Alaptarea si menstruatia
Salutare
Azi mi-a venit menstruatia si inca alaptez.E normal?La voi cum a
fost?(adica cand v-a venit).Am nascut de 4 luni.
Merci
Dario si Cami
Raspunsuri
mariussimiuc spune:
Eu am nascut de 8 luni si inca nu mi-a venit.Deci,s-ar parea ca fac parte din categoria celor fericite.Totul depinde de cat de repede se matureaza ovarele,de cat de repede "sunt in stare" sa-si reia functiile.Deci,este o chestie normala,nu trebuie sa te ingrijorezi.
Miha si puiul Robert
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mariussimiuc/my_photos
gabibarta spune:
mie la primul copil mi-a venit la patru luni, iar acum la 9 luni. Cu cel mare mi-a fost mai greu, pt. ca inainte de menstruatie sunt mai nervoasa, si copilul era mai plangacios in perioada aceea. Acum am alta problema, chiar in prima zi imi scade brusc cantitatea de lapte, iar in a 2-a zi creste tot asa brusc, chiar si acum cand alaptatul la noi deja e doar o formalitate.
Sa nu te sperii daca in zilele "grele" se modifica cantitatea, gustul laptelui, sau bb se comporta un pic altfel. S-ar putea sa nu vina regulat primele luni, si asta e normal.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
danitin spune:
Pe mine m-a speriat zdravan o prietena care mi-a spus ca bebe nu a mai vrut la san cand i-a venit menstruatia, pentru ca laptele isi schimba gustul. Mie insa mi+a venit la 4 luni dupa nastere si bebe nu a parut deranjat.
Ana68 spune:
Dupa prima nastere am avut ciclu prima oara dupa 11 luni si jumatate,la doua saptamani dupa ce l-am intarcat pe Alexandru.
Dupa a doua nastere am avut ciclu la 4 luni ,iar pe Luana am alaptat-o pana ce a implinit 1 an si 3 luni.Nu a parut deloc afectata de treaba asta,din contra,dupa mese si intre ele,ca gustarica,mai tragea o dushca de la bidonel.
Numai bine tuturor!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
clauditzadennis spune:
Mie mi-a venit ciclul la 6 luni de la nastere si, din ziua in care mi-a venit, Dennis nu a mai vrut sa suga sub nici o forma..am incercat sa-l tin nemancat, degeaba...urla de foame, iar cand lua sanul in gura si incepea sa traga, urla si intorcea capul...L-am intarcat, ca n-a fost chip altfel...In rest, e normal sa-ti vina si, daca bebe nu pare deranjat, nu e nici o problema!
Claudia,soacra frumoasei Oti
ANDREEABANICA spune:
Mie mi-a revenit ciclul la 8luni de la nastere,in felul urmator:
8luni-da
9luni-nu
10luni-da
11luni-nu
...![]()
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
Kittycat spune:
Mie mi-a venit prima data la 4 luni jumate de la nastere. A doua oara, la 6 luni. De atunci nu mi-a mai venit si sper sa nu se grabeasca prea curand, ca tare bine e. Niciodata n-am observat sa o deranjeze pe puiutza. Oricum, de fiecare data cand mi-a venit a fost fara nici un fel de durere sau alt simptim neplacut, asa cum era inainte de a ramane
.
Andra,
de
printesa
(15 noiembrie 2004)
beatriced spune:
Si eu care ma speriasem ca nu mai imi vine si bag de seama ca este ceva normal sa nu-ti vina atunci cand alaptezi... Off... Si asteptam de o luna si nimic...
Mami de
Alex mancacios
Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex
Evolutia lui Alex:
http://lilypie.com/baby1/060522/1/15/3/+1/.png
Beatrice
Koky spune:
Mie NU mi-a venit da' am ramas gravida, ba chiar "FOARTE" gravida as putea zice
, din moment ce m-am si pazit de-am innebunit..."just in case"...si tot am ramas...asa am ajuns cu doi bebici la 1 an diferenta
...deci fii atenta...
Koky, mama de doi super bebici
Gavrilia spune:
Dar atata timp cat nu v-a venit menstruatia va protejati cu ceva? [:">].Koky tu alaptai? si la cat timp?
Multumesc