Bebelusi de ianuarie - februarie 2005(35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

anamaria, cu alaptat exclusiv 7 luni eu te declar de departe eroina forumului! cam stiu ce e! felicitari!!!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Te cred Amaya ca n-a avut nici o reactie la mure. Si eu am spus ca stiu copii care nu au nimic dar asa se spune prin carti, ca astea cu seminte mici ar avea potential alergen...Si eu i-as da fructe de padure dar nu am de unde le lua in stare proaspata. Daca ajungeam in Moldova alta era situatia. De altfel am vazut si ceai din ala instant de la Nestle parca si continea si zmeura asa ca nu mai stii ce sa crezi. Oricum multe din info astea in materie de bebelusi sunt contradictorii.
Shobo, eu nu am avut nimic de felul asta cu mine la mare dar e la fel de adevarat ca puteam cumpara oricand in caz de necesitate. Cu laptele praf nu prea stiu ce sa te sfatuiesc, vezi si tu ce zic fetele. Poate poti lua o punga de Bebelac la tine (daca tot il iei pe cel gratuit). Subscriu la ce ai spus despre Ana Maria, nu e usor...

Despre laptele de vaca ar fi multe de spus, cele mai vehiculate fiind urmatoarele teorii: ce a spus Amaya, ca nu contine tot necesarul de vit. si minerale, ce a spus Coraly, ca este alergen (alergie care se poate sa apara ulterior consumului) precum si faptul ca are un continut de proteine si sare prea mare, nociv rinichilor si ficatului bebelusului.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat
la mare
papacim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Fetelor, voi tot vorbiti de dintisori aici si noi am facut 6 luni si inca nici un semn !!! I-am pipait gingiile ieri si nu se simte nici o umflatura. Ma gandesc oare daca apar mai tarziu simptomele sunt mai evidente (plange mai mult, dureaza mai mult pana iese dintisorul etc.)?

Si inca o intrebare: ce parere aveti sau ce ati auzit de ceaiurile granule de la HIPP ? Eu am folosit cand alaptam, si acum ma gandeam sa ii cumpar si ei pentru ca Baby Drink de care ii dau acum, pe langa faptul ca e cam scumpicel, e cam dulce zic eu si bea mai mult decat ar trebui.

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliy spune:

dragele mele poate ma ajutati si pe mine cu un raspunns.cat suc si cata apa e necesar sa bea un bebelus de 6 luni jumate pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Am cateva poze noi
http://community.webshots.com/user/preoteasa1972

Shobo te pup... Ce eroina... vezi ca dupa ce incepi divrsificarea e mult mai greu.. Sa nu exageram.. cred ca problema mai nashpa era ca Victorut e tare haplea si m-ar fi mancat si pe mine daca nu eram atenta . Dar acum e mult mai bine ca se mai satura si cu alimentele celelalte. Daca tot ai chef de vizite.. cand vii si pe la noi? Sau poate ne strangem mai multe... Si cu laptele praf las-o mai usor vara ca nu se introduce lapte praf vara, "e pericol de enterocolite" (ca s-o citez pe A Culcer ). Eu ii mai dadeam ceai (baby drink diluat cam la 200 ml apa la un pliculet) si bea si 2 bibe pe zi (cand era f cald).

Oana aia cu trasu de putzulica e tare de tot. Eu la inceput m-am speriat, am crezut ca-l doare, dar dupa cum insista se pare ca il amuza mai degraba... Acum de fiecare data cand ii scot pampersul asta face (si e distractiv daca a facut cacutza). Si de stropit in caditza e haios ca il distreaza si eu pun cadita in cada mare asa ca nu are ce uda...

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Gabiu- saru/ mana de carte!!!!!

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Gabiu- saru/ mana de carte!!!!!

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

anamaria, eu l-am incercat acum citeva seri si si aseara cu Milumil1 in disperarea mea ca nu mai doarme mai mult de 2-3 ore/noapte de 1 saptamina... iar el nu facea asta parca nici cind era f mic. am zis sa-l vad daca doarme mai mult cu formula in completare la masa de culcare, dar NU IL IA! parca ii dau kk, asa se strimba la biberon, trage odata din el si intoarce fata cu o strimbatura de parca ar fi ceva super naspa... apoi daca insist il impinge afara cu limba sau il baga la masele cum zic eu... aseara ii facusem 60ml si nu a luat mai nimic. am vrut sa testez. este singurul lucru pe care mi-l amintesc clar, ca in primele zile cind primea completare pe linga sin cite 50ml de Humana1, dormea ff bine. cind nu primea nu mai dormea la fel... ma rog, asta pina pe la 10 zile cind mi-a venit mie laptele bine de tot si se satura numai cu sinul. de atunci si pina sapt. asta bebele meu nu a stiut ce e aceea formula. iar acum, ti-am zis de disperare ca nu mai pot de nesomn, am zis sa-l incerc dar ce-i fac ca nu ia nimic!!! m-am gindit ca poate nu-i place ca e Milumil1 si nu 2 cum ar tb la virsta lui dar pedealtaparte el nu stie gustul nicunuia... apoi ma gindeam daca de luna viiotare sa-i bag cereale in bibe seara -poate asa o fi mai bine. faza e ca nici nu stiu SIGUR de ce se scoala asa des, daca as stii... as lamuri misterul si as actiona ca atare. Culcer zicea ca ii dau dintii dar mai e... nu parea nici e f clara ca de la dinti s-ar trezi asa des, zicea sa verific temp in camera, sa nu fie tintari etc... astea toate sint ok iar eu nus ce sa mai fac???
nu stiam de acest pericol de enterocolite vara de la formula?!! asa o fi!

cit despre pofta de mincare....... si Codrin e la fel. cred ca m-ar minca si pe mine, asa e de mincacios la sin si chiar lacom mi se pare uneori si ma intreb daca ii mai ajunge??? .

Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Gabiu eu inca nu am primit carticica cu diversificarea; adresa mea este salavastru.alina@rdslink.ro

In alta ordine de idei, eu sunt indispusa rau; de saptamana trecuta de cand s-a intora mama din Moldova m-am certat de vreo trei ori cu ea;
Aveam nevoie de ea sa stea doua ore marti dimineata cu Andrei sa ma duc la dr. si a intarziat si nu m-am mai dus, a venit insa azi dimineata, cand inca nu eram gata si am mai stat vreo 10 minute pana sa plec si a comentat ca asa se intampla mereu si ca odata intarzie si atunci sunt eu punctuala;
Ieri am fost cu Andrei pe jos cu caruciorul pana la ea si a venit sotul meu sa ne ia, si i-am spus sa facem mancare pentru GAbi ca a stat omul nemancat toata ziua pana la ora 8, dar am cumparat eu carne de friptura, si am rugat-o sa vina sa doarma la noi, si n-a vrut preferand sa "doarma iepureste ca sa nu intarzie", iar astazi mi-a spus ca a trebuit sa stea sa faca curat dupa noi pana la ora 10 noaptea (am plecat de la ea la 9), si va spun sincer ca daca pe soacra iti poti permite sa o repezi, pe mama ta de fata iti vine sa urli cand vezi ca te ajuta dar te inteapa si comenteaza si se bate cu pumnul in piept cat te ajuta; credeti-ma ca stau si scriu la calculator si plang; Oare asa o sa patesc si eu cu Andrei?, ca mi-l da exemplu in permanenta si imi spune ca asa o sa-mi faca si el mie cand ajunge mare, si ca la cat te chinui cu copii nu se merita sa fac efortul pe care l-am facut eu, Andreea, tu mai ales stii despre ce este vorba.

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput

si i-am dat sa suga si noaptea (in 2 nopti la rind) ca sa vad cit doarme si tot la 2 -3 ore s-a trezit . de aia zic ca nus ce sa cred ca e!

pai zi-mi o zi si vorbim si va vizitam :). sau vb. pe PM.

Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput