DVD player din Canada in Ro?

DVD player din Canada in Ro? | Autor: Podeanu

Link direct la acest mesaj

Ajutati-ma...daca trimit un DVD player din Canada in Ro se poate face adaptarea la curentul din Ro? Si daca da, ce ar mai trebui cumparat , de aici sau de acolo?

Multumesc anticipat ptr orice raspuns.

Dana si gemenii
Voiculestii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Dana, intereseaza-te inainte de a trimite aparatul, daca mai exista taxe vamale la astfel de produse si ce valoare au ele!!! Acum doi ani am trimis un DVD in tara (l-am cumparat din Suedia, cu pret de factura 125 Euro). In Romania, pentru a fi ridicat, trebuia insa platita vama ...si nu la pretul de pe factura, ci la pretul de catalog pe care il avea vama (adica se punea taxa vamala la pretul de 400 Euro)...asta inseamna ca vama ajungea unedva pe la 150 Euro!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_edi spune:

Iti mai trebuie un adaptor (sau cum i-o zice), sa se potriveasca la prizele si curentul din RO. Nu stiu exact de la ce magazin a cumparat sotul meu, i-a trebuit sa poata incarca ccc camera video in RO, a costat in jur de 6 dolari. Dar adaptoarele astea sunt in functie de aparatura, mi se pare ca pretul variaza in functie de puterea aparatului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by lilanda

Dana, intereseaza-te inainte de a trimite aparatul, daca mai exista taxe vamale la astfel de produse si ce valoare au ele!!! Acum doi ani am trimis un DVD in tara (l-am cumparat din Suedia, cu pret de factura 125 Euro). In Romania, pentru a fi ridicat, trebuia insa platita vama ...si nu la pretul de pe factura, ci la pretul de catalog pe care il avea vama (adica se punea taxa vamala la pretul de 400 Euro)...asta inseamna ca vama ajungea unedva pe la 150 Euro!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Nici nu ma gindisem la taxele vamale.. Socrii mei pleaca de aici pe 3 septembrie si trebuie sa-l declare la aeroport ,nu?

Ajutor.....

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Nu draga mea, nu platesti nici o taxa vamala. Noi am dus 2 DVD playere in Ro. si nu ne-a intrebat nimeni nimic.
Insa ale noastre erau marca "Cyberhome", merg si la 220V, tot ce am facut noi am cumparat niste stechere in care se introduce stecherul "american" pentru a putea intra in prizele din Ro. Stecherele le-am gasit la One dollar store.

Daca nu sunt facute si pentru 220V atunci trebuie sa cumparati niste transformatoare, se gasesc si in Canada dar se pot lua si din Ro.
Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Loma iti multumesc din suflet. Dar le-ai declarat la intrarea in tara sau nu?

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

1. adaptor de la 110V la 220V si 60 Hz / 50 Hz (astea nu le mai stiu)
2. DVD-ul sa fie "Region Free" sau sa il poti face...

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Podeanu noi nu am declarat nimic, cand am ajuns la vama in Otopeni, ne-au facut semn sa trecem fara sa ne mai intrebe ceva, si dusi am fost, insa sincera sa fiu, daca ne-ar fi intrebat nu cred ca le-am fi declarat.

Da si cum zice Joxy sa fie Region free, sau sa le poti face.

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dana, dc iei DVD de la Walmart, no name practic, merge si in romania la 220V fara adaptor si fara alte stechere, e mai bine sa intre direct in sursa de 220V. Sau poti lua din Ro un dvd-Ebora parca, ca e f. mica diferentza de pret, eu le-am luat alor mei anul trecut din Ro ca mi-a fost frica ca astea de aici de la walmart nu vor citi DVD din canada, ca ma interesa sa le trimit la ai mei poze sau filmuletze pe dvd/cd sa le vada, dar stiu de la cineva ca cele de la walmart merg in ro si sunt vreo 70 cad.
Bafta! Cu vama mai gandeste-te dar cred ca e la fel ca si cu un laptop..ai mei au dus anul trecut si un Pc de aici, fara monitor si au trecut, e drept era piese pus in pungutze mici printre haine.

Denisa
13+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by joxy

1. adaptor de la 110V la 220V si 60 Hz / 50 Hz (astea nu le mai stiu)
2. DVD-ul sa fie "Region Free" sau sa il poti face...

Cu respect,
G.

Nu te supara, ce-i aia "Region Free"...? Eu sunt contabila de meserie.
Merci

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Citeste aici:
http://hometheaterinfo.com/dvd3.htm

Cu respect,
G.

Mergi la inceput