Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (86)
Raspunsuri - Pagina 6
gongutza spune:
Citat de la Dan:"tare mai e greu fara tine acasa...sa-i fac baie,sa-i dau de mancare,sa-l culc...sa stii ca te striga mama mama" hahaha....cred si eu ca nu e floare la ureche sa ai grija de un copil...cica i-a trecut si foamea si somnul.....
Cert e ca dnul Alex e imbaiat,imbracat,mancat si culcat de tati.Cine zicea ca nu se poate?Se poate da eu nu vreau sa-mi imaginez ce e la mine in casa
carmenp spune:
Kim, pupam fetita cu motz!
Monica, inteleg perfect, ajunsesem nici sa nu respir cind minca, nici biberonul sa-l misc din pozitia aia
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
BLUE ANGEL spune:
SAlutare !!!
eu tot cu schimbul 3 ..ca in timpul zilei nu mai apuc ...
am vazut poze frumoase cu copii deosebiti ..sa ne traiasca ca tare mai sunt scumpi !!!!
Nicole , Adina ..imi pare rau ca nu m-ati anuntat si pe mine ca mergeti in parc...probabil ati uitat ..asta e !!!
nu pot sa cred ca mie mi-a iesit bine parjitura Roxanei ...a crescut frumos si a fost si gustoasa ...cred ca este norocul incepatorului ..eu am dat cuptorul la 180 grade si l-am programat pe o functie speciala ptr aluaturi de pandispan ...
stiati ca taiatul motului (respectiv ruperea turtei )se face la 1 an de la botez ...asa ne-a zis un preot !!!!dar cine mai sta pana in oct !!!!...da ' cica asa ar fi corect ...
despre Pufu mic ce sa va zic ... merge toata ziua tinut de o manutza si cateodata fara sa-si dea seama merge si singur ..dar eu nu-l las ...in schimb , nu stie sa se aplece cu genunchii indoiti (ca la genoflexiuni)si cand vrea sa ia ceva de jos se apleaca de sus cu picioarele drepte ...si de puturos ce e ..nu se mai ridica nici de pe spate in funduletz ...
taica-su l-a invatat sa faca like(ca sa evit cacofonia) vantul , urmatorul pas ar fi sa sufle in lumanare la ziua lui ..e asa haios ..cand se trezeste dimineata incepe si suiera ..fuuuuuuu!!!!parca sa nu uite !!!
sapt trecuta in piata l-am dat jos din carut sa se joace cu un catel si a primit o gramada de limbutze pe fata ...si el radea in hohote si ii baga mana in gura ,spre disperarea mea ..am intrebat stapana daca-i vaccinat cainele ..si dupa ce s-au departat am consumat jumatate de pachet de servetele umede ...
si altele ,, care-au mai fost spuse pe aici ...
are doi dinti jos ...
si 10, 8 kg ...inaltimea habar nu am ...
pupici
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
BLUE ANGEL spune:
Intrebare :voi cand le dati fructe intregi sa rontaie le mai decojiti ?
Simona si bb Luca
kity2004 spune:
Simona, eu nu le decojesc. A mea maninca la piersici o groaza, adica le molfaie. Si ii mai plac rosiile !!!
simona de unde a luat olita; ca am vazut-o in poze si mi-a placut .
Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu
gongutza spune:
Simona a fost din scurt,am fost sa o iau pe Felicia din militari si asa am ajuns in herastrau.Nu te supara ca o sa mai vina si miercuri,dar o sa iesim tot dimineata pe la 10...azi am stat mai multicel,le-am dat papa in parc,au dormit in parc....
Eu una m-am cam saturat sa tot fac invitatii...cine vine cine vine...,asa ca daca vrea cineva sa vina in parc e binevenit intotdeauna.Nu vreau sa te superi pe mine dar tu ai zis ca ti-e cam greu sa ajungi si in Tineretului.Da-mi si tu un Pm cu nr tau de telefon,eu am un nr dar nu stiu daca e bun.
ANDREEABANICA spune:
Simona,nici eu nu ii decojesc fructele,de peste zi,doar pe cele de la micul dejun.
Bey,daca ati facut intalneala in herastrau,de ce nu ati strigat si la noi,ntzntzntz.
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
gongutza spune:
Haideti mai ca sunteti culmea culmilor!!Normal ca ies eu cu Nicole si ne intalnim cu cine se ofera sa vina....pai dragutele mele voi nu aveti telefoane?Ia luati de aici nr meu de telefon si faceti bine si sunati daca vreti sa ne vedem!Ca eu si Nicole ne-am racit gura de pomana pana acum...veniti veniti si cand ajungem in parc nimeni...asa ca fara suparare......DECI cine vrea sa vina in parc,fie el unde-o fi,sa ma sune fie pe mine fie pe Nicole.Nr meu este 0723.180.980
Si cu asta ma duc acasa la cuplu meu.
BLUE ANGEL spune:
Adina , te-ai saturat , asta e ...eu nu am de unde sa visez cand mergeti voi in parc ..de aceea o rugasem pe Nicole sapt trecuta sa-mi dea si mie un beep si o sunam eu ...atunci era vremea urata ...dar stai calma , nu te ambala ca nu m-am suparat pe nimeni ...vroiam numai sa va vad !!!!!!!!!...si pe Felicia !!!
multam de raspunsurile cu fructele
Simona si bb Luca