hiperprolactinemie (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Danutza, am citit un raspuns dat de prof. Ancar unei cititoare referitor la hiperprolactinemie.
Tipa intreba daca cu prolactina marita poate ramane gravida prin FIV. Raspunsul a fost se poate ramane bineinteles, doar ca timpul de stimulare pentru obtinerea ovocitelor este mai lung si deci trebuie o stimulare mai mare si mai puternica decat la celelalte femei.
Ce am inteles eu din acest raspuns este faptul ca, chiar daca ai ovulatie cu prolactina marita, ovulele sunt putine si slabe calitativ. Prin stimulare mai puternica se urmareste de fapt sa se obtina acest lucru. Cum tu te-ai hotarat sa faci FIV, trebuie sa scazi repede prolactina daca vrei sa obtii ovule multe si bune.
Nu gasesti aci Dostinex?, chiar daca e mai scump i-al ca face toti banii, poate ai noroc de bb natural. Orice ai face, iti doresc ca pana in toamna sa ne anunti ca ai bb in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Motzunica, iti multumesc pentru raspuns. Asa e, ai dreptate, gasesc aici Dostinex si e ceva mai scump decit acasa dar am sa-l iau pentru ca timpul e si mai pretios decit banii. Chestia nostima e ca il pot lua de pe internet fara reteta pentru ca s-a constat ca are efecte similare cu ale Viagrei si atunci se face vinzare mai mare! Asa ca am sa-l iau asa, .

Mergi la inceput

Danutza, hai ca m-ai omorat! Tu vorbesti serios ca are efecte similare Viagrei? Asta insemna ca o sa-mi termin Motzul?

Mergi la inceput

Motzunica, hai ca m-ai facut sa rid! Asa e, pe onorea mea! Am ramas si eu cu gura cascata cind am citit dar cred ca are efectele astea numai la barbati, asa ca nu cred ca exista riscul sa-ti epuizezi Motzul, dar cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Motzunicasa nu mi-o iei in nume de rau dar ar fi bine ca pe viitor sa renunti la afirmatii de genul:,,ia Dostinex ca face toti banii,,.Eu de exemplu am luat timp de doua luni si rezultatul a fost o scadere f.mica a prolactinei si nu te supara dar pt.Romania e fffff.scump.Nu toate tipurile de organism reactioneaza bine la acest medicament.Mie dr.Protopopescu cu care o sa fac FIV in sept. mi-a dat sa iau acum brocriptin ca zice ea ca e mai bun.Peste 10 zile fac iara analizele si mai vorbim,dar daca ies bune sau rele totul depinde de organismul fiecareia si de felul in care acesta raspunde la tratament.
Va pup si mult succes tuturor .

cecilia

Mergi la inceput

Ceciserban, tot ce am vrut sa spun a fost ca se i-au mai putine tablete pe zi, are mai putine efecte adverse si a dat rezultate mai rapide decat bromocriptina. Si faptul ca Danutza vine in curand in tara, m-am gandit ca are nevoie sa-si scada rapid prolactina pentru FIV. De altfel la sfarsitul saptamanii viitoare voi incepe si eu tratamentul cu dostinex, pe mine ma costa mai mult de jumatate din salariu , dar decat sa am efectele pe care le-au descris fetele platesc mai mult si gata.
N-am nici-un motiv sa ma supar pe tine, ti-ai spus parerea ca si mine de altfel, si esti si indreptatita sa spui asta pentru ca ai urmat acest tratament.

Mergi la inceput

Motzunica, iti multumesc mult de tot! Nu stii cit de mult conteaza sa stiu ce e mai bine de facut si mai ales ce e mai rapid ca si efect. Bromocriptina am luat si eu acum vre-o tzspe ani, nici nu mai stiu exact cind si nu m-am impacat prea bine cu ea, dar pe vremea aia era singurul medicamnet care exista pt. prolactina marita.

Ceciserban, fiecare are experienta personala cu medicamentele si de fapt fiecare organism recationeaza diferit la medicamente. Stiu ca de multe ori primeaza factorul financiar fata de cit e de bun un medicamnet. Crede-ma ca stiu asta! Sper din suflet sa fie eficienta Bromocriptina si sa scapi de prolactina asta mare cit mai repede! Sa ne spui si noua ce ai facut, te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nejla spune:

Buna fetelor,va spun ca si eu am luat brocriptin 2 luni,mi-am facut analiza scazuse la 97.14 de la 715.3,am facut o pauza iar acum la ultima analiza mi-a iesit 771.4,concluzia este ca mi-a crescut decit sa scada.Numai spun de reactii adverse,am avut dureri de cap,ameteli,constipatie.
Acum iau dostinex,doar o singura data am avut o ameteala asta a doua zii dupa care nu am mai simtit nimic,dupa o saptamina am sa-mi fac analiza sa vad cum stau cu prolactina.
Aveti dreptate fiecare organism reactioneaza diferit la tratament.
Va doresc o zii buna NEJLA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Draga Danutzaexact asta am spus si eu ca depinde de la organism la organism,din pacate suntem niste cobai.In ceea ce priveste factorul financiar nu a fost o problema sa-mi procur Dostinexul dar nu cred ca medicamentele scumpe sunt neaparate si foarte bune,desi nici eu nu ma uit la bani atunci cand e vorba de propria-mi sanatate.Sincer nu inteleg de ce este o diferenta asa de mare intre Dostinex si Brocriptin?Si e ciudat ca si valorile scrise de voi de afara nu sunt ca si aici.La Medicover limita de pe buletinul meu de analize era cam pana la 600 si eu am avut 1500,si dr.a zis sa reusesc pana la FIV sa scad sub 1000.La voi am vazut alte valori.Cu siguranta o sa va zic ce am rezolvat cu medicamentele astea de care sunt super scarbita.Va si va doresc succes tuturor.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarinutza spune:

Va multumesc mult de tot mai ales celor care mi-au scris si printre altele au mentionat ca au ramas gravide dupa o perioada de ... de tratament cu brocriptina. M-a ajutat mult

iarinutza

Mergi la inceput