Bebelusi de mai-iunie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Corni eu folosesc pentru incalzirea laptelui apa fierbinte de la chiuveta. Dau drumul la ea si curge pe biberon. Pana sa-l schimb se si incalzeste... Intr-adevar nu este bine sa-l incalzesti la microunde, isi pierde din calitate... O sa-ti zica si doctorul daca-l intrebi!

Mami de Alex mancacios

Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex

Evolutia lui Alex:
http://lilypie.com/baby1/060522/1/15/3/+1/.png

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inesuca spune:

Buna ziua tuturor mamicilor!! Sunt noua aici si mi s-a aprut interesant ca exista un loc unde putem vorbi despre problemele bebelusilor nostri.
Eu am nascut in iunie, pe 7, o fetitza, Rebecca- Elena, care a avut 2,600 g si 49 de centimetri.
Rebecca este o fata tare cumintica, ma lasa noaptea sa dorm si abia pe la 6 dimineatza ma trezeste ca sa-i dau sa pape.
Ii place tare mult lapticul iar saptamana trecuta, vineri, aveam deja 4 kg!:)- alimentatie de la san, completare in weekend (cand mergem in parc si stam la terasa mai mult cu PreNan)

Mi-ar placea sa impart cu mamicile de aici experiente, sfaturi.
Va urez o zi buna si cat mai multa odihna voua si puiutzilor vostri!:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna!
In sfarsit, am fost si eu la controlul de 6 saptamani (care de fapt erau aproape 7). Mi-a dat liber la toate. Chiar si la sport, mai putin abdomene. Pot sa schimb functia bicicletei de camera din cuier in ceea ce trebuie. Acum, singura problema ar fi sa ma mobilizez. Pana acum am mai putin cu 2 Kg decat inainte de sarcina, dar mai am de dat vreo 15, ca sa arat si eu cum trebuie.
Pt. contraceptie (cica inchei si eu postul asta lung de prin septembrie)mi-a dat sa iau Exluton, protectia facandu-se dupa ziua a 7-a.
Fug ca s-a trezit bebe

Aurasa si Catalin

Mergi la inceput

Aurasa, pai inscrie-te la listuta ca sa-ti fie usor cand slabesti sa vezi cate kg ai dat jos.

Fetelor voua v-a venit ciclul? Ca la mine se fac 2 luni si nimic...

Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex

Evolutia lui Alex:

Beatrice

Mergi la inceput

INESUCA, Bine ai venit! Aici vei gasi multe sfaturi utile... Deci, treci la treaba cu intrebarile!

Mami de Alex mancacios

Evolutia lui Alex:

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Inesuca, bine ai venit pe dc
O intrebare pe fuga, caci David este flamand si tipa: Ati folosit S Pomisan? Este pt colici.

Margott cu David (27 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am citit undeva ca una din problemele cu incalzitul laptelui la microunde este ca nu se incalzeste uniform in toata masa si este pericol sa se friga bebelusul, chiar daca pare ca laptele nu este fierbinte.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Am intrat pe fuga ca n-am timp de forum....mai ales ca ambele galuste's treze si io's singura cu ele. Da' trebuia sa ne laudam si noi nitel, am fost azi cu daria la control, a luat bine in greutate (nu spectaculos, ca sora-sa care la 3 saptamani avea deja 4,5kg) si e totul ok. La 1 luna avem abia 4kg (4100 "imbracata") si 54 cm, adica a luat 850g (ca din spital a iesit cu 3150g) si a crescut 4cm, destul de bine zic eu, si zice si doctorita.

Iar pentru carolina, n-am 79kg , ci 1.79m. Iar azi m-am si cantarit, 75kg imbracata, deci vreo 74 presupun!

hai ca tre sa schimb un pampers...am fugit...zbyee

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

aaaa.....sara mea a avut 4.050 kg, 52 cm si s-a nascut la maternitatea Giulesti. Bucuresti
Nasterea a fost oarecum cu peripetii...dupa ce toata sarcina am fost monitorizata de dr Tutunaru de la elias am ajuns ca, cu cateva zile inainte de a naste sa se inchida materniatea de la Elias si sa nu pot naste acolo.Toate nasterile se mutasera la Municipal dupa cum probabil stitzi.Insa eu trebuia sa fac cezariana dupa cum spunea dr meu (bebe fiind mare si neavand asa mult loc la iesire ) iar cei din Municipal nu mi-au dat aprobare de cezariana decat cu proba de travaliu.A fost destul de tragic pt ca eram cu cateva zile inainte de termen si nu stiam unde o sa nasc si cum
Pana la urma insa totul a fost bine.Am ajuns in Giulesti cu oaresce interventzii si am nascut acolo prin cezariana chiar de Inaltzare - dupa cum v-am mai spus.Bebelina a luat nota 10 la nascare.Era cea mai mare de la bebeii nascutzi prin cezariana.
Dupa o zi insa de la nastere a avut oaresce probleme - nici doctorii nu stiau ce si cum - si mi-am gasit fata la reanimare si nu in salonul de bebelushi.Alta sperietura mai ales ca arata destul de tragic cu un ac in cap altul in manutza si in piciorus
Dar dupa vreo 2-3 zile in care nimeni nu putea sa imi spuna ce are si-a revenit ea, a cerut de mancare si de atunci suntem bine-merci.
Intr-un fel a fost mai bine ca a stat acolo pt ca a fost mult mai bine ingrijita decat la salonul de bebei (acolo cam totzi fac eritem la poponeatza din cate am auzit la mamicile cu care stateam in camera)
Apoi am venit acasa dupa vreo 6 zile de spitalizare si aici alte probleme...fata mea plangea toata noaptea iar ziua dormea de rupea.Manca bine dar doar de vreo 3-4 ori in 24 ore.Dupa vreo saptamana insa brusc s-a linistit, si-a reglat programul si a inceput sa doarma si sa manance normal
Iar de atunci suntem tare cumintzica si mancacioasa foc
Pentru ca se pare ca nu se satura cu ce ii dau eu i-am introdus si completare - nan ha cu care se impaca bine; de cand am introdus si completarea bebitza mea nu mai plange aproape deloc.doar de foame daca nu sar cu viteza sunetului cu tzatza sau biberonul
Cu kg...stam cam asa: am luat in sarcina nici mai mult nici mai putin decat 24 kg -.Pana acum am dat jos vreo 15 si lucram la celelalte 9
aveam asa: 60 kg, 1.74 inainte si as vrea sa ajung la 57
acum am 69 kg iar de masurat inca nu m-am masurat dar ma voi masura si va anunt cum stau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inesuca spune:

Multumesc pentru urarile de bun-venit!
Sufletica, si eu trebuia sa nasc la Elias, aveam programata cezariana (nu la cerere, ci de nevoie, placenta previa+ cordon ombilical inconjurat de 2 ori) pe 6 iunie si, sa aflu cu o zi inainte ca s-a inchis maternitatea.. Nu-ti zic ce tragedie a fost pe mine, cat am plans.. Tineam tare mult sa nasc la Elias pt ca si eu m-am nascut acolo si cunosteam spitalul si personalul de acolo... In fine, pana la urma am nascut pe 7 iunie, cu doctorul Mateescu de la Elias in Polizu. Tin sa va spun ca pana la urma, tot raul a fost spre bine Am stat 7 zile in spital, personalul a fost extrem de atent, adevarati profesionisti. Fetitza mea, Rebecca a stat o zi la terapie internsiva, dupa care programul de rooming a fost nemaipomenit pentru ca am putut sa o am pe galushka tot timpul cu mine, ne-am acomodat una cu cealalta. Am luat o rezerva cu plata care avea de toate si in plus, am putut avea in permanenta ajutor langa mine (mama si sotul au facut cu schimbul in fiecare noapte).

Eu n-am folosit pt. colici decat Sab Simplex. Il folosesc preventiv, pentru ca Rebe vad ca inca nu are.

Inca ceva: Fetitza mea s-a obisnuit sa suga cu sfarc de silicon si acum daca vreau sa-i dau fara, nu stie sa suga.. Oricum, ma bucur ca mananca, asta e important si ca ia in greutate

Mergi la inceput