Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Alice,eu ii dau Vigantolleten-1000 si pediatrul mi-a recomandat,in cazul in care luna august va fi friguroasa,cum se anuntase,sa continui cu el pana la un an jumatate.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

M-ati innebunit cu motzu`, la noi in zona NU exista asa ceva, nici turta, nimik, asa ca faceti cum va pica bine

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Intrebam ca parca era o chestie cu administrarea in lunile care contin litera "r" ...
Roxi poate stie care este deosebirea intre vigantol si vigantoletten ... ceva legat de fluor ?? Noua nu ne-a dat din acesta ...

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mamici si bebici, va pupesc cu drag ca fuuuuuug acasa la baietii mei ! Am terminat pe ziua de azi ... ma refer la birou ca acasa ma asteapta celalalt job !
Va doresc un uichend super cu muuult soare ! Si liniste !
Pupici !!!!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Diferenta intre Vigantol si Vigantolleten este de concentratie si forma farmaceutica;primul sub forma de pic.(precum stiti),iar al doilea ,sub forma de comprimate de cate 500 sau 1000 mg.Au aceeasi sb. activa:colecalciferol(adica o forma de vitamina d)

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetelor, am intrat si eu putin ca azi nu prea am avut timp. De altfel mai am putin si o tai spre casa ca azi plecam la mare! Abia astept, chiar sper sa ma relaxez in weekendul asta si sa nu avem parte de ploi.
Va pupicesc pe toate si va doresc un weekend asa cum mi-l doresc si eu!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria, asa e, ai dreptate.
Simona, sar'na de inlocuire!
Alice, pupi, imi pare tare bine ca am mai putut vorbi! te asteptam cit mai curind inapoi!
Gabi, drum bun! conduceti cu grija si astept sa ne vedem!
hihihi io stiu ca Danut al Liei nu avea par...doar puf galben sa ma contrazica mameza daca gresesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Alice,Simona,de fapt tuturor,we placut si linistit.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

"neata
nu's ce-a avut fecior-meu de a inceput sa planga pe la 6, dar s-a linistit urgent. da' parca io am mai putut dormi? asa ca am tras fuga pan' la un magazin colea unde aveau reduceri intre 7 si 8 dimineata, asa ca m-am ales cu o superba pereche de sandale si un pantalon scurt.
INTREBARE: copilasii care dorm singurei se mai intampla sa planga noaptea cate putin si sa se linisteasca repede? pupi face des asa si chestuia e ca daca ma duc la el nu se mai linisteste, asa ca, mama denaturata, tre' sa-l las singur...
noi cred ca facem maine petrecerea care nu va fi cu pretentii. ati vazut ca-i fac tarta si nu tort si vom sarbatori afara, pe langa gratar. el sa fie fericit!!!si cadoul...aoleu, sa-l luam pt maine? uite ca la asta nu m-am gandit
papa, gata bagajele?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hehehe, andreea numa cu tata in gura copilulu'
chiar, de ce-au asezat copilu' jos????

philip&andreea

Mergi la inceput