Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Vedeti ca si eu sunt la centrare? Ramona cred ca te las pe tine sa dai golul.... dar da-l in somn, e pacat sa ratezi plaja, o data sta socrella cu bebe si tu sa dormi? Ntz ntz ntz... Distractie super iti doresc!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

LA MULTI ANI
Armin, Vlad, Thais, Elena si Inutza!!!!...

ramona-distractie placuta la mare...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-20
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Multumesc pt urari ,dar nu pot sa dau golul in somn pt ca ar insemna sa las casa intoarsa invers.
Eu nu stiu cum se descurca cei cu 2 copii.O saptamana am avut 2 fete:16 ani si respectiv 10 luni,dar mi-au intors casa invers si nu pot pleca sa o las asa.
Iar dupa 2-3 ore de somn pe plaja sunt iar in picioare si superfresh!!!!!!!!!!!!!

Si daca adorm acum nu ma scoala nici cu tunul peste 1h jumate.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ramona atunci esti exact ca mine... sa ai vreme super misto de dormit pe plaja si ai grija sa nu te arzi in somn ... si eu mai degraba stau treaza toata noaptea decat sa ma scoale careva peste 1-2 ore... si daca vin acasa si gasesc zapaceala ma apuca damblalele.... asa ca... go for it ! It = curatenia, ordinea sau cum o chema-o... Gata merg la nani ca am terminat si eu cu decoratiile, pupici si somniciuri dulci!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

Breee... le dati castravete! iaurt delicios! afine! Doaaaamne... O fi bine? cred ca m-am tampit, nu-mi mai aduc aminte ce se da la copii la varsta asta, trebe sa ma mai uit pe scheme si pe reviste (ma uit la sfaturile d-nei Palicari din Mami, ca dumneaei ne-a invatat...)

Hihihi mi-aduc aminte de Sofia mea, cum zicea si ea bebe la varsta asta - doar ca ea zicea la orice i se parea ei micut s idragut (animalutze, papusici, copiii din parc etc. - chiar si pozele cu animalutze din carticica ei cartonata erau "bebe"). Asteptam cu interes primele cuvinte adevarate ale lui Filip, dar cred ca incolo, dupa 1 an (sau cine stie?).

Multumesc fetelor pentru aprecierile la adresa copiilor mei, m-am uitat si eu la o parte din pozele voastre si am vazut numai copii minunati! Sa ma iertati ca nu am timp sa ma adresez fiecareia in parte, scriu mai rar, iar acum pot scrie pentru ca Sofia e la a imei la Ploiesti.

Pupuri,

bebe si puii:

Trageti cu ochiu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

Am uitat: primul dintisor a fost la 4 luni jumate!!!!!!!

P.S.: Ati vazut ce haos e la noi in casa? - el apare in toate pozele de interior - bre, ma doare mana stanga de scris, nu e obisnuita, saraca!

bebe si puii:

Trageti cu ochiu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

sofiabebe-de aceea fac eu pozele centrate pe copii ca sa nu se vada haosul din fundal...

va admir fetelor care aveti energie sa tineti casa luna...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-20
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mooooama, dar voi n-aveti somn deloc? O mie de mesaje date la 2 noaptea....cum rezistati? Eu si sa vreau...ar fi imposibil, pentru ca Alexandra se trezeste foarte devreme dimineata si as fi zombi (de fapt si sunt pentru ca din ora in ora plescaie dupa apa, se foieste, ajunge de-a latul si doarme cu fundul in sus si picioarele sub ea....si eu fac ture, aprinde lumina, da-i apa, intoarce-o...)
Ramona, distractie placuta la mare si somn usor pe plaja.
Mihaela, iti urez si eu bine ai revenit.
Elyanne, am ras cu palaria voastra, am intrat sa vad si eu modelul sa retin sa iau piticiei mele, ma asteptam sa vad cine stie ce si m-a bufnit rasul cand am vazut pozele. Oricum, foarte frumos a pozat domnisoara ta, ca la o revista de...."palarii".
Georgiana, nu stiu nici eu un leac contra caderii parului, desi si eu ma plang de asta (in fata mi se vede si mie pielea capului). Dar recunosc, nu m-am interesat de vreun leac pentru ca stiu sigur ca nu m-as tine. Stiu ca faceau niste colege mai demult ceva cu usturoi cu care isi dadeau pe cap...si nu as putea sa fac asta sigur. Iti urez sa descoperi cauza din analize, ca daca zici ca e asa de puternica pierderea parului cred ca trebuie tratament ca lumea nu babesc.
Andora, am citit la un alt subiect ca vreti sa plecati la mare. Cam pe cand, sau nu e sigur? Ne bate si pe noi gandul dar nu ne-am hotarat la perioada si ma gandeam (vazand ca vrei cam in ce statiuni vreau si eu) ca poate mergem in acelasi timp.... Banuiesc ca noi vom merge dupa jumatatea lui august, poate chiar in septembrie (din cauza lui tati care nu si-a pus concediul inca...)

A, si nu in ultimul rand:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!!!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

La Multi Ani pentru cei sarbatoriti azi!

Ramona, multumesc! Abia astept PM-ul.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Ah, primul dinte la Dami a iesit exact la 5 luni si jumatate (pe 14. martie 2005)

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput