Cum pun parola la fisier?
am pe calculator un fisier cu pozele mele, in care am mai multe subdirectoare cu poze. in curand plec in concediu si altcineva imi va tine locul aici, la calculatorul la care lucrez eu.
intrebarea este:
cum pot sa imi pun parola numai la directorul respectiv? am auzit ca s-ar putea daca le arhivez, dar nu am gasit optiunea respectiva in zip sau in rar.
poate cineva sa ma ajute?
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
Raspunsuri
Alecsia spune:
Si pe mine ma intereseaza. Sint in aceeasi situatie.Dar pe mine ma intereseaza mai mult pentru documente sau tabele excel.
Ramo, concediu placut ..
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
Ramonika spune:
mersi Miha...
pe mine ma intereseaza nu la fiecare document in parte, ci la un intreg director sau fisier.
axia spune:
quote:
Originally posted by Alecsia
Si pe mine ma intereseaza. Sint in aceeasi situatie.Dar pe mine ma intereseaza mai mult pentru documente sau tabele excel.
Ramo, concediu placut ..
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
Pentru documente : Tools ==> Options==> Security ==> Password to open
Pentru fisiere nu este posibil deacat daca sunt arhivate, iar acolo nu stiu exact sa spun. Fa incercari succesive.
Concediu placut.
Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.
bruxinha spune:
daca arhivezi fisierul cu winrar, vezi ca are un 'tab' Advanced, ai acolo optiunea "Set Password"
"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin
Ramonika spune:
mersi fetele, intr-adevar la documente word sau excel am gasit, e mai simplu, dar la arhiva rar n-am gasit
am cautat prin toate comenzile si am gasit la file este o comanda password, scrii o parola, dar nu se intampla nimic, tot poti deschide fisierul fara nici o problema, nu iti cere parola...
mai aveti alte idei? ca trebuie neaparat sa ascund pozele alea
razhore spune:
cand arhivezi gasesti la tabul de advanced ->set password un checkbox care spune encrypt file names, trebuie sa fie selectat ca sa nu se poata vedea ce contine arhiva.
Ramonika spune:
m-am descaltat... multam fain.
ideea era ca tre sa pui parola inainte de a face arhiva. eu voiam sa pun parola dupa ce am facut arhiva...