Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (87)
Raspunsuri - Pagina 5
ANDREEABANICA spune:
fa o poza sa vedem si noi cat esti de sexoasa![]()
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
philip spune:
acu' n-am camera, dar promit s fac duminica si probabil ca o sa le vedeti luni. promisiunea-i promisiune. voi vreti sa radeti de suncile care mi-au mai ramas...no, acu' serios mi se topeste grasimea vazand cu ochii. poate am vreo boala incurabila si io nici macar nu stiu.
olivia, unde-ai fugit????
philip
&andreea
BLUE ANGEL spune:
si io , si io ...Sagetatoare si Maimuta ..he , he ..iar d-l Pufulescu e Leu si Maimuta !!!!hliziti amandoi !!!! ..si somnorosi ...
Olivia , ce familie frumoasa sunteti ...imi place de voi ...si stii ce-mi mai place ? masina galbena din fundalul pozei 5 ...oau!!!..si boxerii lui Uka !!!!
revin
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
ANDREEABANICA spune:
cum a fost la dr?bine,sper.
Aaaaa,suntem doi la doi,2-fecioare,2-sagetatoare
.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
kim222 spune:
Trebuie sa va povestesc...ca sa va mai treaca din supararea pe dr romani...Am fost la dr pt ca saptamina viitoare am operatia la picior...Si mi-a facut un exam in 5 minute fara sa ma atinga prea mult..si stetoscop pus direct pe haine...si la final mi-a zis ca ..you passed...Dupa ce am asteptat 1 ora si 10 minute desi aveam programare...deci se intimpla si la case mai mari...
Andreea ..asteptam poze...
Simona ..plin de maimutici..multumim de aprecieri...Masina galbena? Hi,hi...de aia am facut si poza...:)
polux spune:
Mai fetele monopolizara-ti toata discutia despre zodii.
So what, eu sunt geaman. Asa ca ia contabilizati si un geaman acolo.
Pupici la fecioare si sagetatoare.
Liliana
kim222 spune:
Am mont (dezvoltat in ani..dar devenit dureros) si un chist pe acest mont...mi-e fricaaa...dar ma prefac ca nu..hi,hi