Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Trebuie sa ma uit si eu...dar nu cred ca au si la noi...mai trimite-mi si mie link-ul..ca sa nu mai stau sa caut

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu m-am chinuit sa instalez cortu' ala, ca nu-i cort, pavilion sau cum s-o mai fi chemand si nu mi-a iesit, asa ca il astept cu drag pe tati sa-l mai tin in soare nitel, ca nu-i ajunge o zi intreaga. hehehe...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

merci..am plecat acasa...si m-ai trimite si tu ceva soare..ca la noi este un frig...brrrr...

Mergi la inceput

vezi ca ai asta:
http://www.fisher-price.com/us/powerwheels/locator.asp?pid=31575

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Oana, felicitari si LA MULTI ANI pentru IZA MARIA ! M-a emotionat mult mesajul tau pentru ca nici eu nu am somn, ci sunt la momentul amintiilor.

Salut fetele de la schimbul 3 !

si pentru BIANCA ANA MARIA si RADU STEFAN . Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa.

Noi am serbat deja primul anisor al Alessiei duminica iar azi vom sarbatori mai intim, in familie, adica vom incerca sa-i acordam muuuuulta atentie Alessiei pentru ca sa simta ca e o zi deosebita.

Am vazut ( aproape) toate pozele noi si ma declar magulita ca facem parte din asa o gasca de copii frumosi. Felicitari tuturor !

P.S. Am citit cateva pagini de anul trecut si tare mult mi-ar fi placut sa fi stiut de voi, sa impart cu voi bucuriile si emotiile.

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput

carolici, nu dormi la ora asta???

philip&andreea

Mergi la inceput

La multi ani Alessiei si un pupici de la Philip. sa va bucurati de cele 2 minuni si sa fiti fericiti

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Neata si de la noi!

M-am impacat cu Buburuza, nu mai este suparat pe mine. Si ieri a facut cativa pasi singurel, in vreo 3 reprize

Roxana si Radu (21.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

La Multi Ani bebeilor de azi, sa fie sanatosi si norocosi!

Roxana si Radu (21.07.2004)

Mergi la inceput