Aspirante optimiste (147)
Raspunsuri - Pagina 4
Anca Wish spune:
Concediu placut, Ancutza! Vreme frumoasa, frumoasa.
Lachioanea are 3 embrionasi in burtica. Sa ne rugam la Doamne-Doamne sa se prinda.
Eu sunt cam debusolata. Luna trecuta mi-a venit ciclu la 26 de zile si am crezut ca e de la apa marii, de la, de la..
Luna asta a venit la 25 de zile. Practic de 2 ori intr-o luna.
Ce naiba mi se intampla? De la 30 la 25 ???
Ca sa nu mai zic de dureri..
anca...SIGUR intr-o zi

irinacodrina spune:
Lachi, sa te ajute Cel de Sus, sa se prinda macar un embrionas din cei 3!
Anca Wish.....
naspa daca te dereglezi..... poate ai racit.
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutele mele!
Lachi, sa dea Domnu sa iti visul realizat. Tin pumnii si astept vestea cea mare.
Vale, Tumpi, Alina Constantin, Mirela V, Anca Wish, etc. va pupic pe toate.
Gogosica, concediu placut si sa va inmultit in concediu.
Sorinache, ce mai zici?
Lauriciiiiiiiiiii, pe unde umbli? Imediat pun interpolul pe urmele tale, daca nu dai nici un semn.
Va pupic dulce pe toate si sa auzim de cat mai multe gravidutze.
Chi spune:
Anca, parca tu faceai tratament homeopat.Nu e din cauza lui? Eu as monitoriza ovulatia ca sa-mi dau seama daca nu cumva faza luteala a fost redusa.
MirelaV spune:
Lachi..stai cuminte in patuc sa se prinda bebelina la tine.
pup fetele
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by Chi
Anca, parca tu faceai tratament homeopat.Nu e din cauza lui? Eu as monitoriza ovulatia ca sa-mi dau seama daca nu cumva faza luteala a fost redusa.
Niciodata sa nu spui niciodata.
D.a.
Da, Chi. Am facut, dar spre rusinea mea nu m-am mai tinut de el. Nu stiu daca de la el sau nu s-a dereglat. Dar ma seaca! De 2 ori intr-o luna?????
anca...SIGUR intr-o zi

MirelaV spune:
Anca, si de la anumite tincturi se mai intampla asa..daca ai luat..ar putea fi o cauza..
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori
Sorina7 spune:
Hola fetelor !
Georgilici
, mersi de intrebare, ieri faceam rau, azi sunt mai bine...am ajuns sa plang ca nu creste temperatura...
....sunt obsedata rau ! acu m-am linistit, mi-am amintit ca zicea Livia ca naturistele mai intai deregleaza apoi regleaza si ca nu sunt concludente temperaturile cand iei naturiste, asa ca m-am calmat si gata cu termometrul.
Ancutza W., s-ar putea de la intrerupere sa fie asta. Nu poti sa o suni pe homeopata sa ii spui si sa iti zica cum sa revii la tratament ?
Lachi bafta !
tuturor si sa auzim numai de bine !....si sa traim bine ![]()