taurasi....dragalasi...(5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

V-am tinut in suspans ?!

A fost si prima zi la "gadanaita". A fost o.k., n-a plans, s-a jucat, au facut "lectii", a mers cu ingrijitoarea la toaleta, a mancat gustarea.

Ca sa sarbatorim evenimentul am luat pranzul in oras, la "restorant".

Acum inca doarme (e drept, am picat amandoi lati); ma duc sa-l scol.

Anagel, sa sti ca nu te violam.
Eu una, prefer (inca) barbatii.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

super ruxandra - sa ne zici si saptamana viitoare cum o sa fie!matei e baiat mare..
pupici.

cgaby si stefan nazdravan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Adicatelea, ce se intampla Alexandra daca te intalnesti prima oara cu cineva si nu este si jumatatea ta? zi-ne si noua ca sa stim si noi de ce e mai prapastios sau mai bine zis superstitios dupa cum spui.daca nu suntem indiscrete.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

fetelor..iar am ajuns codase...
ruxandra - azi esti la serviciu/ cand ai timp mai spune-ne cum e la gradi..ce impresie are matei..ca sa stiu la ce sa ma astept!
pupici.
si..mai vioi...
eu maine plec. aveti grija ce faceti in lipsa mea! sa fiti cuminti!

cgaby si stefan nazdravan

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ruxandra , ai fost mortala! Nu e vorba de asta, e vorba ca el dupa ce s-a fript odata (cu cei mai buni prieteni ai lui), sufla si-n iaurt. Adica e neincrezator in oameni. Asta nu trebuie sa va jigneasca in nici un fel, nu e nimic personal. Asa e el, mai ales ca si eu sunt o fire tare timida si fricoasa. In plus, mie-mi convine sa-l am alaturi cand mergem la o intalnire, pentru ca oricum eu sunt tacuta si scot 2 cuvinte intr-o ora, el e purtatorul de cuvant in familia noastra!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Calatorie placuta Gabi si te asteptam cu vesti.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna fetelor,ma inscrieti si pe mine la tauri?Sant nascuta pe 27 aprilie 1969,am doi finuti-nepotii pe care ii iubesc tare mult;pentru ca sant nascuta aproape de data lui Sadam cand "fac ordine"prin casa sotul imi spunea madamsadamy,apoi cand ne-am luat calculator si imi trebuia ID l-am pus pe asta ptr ca la DANA trebuia sa mai vin cu cate o liniuta,virgula,cifre etc.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Bun venit in gasca noastra Madamsadamy.Cand se intoarce Gabi din calatorie te trece si pe tine pe listuta.

andreeat

Mergi la inceput

Ruxandra zi-mi si mie te rog la Oftapro ai fost la un medic anume sau asa la nimereala?Si cat costa consultatia la ei si daca in consultatie intra si citirea pentru ochelari si vizita si ce mai fac ei acolo sau se plateste fiecare separat.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Buna dimineata,

eu ma intorsei dis-de-dimineata de la Constanta.

A fost un w-e tare reusit si tare bine ne-am simtit, prietenii&neamurile sa traiasca.
Am apucat sa facem si baie, erau niste valuri .... si batea un vant...
_

Andreea
, despre medici. Daca tin bine mine am auzit, aici pe DC, de vreo 2 nume, Cioplean si Teodorescu. Am studiat putin si site-ul lor si pana la urma am facut programare la dna dr. Cioplean. Vezi ca incepand cu 1 sept. se fac programari pt octombrie, si tot asa..
Consultatia a costat 50 RON si a inclus toate investigatiile.
_

Bine ai venit Madamsadamy.

Anagel, cum el vorbeste mai mult ca tine?! Un barbat ?!
Nu-mi vine a crede. Sau poate esti foarte tanara si ca sa zic asa, "in crestere". Lasa ca recuperezi tu.

Gaby, vezi ce faci la pe unde esti. Poate te fura atmosfera (sa zic mai bine vreun pasha ?!) si te vedem dand din buric asa . Vacanta frumoasa !

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput