Mamici de iulie-august (74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Lasa Gabirus ca vine si vremea voatra d eurlatori si noi suntem baieti mari atunci.

Ioana noi folosim pamparsi nr 1 de la 2 la 5 kg desi putem folosi si nr 2 dar a luat tati mai multi nr 1 si trebuie sa ii terminam. Servetele umende folosim de la Nivea. Eu folosesc toata gama Nivea de la sampon si pana la creme excluzand uleiul( ca ne ungem cu ulei de masline fiert ca sa fim o mica maslinuta). Dupa o perioada vreau sa ii schim si cosmeticele si servetelele si sa trecem la Sanosan.La servetele nu stiu sa iti spun cate folosim ajunge o cutie de 70 buc cam doua sapt ca in timpul zilei ne spalam la fundulet cu apa si sapun tot Nivea numai noaptea ne stergem cu servetele ca sa ii fie mai comod si lui mami si lui tati.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna tuturor:burtici, mamici si bebelushi!
Noi va citim, da' suntem tare leneshe la scris!
Simona si Letitzia Maria felicitari, sa va traiasca micile comori, sa fie sanatosi, papaciosi si sa aiba noroc in viata. Refacere usoara mamicilor!

MonaI si Ancutza frumushei foc micutzii vostri! Multa sanatate si laptic bun pentru micutzi!

Noi am intrat pe ultima suta de metri fara semne concludente ca s-ar pregati ceva. Am mers de 2 ori la monitorizarea lui bb saptamana aceasta si luni am fost tare necajita ca la eco micutza iesise cu 2 saptamani mai mica , deci ne inscriem si noi pe lista de pitici mai mici. Ieri insa la alt eco deja era doar cu 6 zile mai mica si avea ~ 3,200kg, motiv pentru care am zis ca n-are rost sa ne mai stresam... asa suntem noi mai micutze!
Ne luptam noaptea cu caldurile, mai simtim burtica grea si intepaturi jos, dar nimic altceva...
Am inceput sa dam si noi cu Garmastam si sa bem ceai din frunze de zmeur si cam atat!
Suntem in asteptare, nerabdatori!

Va pupam dulce si va dorim zile racoroase la burtici, ca sa va puteti odihni, iar la mamici laptic pentru bebei si nopti linistite fara colici!

Ioana si bblina 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna burtici

Am fost azi la control si acum facem bagajul si mergem sa ne internam. Daca nu e foarte grabita fata miine pe la ora asta nastem. Aveti grija de voi soi de bebelushi din burtici ca sa creasca si mai mari. Cind ma dezmeticesc din anestezie o sun pe albinutza ca sa va dea vesti despre noi.

Sa creasca mari si sanatosi si frumosi puiutzi nascuti ieri si azi daca a mai aparut vreunul.

pupici
cati si alexia 38 saptamini azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Cati, tinem pumnii! Sa ai nastere usoara!

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

nastere usoara, Cati si refacere rapida! si pupici pt Alexia cind o veni pe lume!
M36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cati..nastere usoara!! Sa ne dai vesti curand!!!

AniS si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Cati nastere usoara, si sa auzim vesti cat de repede!
Nique, incep sa cred ca la sfarsitul sarcinii determinarile e cografice sunt tare relative. Si la mine arata chear cu 2-3 saptamani mai mic, desi pana la 37 de saptamani a fost exact dupa varsta gestationla.
Ancutza si Monai sa va traiasca ingerasii.
Eu sincer nu stiu ce sa va mai zic de mine. Ma plictisesc de mor, si asta mica din burtica nici ca-i pasa.
Marti ma internez si cred ca nu scapa ginecologii de mine, iese ea cat de repede.

dede, Adi 4ani si Medeea (40 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu nu stiu ce sa mai cred...de azi dimineata si pana acum...Ingrid ,mi-a dat doar 2-3 lovituri si cateva umflaturi ..ca si cum s-ar intinde..mai exact 2...sa ma ingrijorez?????

Poate a avut activitate azi noapte...ca azi clar nu are...sa sun dr?

AniS si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cati nastere usoara. Dede ai grija de tine.
Anis poate miscarile sunt mai slabe, sigur nu ai numarat tu bine. Trebuie sa fie 10 miscari in 24 de ore. Acum e mare mititica si nu mai are loc stai linictita.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Salutare la mamici, bebelusi si gravidute
Felicitari tuturor celor care au nascut, sa va traiasca sa va bucurati de bebelusi si sa fie sanatosi. Va doresc sa aveti mult lapte .
Va citim in fiecare zi, dar ne prea ne hotaram sa scriem. Oricum trecem si noi prin ce treceti voi si citindu-va trecem mai usor prin toate.
Ieri am fost la control si d-nul Dr. care ne-a spus ca avem colul deschis (aproximativ 2.5 - 3 cm), deci s-ar putea maine pe vremea asta sa nu mai fim 2 in 1, ci mami si Alex (sa dea Dumnezeu).
Celor care trebuie sa nasca in curand le doresc sarcina usoara in continuare si nastere usoara.
Va mai citesc dupa ce ne intoarcem din spital!

si Alex 39+

Mergi la inceput