Constanta la apel! (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Fiquelle cu cea mai mare placere ti-o pasez pe Bianca la scoala...Eu una m-am saturat sa trag de ea sa faca ceva in plus sau macar sa citeasca...Si cu toate astea a luat premiu I...

Roxanaz draga sa sti ca nu alaptez daca cumva te gandesti ca ar fi o legatura intre insomniile de zile ale Deliei si pespi...Beau porcarie de-aia pentru ca de cand cu sarcina cu Delia nu mai pot sa beau cafea deloc,nici cu lapte, nici altfel...
Vad ca de cand iau claritin mi-am mai revenit la fata...Am renuntat si la pepsi

Cornelia daca stabiliti ceva pentru duminica sa-mi spuneti si mie...

Alexia "La multi ani" -sa creti mar si frumoasa...

Loreen cu Biancasi Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

pentru Alexia. Cristina sa iti traiasca fata, cred ca a mai crescut de cand n-am mai vazut-o, macar mai pune niste poze cu ea !....Sper ca este bine acum si i-a trecut febra de care spuneai.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna dimineata!
Suntem in emotii ca Anduta pleaca azi in tabara....la Capra in Curtea de Arges.
Loreen,nici Anduta nu se omoara cu temele in schimb citeste mult si orice ii cade in mana.La tv deja se uita la telenovele...asistata de mine...Anita.Ea face si temele la scoala si chiar nu am nici un control asupra ei. In schimb intreb colegii si-mi raspund invariabil ca este cea mai buna si activa din clasa...COPII NU MINT!
Azi o sa aflu si rezultatul mamei mele....
Nu voi reusi sa ajung azi din pacate...s-au anuntat niste prieteni ca vin....Poate duminica sa ne intalnim iar in Parcul piticilor?
O zi buna tuturor

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze IULIE!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata!
la multi ani Alexiei.
bine ai venit, camelia!o sa vezi ca o sa-ti placa pe aici cum ne vaitam toate sau cum ne bucuram.
sa aveti o zi minunata.

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza!!!
Loreen, bff, scuze, am dat-o in bara, nu stiu de ce tinusem minte ca inca alaptezi! sorry! distractie placuta azi la botez!
Tania, bafta multa si asteptam vesti bune de la analize!
Adina puiule cred ca nu mai ramine pe azi la 5, ca eu trebuie sa ii fac vaccinul lui Patrick (ieri seara m-a sunat doctorita ca vine) si Simona a zis ca ma suna azi la telefon. asa ca raminem in stand-by. ok?
Jone, am sa vorbesc cu Simona despre cd-ul tau si iti dau apoi un pm.
Camelia, bine ai venit printre noi! te-am trecut pe listuta. mai povesteste-ne despre voi, asteptam cu drag!
am o durere de cap de mor....asa ca fug sa mai bag o cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna dimineata!

Sebi se simte mai bine. N-a mai tusit peste noapte si n-a mai avut febra. Aseara urlaaa ... si cand l-am intrebat de ce plange, sa-mi arate cu degetelul unde il doare, mi-a aratat ca-l doare in gurita, la masele....

Ieri, Sebi mi-a facut mai multe surprize: mi-a zis "potim" cand mi-a intins o jucarie, "mai dã" si "mai vaa" cand a vrut sa bea apa cu paharul si "dã-te, dã-te", cand m-am asezat in fata lui si nu mai putea sa urce pe tobogan!!!!!

Binen-teles ca masinuta cea noua este in top!!! Daca vreau sa ma lase la calculator, de exemplu, il trimit la masinuta, zicandu-i ca daca nu se joaca cu ea, i-o dau inapoi Madalinei (tipa de la care am luat-o) si fuge repede, repede la masinuta "papoi (inapoi), nu, nu!"....

Adinutza, cred ca este fff potrivita jucaria asta ca si cadou pt motz! Daca as fi stiut din timp, asta i-as fi luat Biei a Tatianei... Dar asta e! Castele Barbie nu mai are deocamdata, dar daca mai aduce, iti spun. Si noi vrem sa cumparam pt Andreea si am vazut ca in magazin sunt muuult mai scumpe.

Cornelia, nu stiu cum sa procedam in legatura cu scaunul de masina. Eu am vazut cum arata si cred ca este ok, daca aveti posibilitatea sa-l fixati pe bancheta din spatele masinii (centura de siguranta a masinii se prinde intr-un mod anume prin si peste scaun... nu stiu sa-ti explic). Noi avem o Dacie veche si nu este dotata cu centuri de siguranta in spate si nu ma incumet sa fixez scaunul respectiv in fata, mai bine il tin eu pe Sebi in brate.

Imi pare rau ca n-am ap foto digital, ca v-as fi pus pozele acestor obiecte pe internet. Daca vrea vreo una dintre voi sa treaca pe la mine cu tot cu ap, este ok. Poate vorbesc cu Adinutza...
Oricum, nr de tel al Madalinei este: 0724011692. Daca vreti, luati legatura direct cu ea. Atat scaunele, cat si masinutele sunt noi!

Abia acum am realizat ca azi este vineri... Sotul meu este de serviciu azi, asa ca nu cred ca reusesc sa vin la intalnire... O sa vad, cum ma descurc cu toate: trebuie sa fac mancare, curatenie, sa pun rufe la spalat, sa-mi rezolv pb de serviciu.... iar Sebi trage de mine ca vrea "afaiãããããã!!!!!"....... grea misiune!!!! Va pup!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

alexia

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mada, cum mai e Sofi? unde a muscat-o paianjenul, in casa? pupici sa se faca bine!
Vic, bine ca ati scapat si voi de muci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Alexia, "la multi ani!!!", sa fii sanatoasa, norocoasa, fericita si iubita!!! Sa ai o viata frumoasa!
Cristina, sa-ti traiasca fetita minunata!
Multi pupici din partea mea si a Alexandrei.Ne este tare dor de voi. Petrecere frumoasa astazi.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Camelia, si pe fetita mea o cheama Alexandra Elena, dar are abia 2 luni. Poate ne intalnim sa le facem cunostinta la tize.
Noi am lipsit cam mult de la discutii...dar daca e vorba de intalnire azi, venim si noi. De fapt sper sa ajung, pentru ca depind mult de sotz care trebuie sa ne aduca cu masina.
Duminica dimineata sigur vom fi in parc. Cornelia, poate ajungi si tu cu Stefan si Maria.
Loreen, distractie placuta la botez! Delia, multa bafta la "scaldat"!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput