Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata fetelor,
hai ca am revenit si noi in campul muncii ... bleahhh !
am plecat la tara cand am venit de la mare, asa ca n-am mai apucat sa va scriu.
cristina
la hanul piratilor era 50000 pe zi; partea proasta e ca nu prea ai unde manca acolo, nu e decat un restaurant, si ala e a la carte.
taniaz
ma bucur ca esti bine, m-am gandit mult la tine de cand am aflat ca ti-e rau; sper sa nu mai ai probleme pana la nastere.
noki
la multi ani ! sper ca ati sarbatorit frumos, fara sa-o suparati pe bebica
bebe luca a devenit foarte energic, se misca mult si puternic; cateodata chiar am impresia ca se zbate efectiv;
am o rugaminte la cine are chef de asa ceva :
fiind plecata, nu am avut ocazia sa citesc nicaieri care sunt variantele propuse pentru indemnizatia de crestere copil; va rog, cine stie, spuneti-mi si mie care e treaba. multam !
la servici m-a asteptat o surpriza neplacuta rau : m-am trezit ca s-a mutat cu biroul lipit de al meu cea mai nesuferita creatura din firma, care mai aduce si jumate din agenti la biroul ei mereu ... basca ca suntem 2 la un calculator, eu si tipa careia ii predau ...
mai am doar 5 saptamani, si deja nu mai suport nimic; solidarizez cu fetele intepenite la birou.

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Dienuta una dintre fete ne-a spus si noua variantele pentru noua lege a mamicilor,o sa scriu ce am retinut cand am citit atunci:
Varianta1 sa lase indemnizatia care este in prezent
varianta2 -O indemnizatie de 8 mil pentru mamele care au contribuit minim cu un an unainte la asigurarile sociale si 2 mil pentru cele care nu au avut nici un fel de contributie ,iar daca mama se intoarce mai devreme de 2 ani la lucru sa primeasca in plus o suma de 3 mil de lei lunar.
Varianta 3-Indemnizatie de 2 mil pentru toate mamicile si in plus pentru cele care au contribuit minim cu 1 an inainte la asigurarile sociale suma de 6 mil(deci in total tot 8 mil).pentru cele care se intorc mai repede la lucru suma de 1 mil timp de 2 ani de zile.
Sper ca am retinut eu bine si ca nu s-a schimbat ceva intre timp...trebuie sa fie si o adresa de net unde sunt expuse spre dezbatere aceste proiecte,dar nu o stiu,poate stiu fetele ceva.

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

coralia,
multumesc mult pentru informatii; deci oricum va fi tot aia, din cate inteleg eu acum; chestia e ca eu intelesesem ceva de genul ca se va reveni la 85 % din salariul de pe cm, asa ca sotul meu deja abera (el are vreo 20 pe cm, si vroia el sa stea acasa cu bebe ... deja incepuse cu stimularea mamara, ca sa aibe sa-i dea si lapte ...)
sa nu radeti, cand are chef, sotul meu e minunat in gospodarie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

neata!!!!

dienuta, uite aici cele 3 variante de indemnizatii:
http://www.adevarulonline.ro/arhiva/2005/Iulie/1161/142710/
bine ca le-au venit ganduri mai ortodoxe...

cristinamh, completeaza si la mine te rog,
25 dec. (15.03) - ank si bb (28 ani), Bucuresti, dr. Puiu Deliana - Spitalul "Sf. imparati Constantin si Elena"
multzam mumos!!!

o zi superba si o saptamana minunata, fetelor!

ank 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

fetele, hai ca am reushit shi eu sa ma pozez cu ditamai burtica... sper sa nu va speriatzi de cat m-am facut... iacata pozele
url=["http://photos.yahoo.com/andasro"]anda cu burtica[/url]
url=["http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png"]varsta bebe[/url]
xandra, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

frumusica burtica Xandra!
Se vede ca iti prieste aerul marin si briza de dimineata, suntem gelosi pe tine si pe plaja!

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

ank,
multumesc- eu zic ca e de bine; il sun acum pe tati sa opreasca urgent stimularea, ca o face degeaba ! urrra ! bebe o sa stea cu mami !!!
xandra,
frumos, dar data viitoare fa poza dintr-o parte, ca e mai sugestiv ...
mai,
nu prea inteleg de ce sunteti asa de lenese; unde sunteti ? sunt singura care e dezinteresata de serviciu ?
o intrebare :
cursuri pentru mamici si tatici(gratuite, daca se poate) se fac prin spitalele astea ale noastre ?
vreau si eu sa ma programez pentru cand intru in prenatal ... sau macar pentru gimnastica pentru gravidute ... dar nu d-alea pt nastere ... decat daca sunt pentru cezariana ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Frumoasa burticutza Xandra,sa-ti traiasca bebe si sa fie sanatos!Burticutza mea creste parca tot in fatza,nu este foarte mare ca si eu sunt cam slabanoaga...acum am pus 5 kg si parca m-am mai "redresat"...din spate nu zice nimeni ca am bebe la purtator.
Am facut o poza duminica in pijamale...aduc aparatul si sper sa reusesc sa o pun si eu.
bebelica da din picioruse p[arca tot mai tare in ultima vreme,ieri cred ca a batut recordul la lovituri..parca nu a dormit deloc intruna facea ceva.

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

dienush, shtii care-i treaba? nu mi-am facut poza dintr-o parte pt ca deja mi se pare ca sunt imensa... shi... ... ma-ntzelegi... in fine, sper sa-mi revin eu dupa nashtere... daca nu... ma descurc eu
xandra, 21+

Mergi la inceput

xandra,
pt mine aia era si ideea ... si burta mare =bebe mare, nu tu imensa ...
auzi, voi nu gasiti subiectu ala cu cate kg ati luat ? deprimant ?
io am luat vreo 5-6 ... acu am 21 si 1 zi.
xandra te astept pe mess, da sa stii ca ma duc sa pap intai.

Mergi la inceput