puncte negre pe nas !!!!!!!!!!!

puncte negre pe nas !!!!!!!!!!! | Autor: cecilialia

Link direct la acest mesaj

stiti cumva o reteta pentru indepartarea punctelor negre?
sunt disperata!!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ai incercat gomaj cu malai?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si eu ma confrunt cu problema punctelor negre de pe nas. Gomaj cu malai am incercat, dar nu le indeparteaza. E drept ca pielea devine mult mai fina, dar punctele negre tot se vad. Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Ana-Maria,ai dreptate si tu cu chestia asta cu malaiul...Eu nu am auzit inca de o reteta,crema sau potiune care sa te scape definitiv de punctele astea neagre,da-ar naiba in ele!
Si eu am tot avut probleme cu ele...Nu stiu cum si in ce fel,cu timpul au inceput sa mai dispara si nasul meu sa arate altfel.Cand si cand ,dupa ce curat bine nasul si fata cu crema de curatat,ma spal si apoi le scot prin stoarcere,pe urma dau cu un tonic,ceva.E adevarat ca raman o zi ceva urme ale violentei mele,dar pe urma la mine e bine...Nu zic sa faceti ca mine,spun numai cum procedez eu,poate va vine vreo idee.
Cum spuneam mie deja mi s-au rarit punctele astea...Nu am facut nimic special.Poate faptul ca ma spal cu sapun pe fata conteaza?!Am tenul mixt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Cecilialia,eu am folosit plasturi speciali pt indepartarea punctelor negre.
Sunt de la Urgo,si i-am cumparat de la Sensiblu,costa in jur de 100.000-200.000lei vechi.
Mai exista si o crema speciala de la Avene,dar este mult mai scumpa si nu e extraordinara,zace si acum pe noptiera.
Eu am fost foarte multumita de plasturi.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

eu cred ca, din pacate, singura solutie e cosmeticiana si ale ei manute! mie imi ies pur si simplu ochii din cap cand se apuca fata aia de treaba, dar n-am de ales...am incercat plasturi, creme, malaiuri...jaba ! ! ! si e important sa nu le lasi prea mult timp sa se lafaie pe nasul tau pt. ca apoi cand le scoti o sa-ti ramana adevarate cratere!

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna spune:

solutia la mine: un gel de curatat fata in profunzime,fara sapun, rezultat minune.Se numeste Keracnyl de la Ducray.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna spune:

rezolva si problema tenului cu pori deschisi care acumuleaza particule ce duc la formarea punctelor negre.Ten frumos si linistit,mat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

la cosmeticiana un tratament o data cam la 6 luni...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Am incercat si un tratament la cosmetica. In afara faptului ca am ramas cu un nas rosu doua zile, nu m-am ales cu nimic. Eu am tenul uscat, si poate si de asta e mai greu sa scap de ele. Cunosc persoane care in 2 minute termina operatiunea, eu insa...mor de durere pana sa storc unul. Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Ana Maria,mi-am amintit citind :Clerasil ai incercat ?Ala stiu ca e pentru cosuri ...

Mergi la inceput