Copilasi de martie-aprilie2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Hai sa-ntreb si aici, mai stii de unde sare iepuerel?! Noi vrem sa evadam putin din Bucuresti, de maine pana duminica, cu tot cu galustele mici, plus una pereche cumanti, adica 4 adulti plus 2 copii. Aveti vreo idee unde am putea merge? Amanunte despre ce anume cautam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54140" target="_blank">aici.

Am fugit, ca am de munca la greu, pana diseara tre sa gasesc "destinatia de vacanta" !

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Mickyyy, eu personal habar n-am , dar intreb colegii si iti spun.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Salutare.Buna dimineata!!!
Eu sunt putin ingrijorata.Catalin de la niste piscaturi de tintari i s-a umflat glezna FFFF.tare.I-am dat cu Fenistil,a luat si Peritol.Astept sa vad cum evolueaza.De ieri este asa.Mi-e teama de bolile care le pot transmite tintarii, cu inundatiile, epidemii...uof...
O zi buna.

Mickyyy, mini vacanta placuta va doresc si fara peripetii.

Laura,Simona,Daniela, ma bucur ca v-au placut pozele si multumesc de laudeTare mi-ar place sa va cunosc si personal,sa stam de vorba.Cu americancele noastre e mai greu...dar nu se stie niciodata,nu!

O zi buna va doresc.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Acum doua saptamani am trecut si eu printr-o situaitie similara cuzata de piscaturi de tantar.Vlad a avut 10 piscaturi pe cap si dupa o zi a facut un ganglion cat toate zilele.L-am dat cu alcool iodat(bineinteles dupa ce am fost la dr.) si a luat antibiotic si Peritol.Daca s-a umflat nu cred ca ar trebui sa mai stai acasa cu el.
Hana

Mergi la inceput

Am completat albumul de la mare,va invit sa-l vedeti in intregime!
Hana

Mergi la inceput

PS: http://photos.yahoo.com/vladhana

Mergi la inceput

Hana, am vazut pozele.F.frumoase,se vede ca v-ati distrat tare bine, mai ales ca ati luat-o si pe bunica cu voi.
In POZA asta e un dulce....si-acolo unde face nani.Ador copiii cind dorm.

Am sunat-o pe dr.si mi-a dat ceva antiinflamator si antialergic.E de groaza cu tintarii in parc.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LauraFlo

Neata, am cumparat revista Mami azi si am citit despre Arturicii nostri ai DC-ul. Super ! Mi-a placut povestea lor ! Oare este vreun subiect pe teme asta ? As vrea sa-i felicit .

Felicitari Arturicilor,si mai ales mamicii care-i promoveaza puternic.Nu stiu daca stii ,dar Arturicii au filmat o reclama la Panasonic, au scos si un calendar,...si nu mai stiu...acum in "Mami".vedete d'le.Sunt dulci de tot.

E o sectiune"revista mami", poate acolo se felicita frumosii, daca nu la mamici de ian-febr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Hana, am vazut si eu pozele si Vlad e un scump!!! Katalina mi-a luat vorba din gura: si mie imi plac la nebunie copilasii dormind...

Katalina, sper sa nu fie nimic cu piciorul lui Catalin. Nu cred ca poate fi ceva serios, dar asa, pt. linistea ta, du-l la un medic, ca sa nu-ti mai pui intrebari. Dar nu cred ca e nimic, o fi el mai sensibil acum si in locul ala, cine stie... POate nu a fost tantar? POate l-a muscat o furnica? Cine stie?

Micky, n-am nici o idee pt. tine (n-am mai fost in concediu in Romania de o vesnicie...), dar va doresc drum bun si distractie placuta, oruunde mergeti. Sa fie cuminti fetele si atunci si voi va veti relaxa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ieri am reusit si noi sa ne facem vaccinul. L-am cumparat , l-a comandat doctorita la un depozit si ne-a ajuns mai ieftin- 330.000.
Sa ne asteptam la reactii ? Azi noapte mi s-a parut ca a transpirat mai abundent decat de obicei, dar febra nu avea.

Mergi la inceput