Indragostita la 3 anisori???????

Indragostita la 3 anisori??????? | Autor: ic

Link direct la acest mesaj

As vrea sa va povestesc ce i se intampla fetitei mele de 3 anisori si poate sa-mi dati un sfat cum ar trebui sa ne comportam cu ea,daca e normal ce i se intampla?!
Acum o saptamana a vazut in parc un baietel,se vreo 7 anisori si mi-a spus:-Mami imi place baietelul acela!
acesta a fost inceputul!
apoi s-a dus dupa el,nu facea decat sa se uite la el cum se juca cu prietenii lui.
Se asezase pe o bancuta si pur si simplu se uita la el.
Acasa nu vorbea altceva decat despre el.Oare ce face ,da' ce mult ii place.
Am uitat sa spun ca Sebi nu prea se uita la ea.
A trecut o zi,doua,trei........tot timpul cand merge afara il cauta ,se aseaza pe bancuta si se uita la el.
-Acum Sebi s-a scarpinat la picior,uite se joaca cu mingea!
-Mami,Sebi a castigat!
Se citeste pe fetisoara ei o bucurie foarte mare atunci cand vorbeste de el,cand il vede.
A avut si unele "incruntari" fata de o fetita care a "indraznit" sa vorbeasca cu el.
Se comporta ca un indragostit!E normal la varsta ei?
Apropo,pana acum 2 zilei inca lapticul il bause din biberon(dimineata si seara) si i-am spus ca daca o sa-o vada Sebi se va supara,asa ca a renuntat la biberon!!!!!!!!
Cum ar trebui sa ne comportam in asemenea situatie.
Nu vrem sa-i ranim sufletelul!

A mai trecut cineva prin asa ceva la 3 anisori????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ic, eu nu cred ca trebuie sa va faceti probleme. Eu imi aduc aminte ca m-am indragostit de un baiat la gradinita, le povesteam cu mare incantare parintilor despre el, el era mai mare, a terminat gradinita inaintea mea, a plecat la scoala si.. gata. Nu cred ca am vorbit niciodata cu el, doar asa mi se pusese mie pata da' mi-a trecut repede si fara traume, desi imi aduc aminte si acum, da' cu placere. De cand eram si mai mica.. eu nu-mi mai aduc aminte, da' pe o caseta pe care m-au inregistrat ai mei povestesc ca am fost cu bunicul la munca patriotica si m-am intalnit cu iubitul meu Liviu da' habar n-am cine era Liviu asta. Fete iubarete, no

Nu stiu daca e bine sa-i spuneti ca daca nu face nu stiu ce lucru se supara Sebi. In rest ascultati-i povestile si purtati-va cu naturalete, nu faceti o problema din asta.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Ei al meu baiat (de 4 ani jumatate) se si insoara cu Maria (4 ani si 8 luni)...
Isi fac vizite acasa... fiecare cu bona lui... bonelor le convine cand este frig afara ca asa nu stau singure...
In parc sunt mereu impreuna, iar mai nou mi-a spus Adi ca trebuie sa plece in concediu cu Maria.
I-am explicat ca fiecare pleaca cu parintii lui.
Foarte probabil ca si la scoala vor fi in aceeasi clasa.
Eu nu cred ca este ceva anormal. Mai repede ne imita pe noi... oamenii mari...
Nici parintii Mariei nu vad ceva anormal in asta... chiar an ras pe tema maritisului cand ne-am intalnit ultima oara.
Si sa vezi ce durere cand si-au dat ei seama ca fiecare va merge la alta gradinita din toamna. Pentru ca eu vreau sa-l dau la una particulara unde invata engleza, iar parintii Mariei o duc la o gradinita de stat recomandata de un invatator de la scoala din apropiere. Dar trebuie sa se invete si separati... plus ca se vor intalnii dupa gradinita in acelasi parc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Pai eu cand eram mica mancam numai daca imi spunea mama "hai, o lingura de tocanita pentru Rudy". Rudy era feciorul unor vecini de la tara (tocmai in Banat, deci il vedeam rar de tot). Cand m-am indragostit eu de el eu aveam 3-4 ani si Rudy vreo 19!!! Toate cantecelele le cantam cu Rudy ("saniuta fuge, Rudy n-o ajunge" :))), ce mai, iubire mare!

Pe urma am mers la gradi si m-am indragostit de Radu, care nu-mi mai amintesc cum arata, dar ce mai vorbeam de Radu si povesteam numai de el si-l urmaream (era intr-o grupa mai mare), de radea mama de mine ca l-am tradat pe Rudy!!

Cum vine, asa trece iubirea asta ... mi-aduc aminte cu drag, dar nu mi-a lasat nici un fel de amintiri triste sau mai stiu eu ce.

Cand aveam vreo 16 ani se "indragostise" de mine un pustiulica de 5 Ce ma mai iubea, ma tinea de mana, vorbea acasa numai de mine, a rugat-o pe maica-sa sa-i dea voie sa se casatoreasca cu mine, va dati seama!!! Nu ne-am mai vazut vreo cateva saptamani si deja ma uitase, se indragostise de o fetita de la gradi

Lasa, ca e frumos, o sa aiba amintiri placute copila ta!

Smilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

irina,mandra mea inca nu are 3 ani si de sf valentine,a asteptat-o mandrul cu o inimioarea din plus si una de ciocolata.sa-i fi vazut la serbarea de 1 iunie,cum dansau ca un cuplu,si ca de obicei,ea il comanda.
asta nu-i nimic,au venit colegi de-ai sotului in vizita,si pusese ochii pe unul dintre ei,s-a asezat in fata lui,pe canapea,s-a intins si a inceput sa se aranjeze,sa-si mangaie piciorul,apoi a inceput atacul,s-a dus langa el si pana nu i s-a bagat in suflet nu s-a oprit.e normal.stai sa treaca prin stadiul freudian,pe la 4-5 ani,cand are pata pe taica-su.
bucura-te ca are inima maaaare si poate iubi multi de-acum inainte.

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoichitescu cristina spune:

Stai linistita ca Robert al meu are trei ani juamatate si s-a indragostit de o fetita de la joaca- Alexandra. Chestia este ca sentimentul e reciproc.Robert inca nu vorbeste foarte bine si corect dar sentimentul il are precis . Acum doua zile i-am cumparat o cutiuta de tic-tac. Nu a servit pe nimeni cu bomboane la toate rugamintile noastre. Nu am primit nici eu nici mamaia si nici tati din cutiuta cu pricina, nimic. O ascundea sa nu-i luam cumva comoara. Cind am iesit afara insa, a zarit-o pe Alexandra si de la o posta a fugit la ea si hop.. a scos tic-tacul din buzunar si i-a umplut mina fetitei cu bombonici. Surpriza a fost mare pt. mine.
Mai mult, fetita vorbeste bine si ii zice bunicii" Mamaie eu il iubesc pe Robert". Am ramas cu gura cascata si mi-am zis in gindul meu ca deja baiatul meu e ...mare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

si eu am avut parte de... marile iubiri de la varsta de gradinita intr-o vreme - pe la 4 anisori - mi se pusese pata pe un consatean de-al tatalui meu, de vreo 19 -20 de ani, cu care am declarat solemn ca o sa ma marit cand voi fi mare. intre timp, ma complaceam in a ma catara pe umerii lui si a-l pandi cand vine in vizita din parculetul in care ma jucam pentru a-mi primi plusul de inghetata peste norma impusa de mama

ulterior, studenta fiind, s-a amorezat de mine un pustiulica tot de varsta gradinitei. care avea planuri sa se insoare cu mine si sa ma duca acasa. normal ca urma sa dorm cu MAMA in pat si s-a tinut tare amorezul meu mai bine de 1 an. ba mai mult, si acum, mai bine de 4 ani mai tarziu, insa mai roseste uneori, desi intre timp m-a tradat

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

baitul meu cand avea 4 ani ,no sa va vina sa credeti s-a indragostit de o tinara de 20 ,ani eram la un spectacol si ea era prezentatoarea acelui spectacol baitul m-a si certat ca de ce nu iam lut flori pentru ea iar noi am incercat s-L convingem ca nu am stiut ca are sa -i placa tipa si sa suparat f.f.tare a zis ca noi mintim dar cu timpul a uitat.

[list]
  • CRED CA TOTI AM FOST INDRAGOSTITI LA VARSTE MAI MICI FIE CA NE ADUCEM AMINTE SAU NU.

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

fii-mea se indragosteste periodic de adolescenti, sper ca pana o ajunge ea adolescenta sa se potoleasca .
    Cui i-o fi semanand ca eu tare bleaga am fost pana pe la 16-17 ani ???

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
    Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisa_txt spune:

chiar nu ai motive de ingrijorare!! sincer!! baietelul meu are 5 a si jum si de la 3 ani si jum iubeste aceeasi fetita. chiar daca fetita nu mai e in tara, el tot la ea se gandeste, dar nimic din comportamentul lui nu imi da motive de ingrijorare.. isi face planuri cum ca se va "marita" cu ea, vor face copii..sunt foarte amuzanti cand mamica fetitei ne mai suna uneori, iar ei doi vorbesc despre cat le e de dor unul fata de celalalt..eu nu i=am spus niciodata ca odata cu trecerea timpului isi poate schimba sentimentele, doar l-am incurajat sa-si faca si alte prietene, deoarece, la un moment dat, nu vroia sa ma vb cu nici o fetita, ca el numai pe alina o vrea... alina e iubita lui..si i-am explicat ca chiar daca are o iubita, poate cunoaste si se poate imprieteni si cu alte fetite..nu am ras de el, i-am tratat sentimentele cu mare importanta, pt ca e asa de frumos sa fii indragostit !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

hi-hi!!cat de dulci sunt povestioarele astea:)..dar al meu pui se pare ca e cel mai precoce.Anul trecut,la 1 an jumate ,am fost la neamuri in alt colt de tara si cand a pus ochii pe verisoara lui.. s-a indragostit de tot.Fetita avea atunci vreo 4 ani,dar e finutza tare,marc era aproape la fel de inalt si de greu.Si TOT timpul numai dupa MAike,i-a spus numele (el vorbea foarte putin atunci),o pupa,a pus-o jos in iarba si i-a pus mana pe "sani",o lasa sa stea la mine in brate..Doamne cum ii mai sclipeau ochisorii,cum se bucura daca se juca cu el.Dupa vreo juma' de an am mers iar acolo si cand a vazut-o..exact la fel,e topit dupa ea,numai ca fetita nu prea se joaca cu el,deh are 5 ani acum,nu-l baga in seama si el umbla ca un catel cu limba scoasa dupa ea
    pe de alta parte e tare iubaret si aiurea,cand mai mergem la o terasa undeva si ii pica ochii pe vreo domnisoara -adolescenta sau mai mare,...ohooo sa vedeti cum flirteaza pur si simplu,ii sclipesc ochisorii,da din gene,o fileaza de dupa scaun,zambeste cu gropitze..imi vine sa-l mananc nu alta
    acum il duc la gradinita si abia astept sa-i vad aventurile
    mi se par atat de dulci si totusi sentimentele trebuiesc tratate cu multa seriozitate,fara glume pe seama lor.
    Am citit mai demult undeva ca nu e bine sa il pui sa faca demonstratii la genul sa se urce pe gard si sa strige ca iubeste pe cutare,sau sa pupe o fetita sau faze din astea..si sa nu discute parintii de fata cu "indragostitii" ,sa faca glume,sa rada..ii doare sufletelul,se inchid in ei..si e pacat si mai grav pot ramane urme pe toata viata.

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
    http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput