Ce se intampla????????

Ce se intampla???????? | Autor: Danutz@

Link direct la acest mesaj

Am CM regulat de 27-28 de zile si in zilele 11, 13, 15 ale CM nu m-am protejat. in ziua 27 a CM (UM 20 iunie), dimineata mi-am facut un test de sarcina de tip caseta "FEMINA", care a iesit negativ , pe la ora 11 - 12 mi-a aparut o pata maronie pe lenjerie, dupa alte cateva ore a aparut o secretie maronie inchis, care apoi a devenit rosie si era insotita de dureri ca la menstruatie dar suportabile. Nu prea seamana a menstruatie pt ca sangele e rosu deschis, e mai subtire, fara chegulete sau altceva si e putin fata de menstruatia obisnuita. Aceeasi sangerare relativ usoara a continuat pana a doua zi dupa amiaza, cand a scazut si mai mult in cantitate (cateva picaturi mai mari). Azi e a treia zi cand se mentine aceeasi situatie. La mine de obicei menstruatia dureaza cam 4-5 zile si sangerez mai mult in primele doia zile (ceea ce acum nu s-a intamplat). La medic nu as merge pana nu se termina sangerarea asta. Ma gandesc sa repet testul de sarcina.
Voi ce parere aveti? Ce poate fi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Poate fi sarcina. In momentul nidatiei oului (implantarea sa in uter) care se produce cam in zilele cand ar trebui sa vina noua menstra, la multe femei apare o "falsa menstruatie" care seamana cu ce descrii tu; apar si aceste dureri ca de ciclu (eu personal am avut si una si alta). Iar testul de sarcina, pe care tu l-ai facut in ziua 27 a CM nu avea cum sa iasa pozitiv, pt ca e prea devreme pt asa ceva. Tot ce poti face este sa mai astepti cateva zile si sa repeti testul.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Danuta, sa ne spui si noua ce s-a intamplat. Exact cum zice si Andra, poate fi sarcina pentru ca la 20% din femeile insarcinate sangerarile sunt normale.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53434" target="_blank">
Teledon Sabina - 5 Euro pentru a salva viata unui copilas de 6 luni

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

poate fii sarcina cum zic si fetele,eu stiu pe cineva care a avut menstruatie 3 luni peste sarcina,testul tebuie facut cam la 20 de zile de la conceptie ca sa iasa pozitiv ,asta daca esti si eu zic totusi ca ar trebuii sa te duci la doctor,ptr. ca daca esti insarcinata si e o sarcina dorita sa nu fie complicatii,adica o iminenta de avort sau poate fii doar o simpla raceala,dar oricum eu zic ca ar trebuii sa te duci la doctor!
cris10+

T.CRIS si baietelul meu
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutz@ spune:

CE sa cred????
azi am fost la Dr. si m-a consultat. Mi-a zis ca nu e sarcina dar nu m-a lamurit ce a fost cu sangerarea aia care nu prea semana a ciclu si care venea cate putin, apoi o zi nu ma venea deloc, apoi iar mai picura putin... (am ciclu din 1991 si nu am mai patit asa ceva). Semne de sarcina nu am, dar nu inteleg ce se intampla.
Voi ati mai patit asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Cum te-a consultat si ti-a si putut zice ca nu esti insarcinata? Ca la un banal tuseu vaginal oricum nu putea confirma sau infirma sarcina atat de devreme!!! Iar o ecografie, chiar si transvaginala, tinand cont ca tu ai avut UM 20 iunie, si acum e 21 iulie, nu putea decat cel mult sa arate un sac ovular, nicidecum embrionul. Poate fi eventual si o dereglare a ciclului, daca ai avut vreo perioada mai stresanta in ultima vreme. Modificari de aspect ale ciclului pot apare, Doamne fereste, si intr-o sarcina extrauterina. Asa ca, daca totusi mai ai vreun dubiu, repeta peste cateva zile testul de sarcina.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutz@ spune:

MULTUMESC MULT PENTRU RASPUNS Kittycat si tuturor fetelor!
Mi-ati mai dat o speranta. Perioade stresante nu am mai avut de multa vreme. Am sa refac testul de sarcina. Poate in sfarsit ma voi lamuri, poate va fi cum ziceti voi. M-as bucura foarte mult.
Va multumesc inca odata pentru incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Draga mea, cel mai bine faci o ecografie. Eu la prima sarcina am fost la dr si la primul consult(tuseu) nu si-a dat seama ca sunt sau nu gravida. Deasemenea testele de sarcina nu sunt chiar "sfinte". Daca ai inca un dubiu mergi undeva cu plata si fa o eco. Ar trebui sa se vada ceva, macar iti spune daca uterul si ovarele sunt in regula.

------------------------------------------------------------------------
HAIDETI SA O AJUTAM PE SABINA 0900 9000 50- pentru o donatie de 5 euro http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53434
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine

CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Draga mea, si eu eram insarcinata in 2 sapatamani si am fost la medic si la tuseul vaginal nu s-a vazut nimic, nici eu nu stiam, si slava domunului nu am avut nimic care sa necesite tratament si nu am luat nimic. Abia peste alte 3 saptamani, cand mi-a intarziat CM am aflat ca sunt insarcinata si eu si doctorita mea de atunci. Asa ca eu zic sa refaci testul si multa bafta, poate este cu ochi!
Mihaela 21+

Mergi la inceput