Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Ina , ce nemernici ...vrei musai sa stai la hotel ?
eu ii dau femeii care vine la curatenie 1,5 mil ..vine o data pe spat ...face curat si calca toate rufele (adica vreo 15 camasi barbatesti si lenjerie)

simo , stam si duminica ...plecam dupa amiaza

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

observati , ce mai bucataresc , nu?
i-am facut mancarea lui pufu si m-am oprit ...e mai interesant DC-ul

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ina....ce noroc ai! eu ii dadeam 1 mil pe luna, o data pe saptamina venea. ma rog mincare, apa, cafea, din astea.
Kro, iepurele doarme de la 9.45! ma si mir de el....dar nici nu-l trezesc. cred ca nu a prea dormit azi-noapte bine si s-a trezit si la 6... hihi asa deci Felicia se plictiseste....cred! imi aduc aminte ca si ptr mine era un calvar vacanta cind eram acasa....ca ma plictiseaaam!!! noroc ca ai mei ma trimiteau una-doua in tabara, ba la rude....si cum suntem raspinditi in toata tara...era misto!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roxi, plecam vineri seara - adica sper eu cel tirziu pe la 18.30 ca sa nu ajungem prea tirziu. Oricum Stefan cred ca o sa doarma majoritatea drumului! Ne vedem oricum, daca poti si tu, simbata (iti trimit PM cu noul meu numar de mobil - da-mi un bip ca sa-l introduc si pe al tau in memorie caci nu stiu daca-l mai am...).

Multumesc de felicitari - v-am spus, pentru noi este chiar o mare realizare, chiar daca mai tirziu decit ceilalti copii - acum urmeaza sper eu, cea mai mare realizare - mersul singurel - dar evident, atunci cind va fi el pregatit.

Gongutza - noi toate am sustinut ca scaunul de copil se aseaza in spatele soferului si nu in dreapta (cum spuneai tu intr-un mesaj de pe la pagina 5...).

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Pana la urma nu am mai mers cu masina mea, am pus-o pe Stefi de dimineata in noul ei scaun si a inceput sa planga. Am amanat-o pentru week-end, macar unul din noi doi sa fie in spate cu ea. Cat timp am folosit cosul, eu am pus-o pe Stefi mereu in dreapta, cu spatele la directia de mers pentru ca asa puteam avea mai bine grija de ea, daca o punea in stanga imi era peste mana. Dar de acum o voi spune in stanga. A, si eu nu las scaunul in masina pentru ca deja ne-au spart-o de 2 ori . Si e asa de greu scaunul si singura nu pot sa-l montez, asa ca il folosim doar la drumuri mai lungi, in oras o tin in brate. Stiu ca nu-i bine, dar asta este.

Si Stefi a dormit foarte rau azi noapte, s-a trezit de multe ori si definitiv la 7:30. Si eu eram chioara de somn, dar si ea, drept urmare a fost cam mofturoasa de dimineata, dar doarme de la 11:30.

Carolina, foarte frumoase fetite, rochite si torturi! Nu-mi spune ca le-ai facut tu pe toate trei!
Gabi, felicitari pentru Stefan, bineinteles ca ne bucuram si noi. de la noi.

A, cu decalotarea, eu nu stiu pentru ca nu am studiat problema, dar verisoara mea trebuie sa se duca la medic cu baietelul ei de 6 ani si sa-l opereze. Nu e nici grav, nici complicat, dar uite ca se mai intampla.

Trebuie sa ma reintorc la treaba. O zi buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Rectificare:se pune in spatele scaunului pasagerului!!!!Neuronu bata-l vina....multumesc Gabi ca mi-ai atras atentia ca am scris gresit,dar eram cu gandul la ce ziceati voi si asa am scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Si la scaunul meu tot asa scrie, ca in spatele pasagerului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kro - vreau tooooort !!! Fetele - superbe sa-ti traiasca !

Am sa cumpar Smecta !

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

Giulia_mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Ma bag si eu in discutia voastra, dar scaunul de bebe nu se pune in dreapta spate, ci in spatele soferului,asa scrie in orice carte si asa se fac si testele.

quote:
Originally posted by gongutza

DA Andreea asa circulam si noi,scaun tot de la Chicco,dar Zenith ca nu aparuse in ro inca key one cand l-am luat noi.Banuiesc ca Dacia ta are centuri in spate,nu?Ca daca nu are e cam nasol ca nu ai cum prinde scaunul...In lipsa de alte masini cirulam si noi cu Dacia...e break si are 3 ani...dar mai nou nu prea ca a fost prea cald si l-am lasat pe tati sa transpire in Dacie si noi ne-am facut de cap cu masina de serviciu si altele...dar ideea e ca se poate si in Dacie,de ce nu???Banuiesc ca stii ca se pune in spatele scaunului pasagerului din dreapta,nu in spatele soferului,da?Asa cica ar fi mai safe pt copil...
Acum chiar ma duc..

Adina si bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Ba pardon...mai bagati o sagetatoare...moi
[quote]Originally posted by amironeanu

Salut!

Inca o geamana, ia contabilizati: 2 fecioare, 2 sagetatoare si 2 geamane

Vroiam sa va intreb daca ati mers vreodata cu masina, voi conducand si copilul singur in spate, in scaun. As face maine o incercare, dar mi-e cam frica. Ea are un scaun super (Chicco Key One), dar eu am o amarata de Dacie .

Eu merg in permanenta singura cu el in spate in scaunelul lui,nu zice nici pis,sta cuminte si vorbeste cu mine.Nu are de ce sa-ti fie frica,oricum vorbesti cu ea chiar daca nu te vede direct.

Mergi la inceput