Bebelusi de ianuarie - februarie 2005(35)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

vreau si eu la munteeeee.....

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Crinuta pai sa-mi zici cand ma primesti mama draga ca as trece intr-o zi cand termin cu radioul si sunt mai aproape de voi:) uite de ex maine?

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Buna baieti, sunt eu, Miruna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

quote:
Originally posted by tomasa
Eu stiu ca dragostea se inmulteste in cazul mai multor copii, nu se imparte (injumatateste).
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat
la mare
papacim

... mare dreptate ai!

Tomasa,
In cazul meu cusatura este f.jos si aproape ca nu se simte la pipait, insa la prima ceza imi faceam pb ca se simtea tare la pipait cusatura. Dar pan` la urma, depinde de cum tolereaza organismul fiecareia materialul din care-i facut firele.

Oanaaaaaaaaaa, unde esti? Gata, trec si eu la Monti...

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Anda, eu te primesc anytime, doar sa fiu acasa.
Maine e ok, zi ora.
De fapt, ma poti suna de la servici, ca ai nr mele, da?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

Dragelor,
Am ajuns in Piatra Neamt de ceva timp si am citeva minute la intenet cafe. Nu am reusit sa citesc ce ati scris, dar va spun despre noi: Gabita avea la 5 luni si o sapt 7.540kg si am fost la un pediatru aici care mi-a spus ca e cam mult peste medie. Am inceput sa ii dau cereale dimi la ora 10-11 dar nu vrea prea mult - inlocuieste doar juma de sticla cu lapte. De ieri am inceput cu supica, am pus de toate in ea in afara de carne, ii dam zeama separat si legumele pasate separat. Dupa asta inca o juma de sticla de lapte - milumil 2.
Drumul cu avionul a fost ok, 24 de ore si nu a plins decit 10 minute !!!
Va pup si sper sa mai intru pe net

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Bun venit in Ro, Florina!
Mie nu mi se pare ca are mult pt 5 luni...

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Megg eu am inceput diversificarea la munte dar cu sucul de fructe pe care i-l faceam in camera. Am luat o razatoare de sticla o canita si o strecuratoare micuta de plastic si a fost ok pentru ca erau primele zile cand papa putin. Supa am inceput sa-i dau abia de ieri.

Florina cred ca depinde de greutatea fetitei de la nastere. Dar nu e o greutate asa mare. Hai sa va zic recordul intalnit de mine: 8 kg la 2 luni si jumatate. Bebe baietel alaptat la san. Era de doua ori mai mare (la figurat) decat tantzarelul meu care avea 5 luni pe atunci. Oricum ma distreaza ca toate avem cate o problemutza, eu ca e prea mic tu ca e prea mare fetita.

Tomasa bafta si voua cu diversificarea!!

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Florina, ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca ne-ai dat vesti. Iti doresc un sejur cat mai placut!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat
la mare
papacim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Shobo, m-am interesat ce paracetamol este permis si mi s-a spus ca cel simplu.deocamdata ma simt ceva mai bine dar deja nu mai pot, vreau sa ma fac bine.
Sara Semida este prenumele adevarat, Tomasa. acum 2 ani am venit in Israel.Ines are o fetita si intr-adevar lucreaza la postul tv Acasa.Cunosc si pe tipele pe care le-ai mentionat.
Oana, pe unde umbli? nu te vad in peisaj!!!

Sara si David Ran,DN 08.02.2005
album poze bebe David Ran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara2004 spune:

SHOBO,MULTI ANI FERICITI!

Mergi la inceput