inaltime geamuri la casa noua

inaltime geamuri la casa noua | Autor: dita

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!
As avea nevoie de parerile si experienta celor care au construit o casa. Ce inaltime au geamurile voastre? Noi suntem inca in faza de proiect a unei casute de aprox. 170 m2. Cea mai mare incapere este de 29 m2 iar inaltimea interioara este de cca 2,67m. Cel care ne face proiectul ne-a pus geamuri de 1,50m inaltime, dar noua ni se par prea inalte. La bloc avem geamuri de 1,20m inaltime. Eu as fi vrut ceva intre, dar el spune ca sunt stas si nu poti alege o marime intermediara. Voi ce geamuri aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Ala cu proiectul e nebun :)) Nu exista nene geamuri stas, ideea e sa fie dreptunghiulare si de min 50/50 cm (ex la baie). Pt dimensiuni mai mici sau atipice (cerc, triunghi) platesti mai mult la firma de geamuri. Ce, ai vazut 2 casuri cu dimensiuni identice la geamuri? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dita spune:

Merci, Deborah.Ai dreptate, si eu i-am zis la fel ca poti sa-ti faci geamuri de orice dimensiune. El spune ca proiectantii folosesc aceste stasuri, din 30 in 30cm.Ciudat,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

La spatii mari arata f bine geamuri mari.Geamurile de la bloc sunt mici.Sunt ok pt camere de 10-15mp dar altfel sunt mici.Bineinteles este doar parerea mea.Noi avem incaperi mari si ca atare am pus geamuri mari si ne place tare mult.Biroul de ex are 9mp si geamul e 2m latime 1.30-1.40 chiar nu stiu exact (iti scriu cu aprox) inaltime.Dra chestiile astea cred ca tin de gusturile fiecaruia.

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Buna eu mi-a facut anul trecut casa si ca dimensiuni de geamuri pot sa-ti spun ca le-am facut destul de mari: la sufrageria de 29 mp am geamuri doar pe o fata (constructia e cu calcan, si e in mijlocul casei ca pozitie) inalte de 1,40m si lungi de 2,40m (2 geamuri mobile si unu fix) iar la dormitor 16 mp un geam dublu de 1,40 inaltime si 1,60 latime(2 geamuri).
ATENTIE : LA TERMOPANE daca puneti rulouri exterioare astea au o caseta ingropata (pe exterior la nivelul zidului, deci nu iesita in afara) cam de 25-30 de cm deci se ia din dimensiunea geamullui si scade suparafata luminoasa!!!!
Arhitectul mi-a zis ca e frumos sa aiba toate aceeasi inaltime, latimea poate varia, la noi inaltimea camerelor este de 2,80 m, deci cred ca depinde si de asta...
Monica
Monica

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dita spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri. M-am uitat la poze, la casele voastre, sunt f. reusite, sa va bucurati de ele .
Magda ai niste flori superbe, in ce zona ai casa? Mai intru la 'mamici de Arad' cand am timp, n-am scris demult dar va mai citesc.
Monica ai dreptate trebuie sa ma gandesc si la rulouri ca scad din suprafata.
Intre timp am mai vorbit cu proiectantul si pare mai dispus sa ne faca ce dimensiuni vrem. Acum mai ramane sa ne hotaram noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Dita mersi .Eu stau in Micalaca , cum mergi catre Deva pe partea stanga unde sunt casile intre a 2-a si a 3-a statie de tramvai dupa pod.Stau la vreo 100m de principala.O sa mai pun poze cu casa dupa ce mai finisam interioarele ca acum muncim ca negrii pe plantatie .Tu in ce zona stai?
Te asteptam la mamici din Arad.

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput