Muzica de la ce varsta?

Muzica de la ce varsta? | Autor: Daria

Link direct la acest mesaj

Maria are 4 ani si 2 luni (in curand) si canta toata ziua. Uneori si la masa canta si o opresc eu. As putea spune ca este obositoare deja. In masina nu pot asculta radio pentruc a ea canta peste ce aude. Reda orice ritm pe care il aude la radio si TV si canta foarte bine cantecele de copii. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi. De la ce varsta trebuie mers la cursuri, la ce fel de cursuri si unde in Bucuresti?
Multumesc si astept raspunsurile voastre,

& Maria
foto Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cel mai bine e sa iei legatura cu o profesoara buna de pian si sa porniti la treaba.Fara suparare...dar cursurile de la diversele insitutii particulare pt copii mici nu sunt pt cine vrea sa faca treaba serioasa.Cel mai bine mergi la Liceul Dinu Lipatti(strada principatele unite, )si intrebi de gradinita Muzicala.
Succes!



Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia



Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Baietelul meu a cantat inainte de a vorbi.Acum (4 ani jumatate) are un adevarat repertoriu in care cantele de la ASIA sunt pe primul loc.
Norocul tau este ca stai in Bucuresti... printre altele vezi ca la Casa Radio au un fel de Academie a piticilor... in care primesc copii talentati mici... mici.
Eu am fost in Pitesti si la Scolile de arta sau la licee nu vor sa se incurce cu ei pana la 6 ani... asa ca mai asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Fiul meu canta la pian de la 5 ani. Daca fetitei tale ii place atat de mult muzica, ar trebui sa i se testeze aptitudinile, si apoi sa ii cultivi talentul. Este pacat altfel.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria spune:

Multumesc pentru sfaturi. Asa vom face - la toamna mergem la testare si apoi vom vedea spre ce ne indreptam.

& Maria
foto Maria

Mergi la inceput