Ce telefon mobil sa-mi iau?

Ce telefon mobil sa-mi iau? | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Ca de fiecare deta cand sunt in incurcatura, apelez la voi sa ma ajutati.
Am tot colindat situ-rile cu oferte si informatii si am de ales din oferta Connex: "Connex in fiecare zi".
Am redus aria cautarilor la cateva (vreo 5-6) telefoane care indeplinesc in mare pretentiile mele: As vrea sa aiba ecran color, sunete polifonice si sa fie cat de cat fiabil, adica sa nu am surpriza sa se strice chiar si in garantie si sa umblu numai cu el la reparat. Adica vreau un tel care sa fuctioneze fara probleme macar doi ani ca nu-mi permit sa-mi cumpar mereu altul. Mi-am luat acum un an si ceva un Telit, si am stat cu el la reparat pana a iesit din garantie iar acum e mort de mult si eu m-am intors la telefonul cel vechi Ericsson A2618s pe care acum il transmit fetei mele, in perfecta stare.
Asa ca o sa-l iau pe cel nou cu abonament si deci mai ieftin.
Nu vreau sa cheltuiesc pe el mai mult de 2 milioane adica Nokia 2600 (59 USD) dar am gasit alte marci cu aceleasi caracteristici, la preturi mult mai mici.
De ex: Samsung C200 - 49USD, Sagem MyC2-2 - 39USD, Motorola...Siemens
Ce stiti despre marcile astea? Pot avea incredere sa fac economie de 10-20-USD dar sa nu iau plasa?

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Parerea mea e ca nu-si merita banii telefoanele mentionate de tine.
Telit-urile sunt varza..da rau de tot.N-am auzit niciodata de unu bun.
La germanos e o oferta,cred ca mai e nu stiu exact cu un sony-erricson K508..e belea...e la fel ca si K500i,difera carcasa si butoanele.Eu am K500i si e super.Il recomand cu caldura...asta ca stiu ca-i bun ,ca-l are fratele meu mai demult.Eu il am de-o luna asa..si-s multumita.
La oferta e parca 2,6mil.Deci 600mii in plus eu zic ca merita.
Bafta.Tel mentionate de tine nu te vor tine nici cateva luni.Iar samsung-urile sa sti ca la baterie tin putin,in special alea mai vechi.A avut un prieten un C 200 si-l incarca zilnic..s-a scapat repede de el
Pupici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mie imi place Nokia. Orice model.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

tatal meu are service de telefoane...si din cate mi-am bagat eu nasul pe acolo am obsevat ca telefoanele nokia sunt cele mai bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns razhore spune:

cel mai bun telefon este modelul de nokia cel mai scump pe care ti-l poti permite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Nokia!E preferatul meu, ca marca.

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si eu am un Nokia 6010, polifonic, color, care m-a costat 20 $, cu abonament la Cingular.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Nokia, fara discutie.

Ultima mea patanie: am bagat blugii la spalat si am uitat sa scot telefonul din buzunar.(Nokia 2600). Dupa vreo 20 de minute am vazut ce-am facut, l-am scos din masina, l-am uscat cu foenul, nu m-am atins 2 zile de el. L-ma deschis si SURPRIZA: MERGEEEEEEE!!!!! Ma rog, are el vreo buba, tre sa-i schimb displayul si probabil trebuie curatat, cred ca e plin de detergent. Dar il pot folosi si asa.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erer spune:

Nokia, fara discutie. N-am auzit pe nimeni care sa spuna ca i s-a stricat. Poate ca mai sunt, dar eu nu am intalnit.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Va multumesc pentru sfaturi si informatii. Si eu tot la Nokia inclinam dar sotul meu nu m-a mai intrebat si mi-a luat Samsung C200 la recomandarea vanzatorului de la reprezentanta Connex. Il recomanda calduros in fata lui Nokia 2600 si Sony Ericsson T290i care erau la un pret apropiat. Sa vedem acum daca a avut dreptate desi.. eu nu sunt prea increzatoare. Nu-mi vine sa cred cat e de mic, parca nu e adevarat, parca ar fi de jucarie. Altfel, e foarte frumos, are imagini si culori superbe si sonerii frumoase, macar daca m-ar tine si bateria.
I-a luat si copilului un Siemens A57 desi ne hotarasem la Motorola C115, asa ca pentru inceput. Tot la recomandarea vanzatorului a luat Siemens desi eu auzisem numai lucruri rele despre ele.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiab spune:

nokia 6020 este in oferta la germanos 3.800.000,eu lucrez la germanos buzau,are pret super are camera foto si video.

Mergi la inceput