei, nu persoane
Incercati sa combateti idei, nu persoane. In momentul in care un mesaj degaja un atac la persoana - mesajul va fi sters de catre moderatori iar, in fuctie de gravitatea atacului, utilizatorul va fi sanctionat.
Nu am sa sa fac comentariile cerute de tine pe marginea subiectului pana nu-ti prezinti scuzele.
Fetele de pe DC
Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.