Bebelusi de septembrie-octombrie 2004(64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

N-am reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ellen da-ne si noua reteta!

mihaela73 si in cat timp ai slabit?

Eu am ramas la 52 kg , adica cu 5 mai mult ca inainte de nastere .

Nu mananc dulciuri, nu mananc seara decat un iaurt (foarte rar altceva cand mor de foame), nu mananc mai mult de 2 felii paine pe zi (si aia neagra). Si asta de cand am nascut.
Acum nu ma ingras, dar nici nu slabesc.
Hainele dinnainte imi vin, cu cateva exceptii, dar pica altfel cu cele 5 kg. in plus! Si tare as vrea sa-mi recapat silueta.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare,

intru si eu sa vad ce mai facti si sa va mai povestim de noi.

Ca se vorbea de slabit, eu am ramas cu cam multe kg in plus vrre-o 10 si cand sa ma pun pe slabit s-a prins bb2 bine de tot... asa ca la mine obiectivul "silueta" se amana pentru o data ulterioara:)

Mihaela73 nu-i deloc neigienic sa faci baie cu copilul tau.

Sa va mai pove. de noi; mergem pe marginea canapelelor cu viteza, in 4 labute peste tot, in special in locurile periculoase: sertare, dulapuri. Singurul sunet este ta-ta dar cu diverse intonatii, asa incat sa ne prindem ca inseamna tare multe in acelasi timp. E foarte prietenoasa cu toti, dupa cinci minute de recunoastere in care e bosumflata. Tipa dupa toti copii de pe strada, e foarte fascinata de ei.A inceput de 4 zile sa adoarma singura la pranz si de 2 sapt. singura seara in pat. Pentru mine asta-i progresul cel mai important.

Eu mai am 1 sapt si imi dau ex. de condus... sunt aproape sigura ca nu-l iau, mi-e teama sa schimb benzile, cand ma uit in unghiul mort, misc si volanul.
Anamari cum stai cu condusul?

Cam ce mai gatiti pentu micuti, eu mi-s cam in pana de ideii: azi i-am facut un fel de supa cu vita, morcovi, patrunjel si fideluta de orez. Nu stiu daca i-a placut ca mi-a adormit mancand. Dimineata nu mai accepta cereale, nici seara. Fructele le vrea numai daca le roade ea. pOate mananca putin si pentru ca la noi este infernal de cald, cu tot cu umiditate s-au simtit cam 40-43 in ultima sapt.

Numai bine la toti puiutii!

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

SARA BUNA FETELOR!
AVEM 1 DINTISOR!!!!!!!!!!!!!!!!!

Era maraici si i-am dat cu nitel Dentinox si am simtit in stanga sus (noi ziceam ca-n dr tre' sa iasa) un coltisor, cand m-am uitat era gingia crapata si asa se face ca tre' sa ia mami ceva alb
Ellen repet, sunt mult mai grasa , am cat inaltimea
Geo tu arati super bine, vrei bataita? 18 zile e prea mult pt familia mea eu optez pt lapte+banane o sapt sa vedem ce se-ntampla
Nina si Mihaela73 felicitari sincere pt slabit!!!!!!!
Eliana LA MULTI ANI!!!!!!!! Scuze ca am fost toanta si am uitat de Sf Ilie.....
Naty bravo bebelinei pt mers!!!! Trebuiau sa faca maimutele noastre o cucerire azi amandoua, doar au aceeasi varsta!
Timea lasa ca amani slabitul vreo 9 lunisoare si acum tre' sa te concentrezi pe examen... iti tinem pumnii peste o sapt si curaj la schimbari.... fie si de benzi
Eu pt baie nu i-am luat nimic dar tare-as inclina catre covoras...
Noi acum ramanem maraite, i-am "picurat" maimutei niste Nevralgin si acum sa vedem daca mai ia din durere.... Va pupam si noapte buna daca nu revenim!!!!!!
Eliana distractie placuta de ziua ta!!!!!!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_simona spune:

Hop si eu pe aici. Buna seara. Am reusit sa citesc tot. Noi suntem bine, ne-ai dat tratament 3 zile, mai avem maine, si deja sunt mai bine bubitele, incep sa se retraga.

Elyanne, sanatate multa, desi am citit mai tarziu ca acum esti bine. Felicitari pentru dintzuci. atat tie cat si celor ce-si serbeaza azi ziua de nume.

Ionika si Andora, eu nu am facut niciodata baie la bb ziua, dar cred ca este mai bine cum spui tu Andora, facut baie, dormit un pic si apoi afara.

Ana, pentru cele 11 luni de ieri, ale lui Stefan. Ieri am lipsit de pe aici. Sanatate lui Valdut, si sa ne spui cum se mai simte. Sa stii ca la Tudor, eu nici nu am observat sa fii fcaut icter, cine stie.

Perisoare si ardei umpluti nu am dat la bb. Cat despre orez, asta ar mai lipsi, ca noi si asa avem probleme cu kk.

Georgiana, eu il pun pe bb in premergator.

Mergi la inceput

Ellen, felicitari pentru na na na. Cat despre covoras sau scaun pentru baie, nu stiu, eu nu am nici una nici alta, vanita noastra este mai mare si inca are loc in ea.

Andora, si eu vreau cura de slabire, dar lapte cu banane????? ca am si eu apoi probleme ca bb. Cred ca toata lumea, daca stai sa o asculti, zice ca are probleme cu kg. O sa ma uit pe site-ul cu pricina, poate imi vine vreo idee.

Naty, felicitari pentru bebelina ca merge.

Timea, succes si tie la examen, si felicitari pentru mersul pe marginea canapeleli si in 4 labute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Naty calde, proaspete :) felicitari bebelinei, am fost bucuroasa o data cu tine :)
Andora pe de o parte cele mai calde felicitari... pe de alta is dezamagita ca a iesit bebelina din cercul stirbilor :))))
Vreau si eu!!!
:)) Oricum sunt tare bucuroasa si pentru tine!
Fetelor... bafta la slabit, eu... mai astept :)
Mihaela73 asteptam pozele tale.

Somn usor, noapte buna... si sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Andora, felicitari pentru dintzuc.

Mai avem si noi inca un dinte, al 6-lea.

Loreema24, eu vreau sa vad pozele. Cum stati, se vede gingia crepata, iese sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Eliana La Multi Ani! multa sanatate!
Ellen felicitari pentru noile cuvinte ale Alexandrei. Cat despre scaun sau covoras de baie... eu i-am cumparat fetei mele scaunel... si l-am dus inapoi, pentru ca a inceput sa planga cand am pus-o in el... dar covorasul... nu stiu cum arata. Sorry.
S_Simona multa multa sanatate!
Timea bafta la examen... sunt sigura ca ai sa-l iei :)

Mai fetelor... am zis eu ca nu mai scriu... dar am 2 probleme, of...
1. ca ne-a luat pe toti din casa o viroza, pacatoasa, care are simptomele alergiei... ochii umflati, stare de somnolenta, nas infundat, iar apoi fantana arteziana... stranut, tuse... ce sa mai zic... parca am fi morti vii, asa ne miscam cu totii..
Mai putin fata. Ce sa fac sa nu-i dau?

2. Am dormit la amiaza, acum... si am visat ca mi-a cazut o masea, adica mi s-a rupt... si am simtit gura stirba, plina de sange. Eu stiam ca daca visezi asa ceva... adica sa cada, nu sa creasca un dinte... e semn ca moare cineva apropiat... Fereasca Dumnezeu... dar parca mi-a intrat frica in oase . Sorry ca ma plang voua... nu am altcuiva...

of... cred ca asta e...

Mai e o performanta a fetei... cand iese afara vrea sa impinga carutul... asa mult ii place, abia astept sa mearga si ea :)

Gata... sanatate, mai scriu maine.

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Andora, felicitari pentru dintoc. Sa inteleg deci ca ai spart gheata cu primul dinte iesit in alta parte decat regula. Credeam ca numai la noi va fi asa (pentru ca eu una continui sa cred ca atunci cand o da Domnul sa ii iasa o sa iasa prima data sus nu jos...)

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput